Zaman: Pzt Ağu 04, 2025 11:03

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Humeyni'nin kadın sesi duymaya tahammülü yoktu!

Birkaç gün önce Hürriyet Gazetesi'ndeki bir köşe yazısının başlığı
aynen şuydu: I Love Humeyni... Atatürk'ü sevmiyorum...

Genç meslektaşım, türbanlı bir genç kızın basına hislerini açıkça
söylemesine tepki göstermeden sadece bazı yanlışlarını düzeltiyordu.

Örneğin: "Atatürk yerine İngilizlerin işgali altında olsaydık, bugün
haklarım daha geniş olacaktı" diyen genç kızla keşke karşılaşsaydım,
ona; "Eğer Humeyni ile beş dakika görüşseydiniz ve yönetime el
koyduktan sonra yaptıklarını yakından izleseydiniz onu hiç
sevemezdiniz" diyecektim.

Humeyni'yi tanımadan seven gençlere onun hakkındaki izlenimlerimi ...
Read more : Humeyni'nin kadın sesi duymaya tahammülü yoktu! | Görüntüleme : 1931 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Hidrojen yakıtlı ilk otomobil

Honda'dan ilk hidrojen otomobil

Japon otomobil şirketi Honda, sıfır karbon salımlı, hidrojen yakıtlı ilk otomobilin ticari üretimine başladı.

FCX Clarity küresel ısınmaya neden olan gazların hiçbirini üretmiyor

FCX Clarity adı verilen dört koltuklu yeni model, hidrojen ve elektrikle çalışıyor ve çevreye yalnızca su buharı bırakıyor.

Honda, yeni otomobilin, yakıt verimliliği açısından, geleneksel, benzinle çalışan otomobillere kıyasla üç kat daha üstün olduğunu savunuyor.

Honda, sözkonusu otomobilden 200 adet üretmeyi planlıyor ve gelecek üç yıl ...
Read more : Hidrojen yakıtlı ilk otomobil | Görüntüleme : 1745 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

Ya Sömürgesin Ya Egemen

Ya Sömürgesin Ya Egemen

Lagendijk: Türkiye AB’ye girmek istiyorsa içişlerine karışırız!

Papanın dizinin dibinde teslimiyet imzasını atanlar, şimdi önlerine konan her faturayı ödeyecek!..

BAŞBAKAN Erdoğan ile dönemin Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, 29 Ekim 2004’te, Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladığı günde, Roma’da AB Anayasası’na imza atıp egemenliği AB’ye devretmişti. İşte o AB, şimdi imzanın karşılığını istiyor!

Talimatlarımız sürecek!

AB’nin ’içişlerine karışmak’la eleştirilmesine anlam veremediğini belirten Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı Lagendijk, açık konuştu: Türkiye AB’ye ...
Read more : Ya Sömürgesin Ya Egemen | Görüntüleme : 734 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Formül AB’den icraat AKP’den

Formül AB’den icraat AKP’den

Hükümetin de sıcak baktığı formüle göre okul, AB üyesi bir üniversitenin Türkiye şubesi olarak eğitim verecek

AKP kapatılmadan daha fazla taviz koparma telaşına kapılan AB, Heybeliada Ruhban Okulu’nun açılması için formülü buldu. Buna göre, Ruhban Okulu AB üyesi bir ülkedeki üniversitenin Türkiye şubesi olarak eğitim vermeye başlayacak. CHP’li Öymen, “Bu formül Anayasa ve Lozan’ın delinmesi anlamına gelir” derken, Türk Ocakları Genel Sekreteri Kavuncu, “Misyonerler artık sahada yetişecek!” diye konuştu.

Fener Papazı ...
Read more : Formül AB’den icraat AKP’den | Görüntüleme : 573 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Yahudilerin gözü kulağı olacağız!

Yahudilerin gözü kulağı olacağız!

İsrail’in en büyük hamisi ABD, gelişmiş radar sistemleri kurarak Türkiye’yi İran’a karşı İsrail casusu durumuna düşürecek.

Şahap’tan ödleri patlıyor

* Proje ABD basınına da yansıdı. ABD gazeteleri, “Türkiye’ye kurulacak ‘x-band’ radar istasyonunun amacı, menzilinde İsrail’in de olduğu Şahap füzelerinin tespiti ve havada imha edilmesi”diye yazdı.

