Zaman: Çrş Nis 01, 2026 2:13

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

AKP'li Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın 3 maaşının toplamı 313 bin TL!

AKP'li Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın üç yerden aldığı maaş tutarının 313 bin 870 TL olduğu ortaya çıktı.
Resim
Bakan yardımcısı olarak aylık 39 bin 357 maaşı olan Nadir Alpaslan'ın, yönetim kurulunda bulunduğu KuveytTürk’ten aldığı ücretlerle aylık kazancının yaklaşık 313 bin 870 TL olduğu ortaya çıktı. Yavuzyılmaz, Alpaslan'ın kazancını 23 Mart 2022 tarihindeki dolar kurunu ve KuveytTürk 2022 Genel Kurul Tutanağı'nı baz alarak hesapladı.
Resim
HUZUR HAKKI VE İLAVE ÜCRET
Buna göre, Bakan ...

Taliban, kızların okula dönmesine izin vermedi: Sınıflarda yer yok

Afganistan'da ağustosta iktidarı ele geçiren Taliban, Afgan kızların okumasına yine izin vermedi. Ülke genelinde okullar uzun bir aranın ardından yeniden açılırken, bu sabah heyecanla okula giden çok sayıda öğrenci büyük hüsran yaşadı ve gözyaşlarına boğuldu. Taliban, son dakikada açıkladığı karara gerekçe olarak "Sınıflarda yer kalmadı" dedi.
Resim
Afganistan'da ABD ve müttefiklerinin ülkeden ayrıldığı süreçte 15 Ağustos'ta iktidarı ele geçiren Taliban, bugün uzun bir aradan sonra okulları yeniden açtı. Ancak örgüt, son dakika kararnamesiyle 6. sınıftan ...

BİR AMİRALİN DERS NİTELİĞİNDEKİ TARİHİ SAVUNMASI… :olmaz: Dr. Noyan UMRUK

BİR AMİRALİN DERS NİTELİĞİNDEKİ TARİHİ SAVUNMASI… :olmaz:

Dr. Noyan UMRUK

Emekli Amiral Kadir SAĞDIÇ yakın dostumdur… O’nun Cumhurbaşkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığının müdahil olarak katılma talep ettikleri “102 Amiral ve 1 General” davasındaki tarihe not düşecek, adeta hukuk ve siyaset bilim alanında bir ders niteliğindeki tarihi ve dramatik savunmasını okurlarımla paylaşmayı bir görev ve vicdani bir borç sayıyorum.

Emekli Koramiral Kadir Sağdıç’ın “Ben neyi savunacağım ve niye ...

Mevzular 51 - Ümit Özdağ l FETÖ, Mülteci Sorunu, Zafer Partisi, Türk Birliği, Vaatler

Mevzular'ın bu bölümünde Oğuzhan Uğur'un konuğu Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ.
Oğuzhan Uğur, Ümit Özdağ'a mülteciler hakkındaki düşüncelerini, Türk Birliği'ni, Genel Başkanı olduğu Zafer Partisi'nin vaatlerini ve sosyal medyadan gelen soruları soruyor.

https://www.youtube.com/watch?v=9_Xjl_8meY4&t=1019s

Kırmızı ete yüzde 48 zam geldi

Et ve Süt Kurumu kırmızı ete zam yaptı. Buna göre; 1 kg kıymanın kilosu 56 liradan 83 liraya, 1 kg kuşbaşının fiyatı da 62,50 liradan 92 liraya yükseldi.
Resim
Et ve Süt Kurumu, et fiyatlarına yüzde 48 zam yaptığını duyurdu. Kurumun yeni fiyat listesi internet sitesinde yer aldı.

