Zaman: Cmt Tem 05, 2025 16:15

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Akp Halkın Nesi Var Nesi Yok, Satmaya Kararlı! / Prof. Dr. Cihan DURA

Akp Halkın Nesi Var Nesi Yok, Satmaya Kararlı!

Özelleştirme dünyadaki kamu sektörleri arasındaki yürüyüşüne devam edecek, kamuya ait son tesis de satılmadıkça sona ermeyecektir.
Madsen Pirie (Adam Smith Enstitüsü Başkanı)

Ben Türkiye’yi pazarlamakla mükellefim.
Recep T. Erdoğan (T.C. Başbakanı)

Dünya ekonomik krizlerden kurtulamıyor. ABD hangi önlemi alacağını bilemez durumda, uzak olmayan bir gelecekte süper güç konumunu da yitirebilir. AB’nin yalnız ekonomik değil, siyasal geleceği de belirsiz... Bütün bunlar neyin işareti? Pazar ekonomisinin, neoliberal küreselleşmenin ...
Read more : Akp Halkın Nesi Var Nesi Yok, Satmaya Kararlı! / Prof. Dr. Cihan DURA | Görüntüleme : 822 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Cihan DURA

Türkiye'yi İmha Etme Mutabakatı! / Arslan BULUT

Türkiye'yi İmha Etme Mutabakatı!

Amerikalı tarihçi Webster Tarpley, “ABD ve İngiltere, biliyorlar ki, Suriye ile çatışmanın geri tepkisi, modern Türkiye’yi imha edebilir. Türkiye tepki göstermeli, kazanacağı bir şey yok, kaybedebileceği çok şey var. Erdoğan ve Davutoğlu’nun psikolojisinden korkuyorum, özünde, Obama tarafından oyuna getirildiler” dedi.

Tarpley’in “Suriye’ye müdahale modern Türkiye’yi imha edebilir” değerlendirmesi doğru ama burada oyuna getirilme diye bir durum yok. Zira Tayyip Erdoğan, Beyoğlu İlçe Başkanlığı’ndan itibaren ABD ile anlaşmıştır. AKP iktidar olduktan ...
Read more : Türkiye'yi İmha Etme Mutabakatı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1038 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Arslan BULUT

Patlayıcılar Amerikan Ordusu'ndan! / Arslan BULUT

Patlayıcılar Amerikan Ordusu'ndan!

Bir jandarma kriminal uzmanının Gaziantep saldırısında kullanılan A-4 patlayıcıların NATO silahı olduğunu söylemesi üzerine yukarıdaki başlığı hatırladım. “Patlayıcılar Amerikan Ordusu’ndan” başlığını 24 Mayıs 2007 tarihinde yine bu sütunda kullanmıştım.
2007 yılı Mayıs ayında, Ankara Ulus’ta Genelkurmay Başkanı’nın güzergahı üzerinde bombalı bir saldırı düzenlenmişti. Bu tür saldırılar olabileceği, Irak’tan Türkiye’ye tonlarca A-4 ve C-4 patlayıcı ile birlikte canlı bombaların sokulduğu haberlerinden belliydi. Zaten ilk defa bu bilgiyi kamuoyuna Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Kara Kuvvetleri ...
Read more : Patlayıcılar Amerikan Ordusu'ndan! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 745 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Arslan BULUT

Vermezsin Ondan Bir Karış Ama Babalar Gibi Satarsın! / Arslan BULUT

Vermezsin Ondan Bir Karış Ama Babalar Gibi Satarsın!

Bir televizyon kanalında gördüm. Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu konuşuyor ve “Ülkenin bir karış toprağını dahi hiçbir güç alamaz. 75 milyon insan, bu vatan ve bayrak için kilitlenmiştir. Kanımızın son damlasına kadar vatanımızı müdafaa ederiz. Yeter ki, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirelim” diyordu.
Benzer bir ifadeyi daha önce Başbakan Tayyip Erdoğan da kullanmış ama bir karış yerine “bir metrekare” demişti.. Erdoğan, “Bu ülkenin bir metrekaresi ...
Read more : Vermezsin Ondan Bir Karış Ama Babalar Gibi Satarsın! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 578 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Arslan BULUT

Balans Ayarı / Türker ERTÜRK

Balans Ayarı

Bir hafta aradan sonra tekrar sizlerle beraber olmak benim için gerçekten keyif verici. Bayramla başlayan bu süre içinde ailem ve arkadaşlarımla birlikte tatil yapmayı ve kafamın içini biraz boşaltarak dinlenmeyi planlamıştım. Ama ne gezer! Denizin ortasında veya yabancı diyarlarda da olsam çevremdekilerin şiddetli eleştirilerine rağmen hep okudum ve Türkiye’deki gündemi yakından takip ettim.

Gündemi takip etme isteği rahat duramamaktan kaynaklanan şeytani bir dürtüden mi yoksa sorumluluk duygusundan mı geliyor tam olarak bilemiyorum. Türkiye ...
Read more : Balans Ayarı / Türker ERTÜRK | Görüntüleme : 1201 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Türker ERTÜRK

Gül'ün Çankaya'daki 5 yılı nasıl geçti ve/veya Çiçek'in gerçeği?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

Gül'ün Çankaya'daki 5 yılı nasıl geçti ve/veya Çiçek'in gerçeği?!

