Zaman: Cum May 17, 2024 3:12

News News of Mahmut ÖZYÜREK

Site map of Mahmut ÖZYÜREK » Dizin : Mahmut ÖZYÜREK

Vicdani Ret Etki Ajanlığıdır / Mahmut ÖZYÜREK

Vicdani Ret Etki Ajanlığıdır

“VİCDANİ RET” tüm argümanlarıyla batı emperyalizminin tezgâhında üretimi yapılmış, “İNSAN HAKLARI” kılıfı ile ambalajlanmış ve servis edilmiş bir tuzaktır.

Küresel çete yani, dünya egemenliğini ele geçirmek ve yer altı, yerüstü kaynaklarını yağmalamak isteyen AB’nin ve ABD’nin, bu emellerinin önünde büyük engel olarak gördükleri ulus devletleri ve ordularını etkisizleştirme operasyonunun bir parçası olarak “vicdani ret” gündeme getirilmiştir.

Ülkemizde çok sayıda etnik ve dini azınlık yaratmak, böylece ulus devleti ortadan kaldırmak ve ...
Read more : Vicdani Ret Etki Ajanlığıdır / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 1213 | Yanıtlar : 0


İhanetlerin Üzerini Örtmek / Mahmut ÖZYÜREK

İhanetlerin Üzerini Örtmek

"CHP Camileri Kapattı" Kuyruklu Yalanına Yanıt

Dünya tarihinde Tayyip Erdoğan dışında hiçbir başbakan yoktur ki, yönettiği ülkenin kurtuluşunu, kuruluşunu sağlayanları, kendi varlık nedenini borçlu olduğu tarihi kişilikleri itibarsızlaştırmaya yönelik, yakışıksız, düzeysiz ve tarihi inkâr eden saldırılar yapmış olsun.

Örneğin, neredeyse kıblesi haline getirdiği ve artık işaret parmağı ile çağırdığında koşar adım gidip önünde topuk selamına durduğu Barack Obama’nın ağzından ABD'nin kurucuları John Hanson ve George Washington’a hakarete yönelik tek kelime ...
Read more : İhanetlerin Üzerini Örtmek / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 1200 | Yanıtlar : 1


4+4+4 Ve "Kurtarılacak Bir Cumhuriyet" Değil, "Yeniden Kurulacak Bir Cumhuriyet" / Mahmut ÖZYÜREK

4+4+4 Ve "Kurtarılacak Bir Cumhuriyet" Değil, "Yeniden Kurulacak Bir Cumhuriyet"

AKP Hükümeti’nin baskı, terör ve polis copu aracılığıyla yasalaştırdığı yeni eğitim düzeni, birkaç gün içinde AKP’nin Noteri tarafından onaylanarak yürürlüğe girecektir.

Türkiye’de eğitim alanında anılmaya değer iki uluslararası operasyon yapılmıştır. Bunlardan birincisi 1956 yılında Demokrat parti zamanında, ikincisi de 2012 yılında AKP iktidarında gerçekleşmiştir.

Eğitimde Cumhuriyet tarihinin ilk büyük operasyonu olan 1956 değişikliği ile 2012 operasyonu büyük benzerlikler taşımaktadır.

Her iki operasyona damgasını vuran siyasal ...


Yeni Anayasa SEVR’in Hukunu Oluşturacak / Mahmut ÖZYÜREK

Yeni Anayasa SEVR’in Hukunu Oluşturacak

Yeni Anayasa, SEVR Coğrafyasını Resmiyete Dökme Sürecinin Önünü Açacaktır!

Geçtiğimiz günlerde TUSKON Brüksel Şubesi ile AP Türkiye Dostluk Grubunun ortaklaşa düzenlediği “Türkiye’de yeni anayasa süreci” konulu konferansta, Türkiye’nin, Türk ulusunun yeminli düşmanları adem-i merkeziyetçi bir yapılanma ile Türklüğe vurgu yapmayan bir anayasa istediler.

Dönekliğin öncülerinden Oral Çalışlar “Kemalist idarenin 100 yıldır ülkeye hâkim olduğunu ve buna müdahale edenin ya askerî darbeyle ya da yargı yoluyla engellendiğini” belirtti.

Türk fobili Etyen ...
Read more : Yeni Anayasa SEVR’in Hukunu Oluşturacak / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 1320 | Yanıtlar : 0


CIA BAŞKANI David Howell Petraeus’un Türkiye’de İşi Ne? / Mahmut ÖZYÜREK

CIA BAŞKANI David Howell Petraeus’un Türkiye’de İşi Ne?

Kuzey Irak'ta 2003'te Türk askerinin başına çuval geçirilmesinin arkasındaki isim olarak bilinen Orgeneral David Howell Petraeus CIA başkanı sıfatıyla Başbakan Erdoğan, MİT Başkanı Hakan Fidan ve Üst düzey Askeri yetkililerle görüştü.

4 Temmuz 2003’te Irak’ta işgalci ABD askerlerine komutanlık yapan Orgeneral David Petraeus, Süleymaniye kentinde konuşlanan 11 Türk askerini tutuklatarak başlarına çuval geçirtmişti. O dönemin Genel Kurmay Başkanı Hilmi Özkök ise; onurlu bir davranış sergileyeceği ve bu ...


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147952 ileti • Toplam 45576 başlık • Toplam 24819 üye

x