Yapılan zamların ardından 1 kg kıymanın kilosu 56 liradan 83 liraya, 1 kg kuşbaşının fiyatı da 62,50 liradan 92 liraya yükseldi.
Resim
KARKAS KESİM FİYATLARI AYNI KALDI ...
Read more : Kırmızı ete yüzde 48 zam geldi | Görüntüleme : 310 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Mimarın paylaşımıyla ortaya çıktı! Hilal Kaplan'ın villasından görüntüler göz kamaştırdı

Sabah gazetesi yazarı ve TRT Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kaplan'ın Çekmeköy’deki yeni villasının dizaynı göz kamaştırdı.
Resim

Evin fotoğrafları mimar Samet Vuruşan’ın Instagram hesabında paylaşmasıyla ortaya çıktı.

Hilal Kaplan’ın yeni dizayn ettirdiği evinde koyu tonlarının kullanıldığı görüldü. Yatak odasında duvar kaplamalarının kullanıldığı villada çatı katına da çalışma ofisi tasarlandığı görüldü.

Hilal Kaplan son olarak, Sabah yazarı olmasının yanı sıra TRT Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasıyla gündeme gelmişti.

Mimar Samet Vuruşan’ın Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar:
Resim ...

SEO Analiz Google Sıralama Yarışması

SEO analiz google sıralama yarışması kelimesini en üste taşıyana moradam kurucusu seckin talanöz tam 10 milyar ödül veriyor. Bu yarışmanın kazanılması için çalışmalarımıza teknik olarak yardım edebilcecek ve bilgisi en üst düzeyde olan arkadaşlarımdan bilgiler edinmek isterim.

https://www.muhasebegonulluleri.com/seo ... u-yarisma/
Read more : SEO Analiz Google Sıralama Yarışması | Görüntüleme : 374 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

TL’de liracık dönemi

TL’de yaşanan kayıp “liracık” dönemini başlattı. En büyük banknot olan 200 lirayla tedavüle girdiğinde ortalama 1.6 TL olan kurla 125 dolar ya da 4.8 gram altın alınabiliyordu. Bugün ise bir gram altın 913 lira.
Resim
Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış töreninde “200 liracık” demesi yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Tedavüldeki en büyük banknot için devlet kademesinden gelen “liracık” nitelemesi adeta TL'nin değer kaybının bir itirafı gibi oldu.

Enflasyonun 20 yılın zirvesine çıkması ile TL'nin ...
Read more : TL’de liracık dönemi | Görüntüleme : 315 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Türkiye Nüfusunun Yaklaşık Yüzde 32’si Yardımlarla Ayakta Durabiliyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı verileri ülkedeki yoksulluğu gözler önüne serdi. Yaklaşık 6 milyon hane gıdadan, yakacağa, sağlıktan, barınmaya kadar birçok kalemde sosyal yardım alıyor.
Resim
Yurttaşın payına açlık ve yoksulluk düştü. Ekonomik kriz, artan işsizlik, fahiş zamlar nedeniyle artık milyonlarca haneye temel gıda ürünü bile girmiyor. Gıdadan, barınmaya, sağlıktan ısınmaya okul ihtiyaçlarına, engelli bakımına kadar birçok alanda milyonlarca yurttaş desteğe muhtaç hale geldi. 2021 yılında 27 milyon 189 bin 433 kişi yardım aldı. Geçen ...

1 Yıl önesine kadar 270 TL'ye satılan Şekerin çuval fiyatı dudak uçuklatıyor

Türkşeker’in piyasaya yeterince şeker sunamaması nedeniyle şekerin girdi olarak kullanıldığı sektörlerde sıkıntı yaşanmaya başladı. Yakın bir zamanda 50 kiloluk şekerin çuvalını 270 liraya satılırken . 50 kiloluk şeker çuvalının fiyatı 970 liraya kadar çıktı. Üreticiler, şeker tedarikinde yaşadıkları sorun sebebiyle üretim yapamıyor. Fiyatın düşük kalmasından dolayı Türkşeker’e yoğun bir talep bulunurken, Türkşeker sadece anlaşmalı marketlere şeker satışı yapıyor, piyasaya şeker vermiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=wTk_TId-udk

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148826 ileti • Toplam 46389 başlık • Toplam 25116 üye

x