Zaman: Çrş Ağu 06, 2025 16:39

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Banu Avar'la Sınırlar Arasında - Singapur

Merhaba arkadaşlar, dün akşam netten programı real player ile kaydettim anca, formati irv ve bilindik bir formata çevirecek bir convert programı bulamadım. Eğer bildiğiniz conver programı varsa çevirip akşam upload edeyim.
Read more : Banu Avar'la Sınırlar Arasında - Singapur | Görüntüleme : 785 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

MHP'den 'Hatırla Sevgili'ye dava...

MHP'den 'Hatırla Sevgili'ye dava

Dizide milliyetçi-mukaddesatçı insanların cani olarak gösterildiği iddia ediliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Teşkilatı, televizyonda yayınlanan 'Hatırla Sevgili' adlı dizi hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Konu ile ilgili MHP Kahramanmaraş il binasında basın toplantısı düzenleyen Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan, 'Hatırla Sevgili' adlı dizinin 2 ve 9 Mayıs'ta yayınlanan bölümlerinde Kahramanmaraş'ta 1978 yılında meydana gelen olayların anlatıldığını hatırlatarak, 'Dizide geçen bir takım sahne ve diyaloglar toplumsal gruplaşmaların yoğun ...
Read more : MHP'den 'Hatırla Sevgili'ye dava... | Görüntüleme : 1036 | Yanıtlar : 14 | Dizin : Genel - Güncel Konular

İstiklâli tam! AB üyesi Türkiye!

erenay yazdı:
Türk-Kan yazdı:...Ayrica Ram'a da katiliyorum. "Ne ABD ne AB, tam bagimsiz Türkiye" diyen bir kitlenin icinde olan birinin AB parasiyla AB taraftari bir programi yayinlamasi, benim icin samimiyetsizliginin göstergelerinden bir tanesiydi.

Kiosk programını hiç izleyemedim ama bu görüşlere katılmıyorum. Önemli olan milli değerlere sahip çıkak ve bilimi, bilimsel düşünceyi rehber edinmektir. Mine Kırıkkanat sayıları bir elin parmaklarını geçmeyen kaliteli muhalif yazarlarımızdan biridir.
AB üyeliğinin Türkiye için faydalı olacağı görüşündedir ama körü körüne AB'ci değildir. Örneğin ...
Read more : İstiklâli tam! AB üyesi Türkiye! | Görüntüleme : 1029 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Anayasa Mahkemesi Baskanvekili 2 aydir takip ediliyormus

2 aydır sürekli takip ediliyorum

Saygı ÖZTÜRK / ANKARA

Kendisini izlediği gerekçesiyle Doblo marka sivil polis aracı için Ankara Emniyet Müdürü’ne başvuran Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt, "Benimki kuru bir şüphe değil. Yaklaşık iki aydır benzer araçlarla takip ediliyorum" dedi.

TAKİP edildiği, dinlendiği şüphesiyle Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz’a başvuran Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt, Hürriyet’e konuştu. Paksüt, "Benimki kuru bir şüphe değil. Yaklaşık iki aydır benzer araçlarla takip ediliyorum. Beni izleyen araçlardan birisinin plakası ...
Read more : Anayasa Mahkemesi Baskanvekili 2 aydir takip ediliyormus | Görüntüleme : 671 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Siyaset Ekseni - 13 Mayıs 2008

13.05.08 tarihinde Ata tv'de yayınlanan İsmet Bayhan'ın sunduğu Siyaset Ekseni programı
Konu: Kanaltürk'ün Satılması ve Medya-İktidar İlişkileri

Konuklar: Emin Çölaşan, Hulki Cevizoğlu, Nazmi Bilgin
Nihat Genç telefonla bağlanıyor
İndirin
Siyaset_Ekseni.rar

Not: Video flv formatındadır

İzle

Tuba ve Göktürkmehmet arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
Read more : Siyaset Ekseni - 13 Mayıs 2008 | Görüntüleme : 1140 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Türklerde Kuş Arması

Türk boyları arasında hüma (kumay, humay, huma) kuşunun iyiliğin, güzelliğin, dostluğun, barışın, cömertliğin, cesaretin, gücün, kudretin, egemenliğin, bahtın, devletin, mutluluğun, huzurun kimi zaman aracı, kimi zaman da kaynağı olduğuna inanılmıştır.

