Zaman: Pzr Tem 06, 2025 12:18

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Bu Tipik Bir CIA-MOSSAD Operasyonudur! CIA Gazetecileri Suriye'yi Suçlayacaktır! / Banu AVAR

Bu Tipik Bir CIA-MOSSAD Operasyonudur!
CIA Gazetecileri Suriye'yi Suçlayacaktır!

Aylardır Türkiye’yi operasyona ‘ikna’ etmeye çalısan küresel katiller, yönetimi çoktan avuçları içine aldılar ama Türk milletini ikna edemediler..

Güneydoğuya konuşlanmış tetikçiler şimdi iş başında!

Washington Enstitüsü Ramazan öncesi yol haritası vermişti:

‘Ramazan ayında Suriye ve Türkiye’de akacak kan Suriye’ye müdahale için ikna edici olur!’ demişti.. Küresel memur Soner Çağaptay Haziran ayındaki makalesinde önerileri sıralamıştı:

1) Ramazan ayında Suriye’deki batı beslemesi katiller daha fazla adam öldürmeliler!

2) ...

Atatürk-çü

Ben, manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım bilim ve akıldır... Zaman süratle ilerliyor, milletlerin, toplumların, kişilerin mutluluk ve mutsuzluk anlayışları bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve bilimin gelişimini inkâr etmek olur... Benim Türk milleti için yapmak istediklerim ve başarmaya çalıştıklarım ortadadır. Benden sonra beni benimsemek isteyenler, bu temel eksen üzerinde akıl ve bilimin rehberliğini kabul ederlerse, manevi mirasçılarım olurlar. M.K.Atatürk
...
Read more : Atatürk-çü | Görüntüleme : 2117 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Kuvayi Milliyeci

2012 güz zaman'ı, BOP'a kim inanır?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

2012 güz zaman'ı, BOP'a kim inanır?!

(ya da Gazi için dün, "Selanik doğumlu olmaz" diyenlerin torunları, bugün neden Malatyalı imasında bulunuyor ve/veya Topaç'tan "Ata"kürt operasyonu?!)

"Biz dünya medeniyeti ailesi içinde bulunuyoruz. Medeniyetin bütün icaplarını tatbik edeceğiz."
Başkumandan (Mareşal) Mustafa Kemal Atatürk

http://www.ataturktoday.com/ataturksozleri.htm

..............................

BOP!?
Büyük Ortadoğu Projesi?!

"I Robot" ve/veya o, ben, sen, biz, siz, onlar "Robot"?!
Beyaz yakalı vandal 'CEO'ların Procesi?!
Küresel sermayenin, trilyon dolarlık adamların enerji yataklarına hakim olmak için hazırlattıkları, ...
Read more : 2012 güz zaman'ı, BOP'a kim inanır?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR | Görüntüleme : 800 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

MHP Milletvekili Tuğrul Türkeş: 'Milliyetçilik güncellenmeli'

'Milliyetçilik güncellenmeli'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, 20. yüzyıl siyasetindeki fiziki ve katı hudutların günümüzde ortadan kalktığını belirtti. Türkeş, ‘’Milliyetçiliğin 21. Yüzyılda yeniden tanımlanması ve güncellenmesi gerekiyor’’ dedi.

MHP'nin dış politikadan ve Türk dünyasından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ün PKK tarafından kaçırılmasına ilişkin, "İlk başta terör örgütünün TBMM'nin bir temsilcisine bunu yapmış olmasının üzüntüsünü yaşadık fakat geriye dönüşünden sonra yaptığı açıklamalar olayla ilgili şüphelerimizi artırıyor. Bunun herhangi bir kaçırma ...
Read more : MHP Milletvekili Tuğrul Türkeş: 'Milliyetçilik güncellenmeli' | Görüntüleme : 1163 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bu Delilleri Görmez, Duymaz ve Anlamazsak, Asıl Kıyamet Türkiye'de Kopacak / Hikmet YAVAŞ

Bu Delilleri Görmez, Duymaz ve Anlamazsak, Asıl Kıyamet Türkiye'de Kopacak

Artık kesin olarak anlaşıldı ki, Türk halkı uyuyor. Bir torba kömür ve bir paket bulgura veya din maskesi takmış sahtekârların “Allah ve Peygamber” adıyla ağızlarını eğip bükmelerine aldanarak, sizden hesap sormak yerine sizi destekliyor.

Habertürk Televizyonuna konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP'nin terör olayları nedeniyle Meclis'in olağanüstü toplanması girişimini eleştirirken, milletin gözünün içine bakarak; “Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız” dedi. Yandaş ...

Borçlandırılanlar / Bülent ESİNOĞLU

Borçlandırılanlar

Bir başka yazımda, biz borçlandıkça, finans kapitalin, yani %1’in, nasıl para basma ve satma olanağı kazandığını yazmıştım.

Borçlanmak günümüzün temel yaşam tarzı haline geldi. Ev için uzun vadeli kredi, araba için kredi, ameliyat için kredi v.s.

