Zaman: Sal May 26, 2026 1:15

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Dangır Dungur Suçlama!

Dangır dungur suçlama!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mir Dengir Fırat, garip açıklamalara imza attı. Siftahsız kepenk kapatıldığını kabul eden Fırat, faturayı ise 2001 krizi ve esnafa kesti: Türkiye dönüşüyor ama esnaf buna ayak uyduramıyor!

Bakkallara da çatan Fırat, “Süper ve hiper marketlere kızıyorlar ama pazar günü dükkanı kapatan esnaf da markete gidiyor” dedi. Hızını alamayan Fırat bir de ders (!) verdi: Artık belli bir bilgi düzeyi, alt yapı gerekiyor!

Suçlu bulundu: ESNAF

Başbakan ...
Read more : Dangır Dungur Suçlama! | Görüntüleme : 899 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

İlber Ortaylı ile... (01.05.08)

İlber Ortaylı ile... 01.05.2008

Yönetmen: Engin Atatimur

Geçmişten geleceğe tarihi gelişmelere ışık tutarken bıraktığı izleri irdeleyen program “İlber Ortaylı İle...” meraklılarıyla buluşuyor.

Görüntü: DivX 29.00fps
Süre: 24 dakika
Dosya Boyutu: 142 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

:arrow: indir: İlber Ortaylı ile... 01.05.2008 - Bölüm 1

:arrow: indir: İlber Ortaylı ile... 01.05.2008 - Bölüm 2

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Read more : İlber Ortaylı ile... (01.05.08) | Görüntüleme : 2124 | Yanıtlar : 1 | Dizin : İlber Ortaylı ile...

Gürkan Hacır ile Şimdiki Zaman - 01.05.2008

Şimdiki Zaman - 01.05.2008

Görünüş Aldatıcıdır. Araştırmak Görevdir…

Hakikatin Arandığı Zaman Dilimi ŞİMDİKİ ZAMAN’da

Gürkan Hacır “düşünen” konuklarıyla her hafta tarih, politika, bilim ve felsefede hakikatı sorguluyor

Bu haftanın konukları: DİSK Genel Sekreteri Tayfun Görgün ve CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal

"1 Mayıs Özel"

İzle:

Görüntü: XviD 29.00fps
Süre: 1 saat 20 dakika
Dosya Boyutu: 380 MB

Resim

indirmek için tıkla:
...
Read more : Gürkan Hacır ile Şimdiki Zaman - 01.05.2008 | Görüntüleme : 1808 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Şimdiki Zaman

Yuh Be Kardeşim!

Yuh be kardeşim!

Hollywood yıldızı Türkiye’de.

Scarlet...

Bütün gazeteler yazıyor:

"Emmy ödüllü yönetmen David Nutter’ın çektiği Scarlet dizisinin başrol oyuncusu Natassia Malthe, İstanbul’a geldi... Robbie Williams’ı terk eden kız olarak tanınan Natassia, ünlü dizinin prömiyerinin yapılacağı Suada’daki görkemli geceye katılacak."

Televiyonda da görmüşsünüzdür.

Haberlerde verdiler.

En son Beyaz’ın programına çıktı.

Bütün medya peşinde...

*

Cümleten tebrik ederim.

*

Ve, şimdi sıkı durun...

Böyle bir dizi yok!

*

Evet, yok!

*

Scarlet, Güney Koreli teknoloji devi ...
Read more : Yuh Be Kardeşim! | Görüntüleme : 1010 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gülmece

Fethullahcı Gladyo

merhabalar,
Dün akşam (sanırım tekrar programdı) Ulusal Kanal'da Yayınlanan "Fethullahçı Gladyo" adlı belgesel programı bulmanız mümkün mü? teşekkürler.
Read more : Fethullahcı Gladyo | Görüntüleme : 687 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Prof. Gürsoy serbest bırakıldı

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Genel Başkanı Prof. Dr. Gençay Gürsoy, çıkarıldığı mahkemede ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde gözaltına alındıktan sonra adli tabipliğe götürülerek sağlık kontrolünden geçirilen Gürsoy, daha sonra Ankara Adalet Sarayı'na getirildi.

Gürsoy, Ankara Nöbetçi 11. Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.

İfadesinin alınmasının ardından hakkındaki 'tutuklama kararı' kaldırılan Gürsoy, serbest bırakıldı. Gürsoy'un Beyoğlu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki davası devam edecek.

Adliye çıkışında açıklama yapan Gürsoy, 2000 yılında ...
Read more : Prof. Gürsoy serbest bırakıldı | Görüntüleme : 772 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

AK Parti'de ayrılık rüzgarları

Ankara'da AK Parti'den ayrılacak isimlerin yeni parti kurma hazırlığı içinde oldukları öne sürülüyor. Siyasi kulisleri hareketlendiren iddianın sahibi DYP eski milletvekili Tevfik Diker.

Diker'e göre ismi "Yeni Demokrasi Partisi" olacak yeni oluşumun kurucuları arasında TBMM Başkanı Köksal Toptan, Devlet Bakanı Cemil Çiçek, AKP milletvekilleri Ahmet İyimaya, Saffet Kaya, Fevzi İşbaşaran, Vahit Erdem, Abdülkadir Aksu, Necati Çetinkaya, eski bakan Ali Coşkun ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek' de bulunuyor.

...
Read more : AK Parti'de ayrılık rüzgarları | Görüntüleme : 658 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Fethullacı Gladyo

merhabalar,
dün akşam Ulusal Kanal'da "Fethullahcı Gladyo" adlı bir belgesel-program vardı acaba bunu bulmanız mümkün mü?Teşekkür ederim.
Read more : Fethullacı Gladyo | Görüntüleme : 517 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Elektrik Özelleşmeleri Hızlanıyor

Üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum. Özelleşmesi planlanan kurumlardan birinin en taşra yerinde çalışıyorum. Bu sebeple burdan kurtulacağıma sevineyimmi yoksa birilerine komik fiyatlarla satılacağına üzüleyimmi.

Elektrik dağıtım özelleştirmeleri hızlı başladı

A.A

Enerji sektöründe uzun süredir beklenen özelleştirmelere, 4 dağıtım bölgesinin satışa çıkarılması ile düğmeye basıldı.

Elektrik dağıtımda, Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. ile Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. için ihale süreci başladı.

Haziran ve Temmuz aylarında son ...
Read more : Elektrik Özelleşmeleri Hızlanıyor | Görüntüleme : 1407 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Gündeme Dair - 04 / 30 / 08 ~ Osman PAMUKOĞLU

Gazeteci/Haberci Nuriye Atabey soruyor, Emekli Tümgenerâl - Yazar / Osman PAMUKOĞLU çarpıcı noktalara parmak basarak anlatıyor...

http://img136.imageshack.us/img136/5065/gdrn6.jpg

Bölüm - I

Bölüm - II

Görüntü: DivX 25.00fps 427Kbps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz mono 96Kbps
Süre: 91 dk. 17 sn.
Boyut: 350 MB

Şifre
guncelmeydan

İndir

Linkler
Parça I
Parça II
Parça III
Parça IV
Read more : Gündeme Dair - 04 / 30 / 08 ~ Osman PAMUKOĞLU | Görüntüleme : 1649 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Gündeme Dair

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x