Bu sebeple hüma kuşu, Türk kültür ve medeniyetinin sözlü ve yazılı kaynaklarında, sanat eserlerinde çok kullanılan tasvirlerden / motiflerden biri olmuştur.

Bir çok yönüyle kadınların koruyucusu Umay'ı hatırlatan; türü, şekli, özellikleri hakkında bugün de farklı görüşler ileri sürülen ancak Türk boyları arasında yüce değerlerin ...
Read more : Türklerde Kuş Arması | Görüntüleme : 3176 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Türk Tarihi

I. Vahdettin Ödülleri

Altemur KILIÇ'dan fikri, Türk Kahvesi'nden ilhâmı aldık. Siz üyelerimiz, her ay yenilenen anketlerle, ödüllerini sahiplerine buradan ulaştıracaksınız.

Anket sonuçlarına göre; birincilik, ikincilik ve üçüncülük örülleri, sahiplerini bulacaktır. Bu ödüller, ilk defa verileceği için, bu seferlik aylık değerlendirme yerine, genel bir değerlendirme yaparak oyunuzu verebilirsiniz.
Read more : I. Vahdettin Ödülleri | Görüntüleme : 1624 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Anketler

Persepolis

Selam Arkadaşlar,

Yanlış hatırlamıyorsam dün bir yazıda bugün cnbc-e kanalında yayınlanacak olan "Persepolis" adlı film için bir istek vardı. Şimdiki önerim özellikle yurt dışında yaşayıp bu kanalı izleme imkanı olmayanlar için. Cnbc-e'nin sitesinde "Sipru Beta" adlı programı yüklüyorsunuz ve ondan sonra çok güzel kalitede Doğuş grubuna ait bütün kanalları izleyebiliyorsunuz hiç takılmadan. Üstelik programın "kayıt" tuşu da var istediğiniz izlenceleri kaydetmek için. Dediğim gibi film cnbc-e'de ve Türkiye saatiyle 22.30'da. İzleyecek vakti olanlara keyifli izlenceler.... ...
Read more : Persepolis | Görüntüleme : 1372 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

I. Damat Ferid Ödülleri

Altemur KILIÇ'dan fikri, Türk Kahvesi'nden ilhâmı aldık. Siz üyelerimiz, Damat Ferid ödüllerini sahiplerine buradan ulaştıracaksınız.
Read more : I. Damat Ferid Ödülleri | Görüntüleme : 1591 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Anketler

Tarih Başa Sarıyor -X-

http://img408.imageshack.us/img408/7237/h0ur5.jpg

Gül 1995: Sizi köşkün kulübesine koyacaklar

Teslimiyet belgesine Başbakan Erdoğan ile birlikte imza atan Abdullah Gül, Meclis kürsüsünde AB için şöyle diyordu: Avrupa’nın Zenginler Kulübü’nün köşkünde, bahçedeki bir barakaya girdik diye sevinerek geldiniz.

Abdullah Gül, 1995 yılında TBMM’nde bu AB için şöyle konuşuyor ve büyük alkış alıyordu!:

“Siz o profesörün (Erol Manisalı) dediği gibi, Avrupa’nın Zenginler Kulübü’nün köşkünde, bahçedeki bir barakaya girdik diye sevinerek geldiniz. Halbuki ben, şunu hatırladım: Bizim atalarımız -bugün onların ...
Read more : Tarih Başa Sarıyor -X- | Görüntüleme : 3479 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Tarih Başa Sarıyor - Hûlki CEVİZOĞLU

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148870 ileti • Toplam 46210 başlık • Toplam 25034 üye

x