Borç alarak hayatta kalıyoruz, borç karşısındaki sorumluluğumuzun altında eziliyoruz.

Borç sizi kontrol ediyor. Borç sizi kemer sıkmaya yönlendiriyor. Borç size, bir takım tercihler dayatıyor. İlk ücretli işi kabul etmeyi zorluyor. Burnunuzun her an sürtülmesini gerektiriyor.

Köle efendi ...
Read more : Borçlandırılanlar / Bülent ESİNOĞLU | Görüntüleme : 692 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Bu Film Defalarca İzlenmemiş Miydi? Onurlu Bayramlara... / Dr. Noyan UMRUK

YÜREKTEN BİR BAYRAM TEBRİĞİ
Komşularımızla savaşmayacağımız,
Batılı güçlerin oyuncağı olmayacağımız,
Yiğitlerimizin şerefsiz tuzaklara düşmeyeceği ve şehit edilemeyeceği,
Çocuklarımızın özgür ve bağımsız ülkenin yurttaşı olmanın onur ve gururunu taşıyacağı,
Din simsarlarınca kutsal duyguların siyasi ve ekonomik çıkarlara âlet edilmediği,
Adaletin kör testerelerle kesilip çöpe atılmadığı,
Kadınlarımızın, kızlarımızın geleneklerimizde olduğu gibi erkeklerinin yanında dimdik durduğu,
Bağrımızdan çıkan ordumuzun, üniversiteli, emekçi halk çocuklarının,aydınların aşağılanıp,tutsak edilip,hapisanelerde çürütülmediği
Ülke şeref ve haysiyetinin diğer ülkeler önünde dimdik tutulduğu.
Bayrağımızın yurdumuzun her ...
Read more : Bu Film Defalarca İzlenmemiş Miydi? Onurlu Bayramlara... / Dr. Noyan UMRUK | Görüntüleme : 810 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Dr. Noyan UMRUK

BAYRAMLIK

BAYRAMLIK
İyi bir yazar olsa yazısını yazmadan sözlüğe bakardı kesinkes.
‘Bayram’ı mı ele alacak, birkaç dilde bayram ne demek diye arardı.
Epistemolijik olarak nereden geldiğine bakardı.
Nereye gidebileceğine ilișkin birșeyler de söyleyebilirdi belki.
Oysa, bugün ben sözlüğe-mözlüğe bakmadan, bayramların toplumları toplum yapan değerlerden olduğunu söyleyeceğim.
Bir ortak değer.
Ve o ortaklığı ‘kuran’ bir değer.
‘Çimento’ da denilebilir.
İnsanı insan yapan, ‘hayvanoğlu hayvan’lıktan kurtaran bir ‘harç’.
Sözlüklerde böyle mi yazıyor bilmiyorum.
Bugün oruç tutan da tutmayan ...
Read more : BAYRAMLIK | Görüntüleme : 468 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Habip Hamza ERDEM

BAYRAMLIK

BAYRAMLIK
İyi bir yazar olsa yazısını yazmadan sözlüğe bakardı kesinkes.
‘Bayram’ı mı ele alacak, birkaç dilde bayram ne demek diye arardı.
Epistemolijik olarak nereden geldiğine bakardı.
Nereye gidebileceğine ilișkin birșeyler de söyleyebilirdi belki.
Oysa, bugün ben sözlüğe-mözlüğe bakmadan, bayramların toplumları toplum yapan değerlerden olduğunu söyleyeceğim.
Bir ortak değer.
Ve o ortaklığı ‘kuran’ bir değer.
‘Çimento’ da denilebilir.
İnsanı insan yapan, ‘hayvanoğlu hayvan’lıktan kurtaran bir ‘harç’.
Sözlüklerde böyle mi yazıyor bilmiyorum.
Bugün oruç tutan da tutmayan ...
Read more : BAYRAMLIK | Görüntüleme : 606 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Diyar-i Gurbette Bayram

DİYAR-I GURBETTE BAYRAM

Yıllar var ki annemle, babamla, ağabeylerimle, ablalarımla, akrabalarımla bir arada bir bayram geçiremiyorum. Sabah erkenden kalkıp babamın peşi sıra bayram namazına gidemiyorum. Cami çıkışı bütün mahalleli ile bayramlaşamıyorum. Gönlüm bayramlarda sevdiklerimle beraber olmayı arzu etse de içinde bulunduğum şartlar buna pek müsade etmedi, etmiyor.

İnsanın ailesinden uzakta bir bayram sabahına gözlerini açması, bayram sevincini yaşayamayacak olmasının en büyük belirtisi oluyor. Bu durum anavatanımızdan uzakta, diyar-ı gurbette olunca daha da değişik bir hal ...
Read more : Diyar-i Gurbette Bayram | Görüntüleme : 1182 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Sizin Makaleleriniz

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148747 ileti • Toplam 46119 başlık • Toplam 25016 üye

x