Türkiye, İsrail’in kulağı olacak

Çek Cumhuriyeti ve Polonya’ya füze sistemi kuran ABD’nin Türkiye’ye de radar sistemi kurmak için harekete geçtiği bildirildi. Buna göre, İsrail adına İran’ı ...
Read more : Yahudilerin gözü kulağı olacağız! | Görüntüleme : 704 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ceviz Kabuğu - 13 / 06 / 08 ~ Sabih KANADOĞLU

Gazeteci-Yazar Hûlki Cevizoğlu; birbirinden seçkin konuklarıyla soruyor, sorguluyor, anlatıyor...

Ceviz Kabuğu, yaklaşık bir aylık aranın ardından, 13 Haziran Cuma günü sevenleri ve izleyicileri ile AVRASYA TELEVİZYONU'NDA (ART'de) buluştu.

Bu hafta canlı yayın konuğu olan Onursal "Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı" Sabih Kanadoğlu, çarpıcı açıklamalar yaptı ve "Kurallara uyulmazsa, AKP'nin kuracağı yeni parti de kapatılabilir" dedi.

Konuk: Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı - Sabih KANADOĞLU

Resim

İZLE

Kısım I

Kısım II

...
Read more : Ceviz Kabuğu - 13 / 06 / 08 ~ Sabih KANADOĞLU | Görüntüleme : 3552 | Yanıtlar : 9 | Dizin : Ceviz Kabuğu

AB, genç Türk beyni avında!..

AB, genç Türk beyni avında!..

Avrupa Birliği (AB), sinsi planlarını adım adım uyguluyor. Genç beyinleri yıkamak için para musluğunu açan AB’nin 1987’de hayata geçirdiği en büyük eğitim (!) projesi Erasmus’ta geçen yıl Türk öğrenci sayısı yüzde 56 arttı.

Devşirme operasyonu

Türk gençlerinin beynini yıkamak isteyen AB’nin eğitim projesi Erasmus programında, öğrenci sayısını en hızlı artıran ülke Türkiye Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), Avrupa Birliği’nin eğitim projesi Erasmus programı çerçevesinde 63 öğrencisini yurtdışına göndermişti.

Dayatmalarla her ...
Read more : AB, genç Türk beyni avında!.. | Görüntüleme : 648 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Van'a Ermeni tatil köyü

Ermeni tatil köyü işin görünen yüzü

Ermeni tatil köyü projesine öfke!

Özkaya, Van’da Akdamar Kilisesi’nin bulunduğu alana kurulması düşünülen Ermeni tatil köyü projesine sert tepki gösterdi.
Orhan Özkaya, “Tatil köyün projesindeki ana hedefin Akdamar Kilisesi olduğu herkes tarafından biliniyor” dedi.

Ermeni tatil köyü projesi büyük tartışma yarattı. Van’da Akdamar Kilisesi’nin bulunduğu yere yapılacak olan tatil köyünün, Türkiye açısından olumlu sonuçlar vermeyeceğini belirten Tapu Kadastro eski Genel Müdür Yardımcısı Orhan Özkaya, bunun bir hıristiyanlaştırma projesi olduğunu ...
Read more : Van'a Ermeni tatil köyü | Görüntüleme : 987 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

AB’de kriz

AB’de kriz

Böylece İrlanda’nın Lizbon Antlaşması’nı çöpe atmasının ardından AB yeni bir kaosa doğru yelken açtı.

Avrupa Birliği’nde kriz

İrlanda halkının AB Anayasası’nı reddetmesinin, birliğin durumunu tehlikeye attığı bildirildi

Genişlemenin ardından ortaya çıkan yeni anayasa ihtiyacını, 2005 yılında Fransa ve Hollanda’da düzenlenen referandumlardan olumsuz sonuç çıkması nedeniyle ertelemek zorunda kalan AB’nin “B planı” olarak hazırladığı Lizbon Anlaşması’nın referandum yoluna başvuran tek üye İrlanda’da reddedilmesi, Brüksel’de “hayal kırıklığı” yarattı. Brüksel’den gelen ilk tepkilerde başarısızlığın sorumluluğu, diğer ...
Read more : AB’de kriz | Görüntüleme : 557 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148864 ileti • Toplam 46205 başlık • Toplam 25031 üye

x