(ya da "Kulaktan Kulağa: RAP... LARP... RAP..." ve/veya "Vekalet'in İhanet'i"?!)
http://haber.gazetevatan.com/30-agustos-resepsiyonu-iptal/477219/1/G%C3%BCndem#.UDy0r8EaMqg

“Ne var ki, kan ve ihanet günleri sona ermemişti. Şimdi çok daha korkunç bir karar daha alınmalıydı.”
(Büyük İskender III, Makedonya’dan Anadolu’ya, Valerio Massimo Manfredi, Can Yayınları, Sf 238)

......................

Gül'ün kulağına ince ayar?!
Abdullah Gül, "sanal" hasta!

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21323433.asp
Duymuyor!
İronik!
Gül, İngiliz, Hollanda Kraliçesi'nin sesini duyuyor!
Kendi "milletinin sesi"ni duymuyor.
Milli irade'ye kapalı!
Duyamıyor! ...

Abdullah Gül'ün rahatsızlığından (!) dolayı 30 Ağustos resepsiyonu yine iptal edildi!

30 Ağustos resepsiyonu yine iptal!

Doktorları Cumhurbaşkanı Gül'e 30 Ağustos törenlerine katılmaması önerisinde bulundu. Son gelen bilgilere göre, 30 Ağustos resepsiyonu iptal edildi.

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nden yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Gül'ün iki kulağında da iç kulak kaynaklı rahatsızlık nedeniyle tedavisine 5 gün daha hastanede devam edileceği açıklandı. Doktorları Cumhurbaşkanı Gül'e 30 Ağustos törenlerine katılmaması önerisinde bulundu. Çankaya'daki 30 Ağustos resepsiyonu iptal edildi. Zafer Bayramı törenlerine Gül'ün yerine TBMM Başkanı Çiçek vekalet edecek.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sağlık ...

İran'ın Nükleer Silah Üretme Çabası İslam Medeniyeti'nin Geriye Kalan Tek Ümididir, Tek Savunma Gücüdür

9/11, dunyadaki degisen dengelere cevap olarak, CIA ve Mosad tarafindan, batidaki kamuoyunun askeri operasyonlara destek vermesi icin, Sangay Orgutu'nun bati cikarlarini Asya'dan cikarmak amacli kurulmasindan 3 ay sonrasinda, Yahudi ve Hristiyan amaclari dogrultusunda, planlandi ve gerceklestirildi.

Laik, toleransli, farkli etnik ve dini gruplari birarada tutabilen, ulusal bagimsizligini saglamis, bolgedeki Israil ve Bati cikarlarina karsi uyanik ve tetikte olan musluman devletlerin bombalanmasi ve Iran'in savunma amacli (saldiri amaci gutmesi dusunulemez bile, Israil son teknoloji ...

Üniversitedeki “harç” Eğitim Oyunundaki “Harç” Olmasın

Üniversite reformları ülkemizde çok iyi hız yaptı.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Başörtü izni verdiler. Demokratik bir ülkeyiz isteyen açar isteyen kapatır dediler. Ama cereyan yapacağını hiç düşünmediler.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üniversite sayısını arttırdılar. Seri üretime geçtiler nede olsa “en az 3 çocuk” oluverdi “en az 120 üniversite”. İzlenen politikalara o biçim paralel.

O da yetmedi birde isim verdiler üniversitelere. Zatı şahanelerin isimlerini. Ne yazık ki Atatürk’ün validesi değildir diye hüküm veren “şahaneler” Zübeyde Hanım’a bilim insanı değil onun ismini ...
Read more : Üniversitedeki “harç” Eğitim Oyunundaki “Harç” Olmasın | Görüntüleme : 723 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Sizin Makaleleriniz

Pentagon-Hollywood İşbirliği Beyin Yıkama Taktikleri / Banu AVAR

Pentagon-Hollywood İşbirliği Beyin Yıkama Taktikleri

Gazetelerin manşetleri ve televizyon ekranlarındaki KABA PROPAGANDA ve Hollywood-Pentagon işbirliği ile servis edilen siyasi sinemaya savaş bilgisayar oyunları ve işgal ve ajanlık yarışma programları eşlik ediyor.. Son ikisi ABD’de çok gözde.. Yakında bunlar kesinlikle Türkiye’de!

Manlio Dinucci İl Manifesto’da yazmış:

‘Helikopterlerden atlayarak sahildeki silah deposunu bombalayan sonra helikoptere tırmanıp uzaklaşan deniz komandoları! Gerçek değiller, NBC reality show’da komando oyunu oynayanlar ünlü aktör, işadamı, sporcu, şarkıcılar… Yarışmada onlara yeşil bereliler ve ...
Read more : Pentagon-Hollywood İşbirliği Beyin Yıkama Taktikleri / Banu AVAR | Görüntüleme : 5782 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Banu AVAR

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148743 ileti • Toplam 46115 başlık • Toplam 25016 üye

x