Zaman: Pzt May 25, 2026 5:21

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Kaspersky En Güncel Key'ler 2009'un sonuna kadar geçerli..

Resim

Dosyanın içinde bir çok key var. 2009'un sonuna kadar geçerli. Kaspersky 7 ve 6 için uyumlu key'ler mevcuttur. kolay gelsin.

Link : http://rapidshare.com/files/101030650/key_for_kav.rar
Read more : Kaspersky En Güncel Key'ler 2009'un sonuna kadar geçerli.. | Görüntüleme : 1090 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Yazılımlar

Hollanda'da bir Türk camisini yakmak istediler

Hollanda'nın Huizen kasabasında Türklere ait Selimiye Camisi, dün akşam, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce molotof kokteyli atılarak yakılmak istendi. Çıkan yangın, itfaiyenin kısa sürede müdahalesiyle genişlemeden ve fazla zarara yol açmadan söndürüldü. Caminin kantin bölümünde insanlar olduğu sırada başlayan yangın, çevrede tatbikat yapan itfaiye tarafından farkedildi. Caminin arka bölümüne molotofkokteyli atılmasıyla çıktığı bildirilen yangında, Türkiye'ye gönderilmek üzere toplanan 15 sakat arabası tamamıyla yandı. Polis, olayla ilgili olarak şu ana dek yakalanan olmadığını bildirdi. Olaydan ...
Read more : Hollanda'da bir Türk camisini yakmak istediler | Görüntüleme : 559 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

YouTube'a bir haftadır erişilemiyor

http://img.sabah.com.tr/im/2008/03/20/E9CD0463B8211644A5275BFCr.jpg
Atatürk'e hakaret içeren video nedeniyle Ankara savcılığının istediği engelleme kaldırılmadı..

Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi YouTube'a Türkiye'den erişim 1 haftadır yasak. Sitede, Atatürk'e hakaret içeren videoların yer alması nedeniyle, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı geçtiğimiz hafta engelleme talebinde bulunmuştu. Ankara 1. Sulh Mahkemesi de, siteye erişimin engellenmesi yönünde karar almıştı. Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, siteye "hem IP hem de alan adı" yönünden erişimi 1 hafta önce durdurdu. Avukat Fikret İlkiz, 23 Mayıs 2007 tarihli 5651 sayılı ...
Read more : YouTube'a bir haftadır erişilemiyor | Görüntüleme : 485 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

'Beni hatırlasınlar diye parçaladım'

Öldürdüğü kişiyi yediğini itiraf eden zanlıya Adli Tıp "akıllı" raporu verdi. Özgür Dengiz "Hatırlanmak için parçaladım ama etini yemedim" dedi..

İlk cinayetini 17 yaşında Ankara'da işleyen Özgür Dengiz 5 yıl sonra afla tahliye oldu. Dengiz 5 Mayıs 2007'de bilgisayarcı Sedat Erzurumlu'yu, 13 Eylül 2007'de ise Ankara İmrahor köyü yakınında Cafer Er'i öldürdü. Dengiz olay yerinde Erzurumlu'ya ait cep telefonunu düşürünce yakalandı. Er'i parçaladıktan sonra etini yediğini söyleyen Dengiz'in adı "Ankara yamyamı"na çıktı. Adli ...
Read more : 'Beni hatırlasınlar diye parçaladım' | Görüntüleme : 683 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Prim gün sayısı 8 bine iniyor

İşçileri sokağa döken sosyal güvenlik reformunda kritik viraj dönüldü. Çalışma Bakanı Faruk Çelik ile emek platformu üyesi işçi sendikaları ve işveren sendikaları konfederasyonunun dün gerçekleştirdiği zirveden uzlaşma umudu çıktı.

Resim
Sabah
Read more : Prim gün sayısı 8 bine iniyor | Görüntüleme : 533 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Bu tabloya değer mi

Bugün, kan gölüne dönen Irak'taki savaşın 5'inci yıldönümü. Savaşın mimarı olan ABD Başkanı Bush, bazılarına göre 89 bin, bazılarına göre de 1 milyon kişinin ölümüne neden olan savaş için şu açıklamayı yaptı: Saddam'ı devirmek doğru karardı. Ağır bedeller ödense de Irak Savaşı buna değdi. Dünya daha güzel hale geldi.

SAVAŞIN BİLANÇOSU
Ölen sivil Iraklı: Tahmini 1 milyon
Ölen ABD askeri: 3.965
Iraklı mülteci: 38.286
İntihar saldırıları: 1212
Açlık çeken Iraklılar: 4 milyon
İçme ...
Read more : Bu tabloya değer mi | Görüntüleme : 554 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

16 Mart Programı

Türk-Kan kardeş 16 mart programı ne zaman konulabilir ?
Sonuna kadar izleyememiştim
Read more : 16 Mart Programı | Görüntüleme : 635 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Emin GÜRSES niçin içerde¿?

Read more : Emin GÜRSES niçin içerde¿? | Görüntüleme : 1823 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Diğer

Belirtili isim tamlamasının belinin kırıldığı andır..

http://img502.imageshack.us/img502/7982/image001hj2.jpg
Read more : Belirtili isim tamlamasının belinin kırıldığı andır.. | Görüntüleme : 1229 | Yanıtlar : 9 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

Jeopolitik Analiz - 15 Mart 08 / Berhan ŞİMŞEK

Doç. Dr. Yaşar HACISALİHOĞLU tarafından hazırlanan Jeopolitik Analiz Türkiye ve dünya gündemini farklı bir boyut da inceliyor… Ülkelerin uzun vadede yapmış oldukları tüm stratejik çalışmaları değerlendiren program, her hafta farklı konu ve konuklarla uzun soluklu yayın saati ile tüm tartışılan konuları masaya yatırıyor… Gerçeklerin konuşulup; yarının cevabını arayan Jeopolitik Analiz programı ART'de.

Konuklar: 22. Dönem CHP Milletvekili - Berhan ŞİMŞEK

http://www.hizliresim.com/2008/3/19/2266.jpg

Görüntü: DivX 5 25.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz mono 95Kbps ...
Read more : Jeopolitik Analiz - 15 Mart 08 / Berhan ŞİMŞEK | Görüntüleme : 1496 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Jeopolitik Analiz

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148885 ileti • Toplam 46436 başlık • Toplam 25115 üye

x