Zaman: Cmt May 23, 2026 21:50

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Sasa İliç şikayetçi

http://www.sporx.com/images/1/29/8155_B_SasaIlic028.jpg

Sasa İliç şikayetçi

Sezon başı Galatasaray'dan Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımına transfer olan Sasa İlic, kısa bir süre için geldiği İstanbul'da DHA'ya özel açıklamalar yaptı. Galatasaray'da çok güzel günlerinin geçtiğini söyleyen Sırp futbolcu, Türkiye'de futbolcular üzerinde çok büyük baskı olduğunu ve bunun futbolcuların performansını etkilediğini söyledi.

İlic, kendisinin yerine alınan Lincoln için ise, "Belki de Türkiye liginin en iyi futbolcusu, ama biraz sabır gösterilmeli" ifadelerini kullandı. Sırp futbolcu, çok eleştirilen vatandaşı Kezman'a ise sahip ...
Read more : Sasa İliç şikayetçi | Görüntüleme : 1244 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Kezman umudu kesmedi

Resim

Yaşadığı sakatlık sonrası kadroya girmekte zorlanan Kezman, formadan umudunu kesmedi. Tamamen iyileştiğini dile getiren Sırp golcü, "Kötü bir dönem geçirdim. Ancak artık tüm olumsuzluklar geride kaldı. Kalitem ortada. Günün birinde formamı geri alırım" dedi.

Kaynak Fenerbahçe.com
Read more : Kezman umudu kesmedi | Görüntüleme : 926 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Mevlânâ Celâleddin-i Rûmî - 800. Yıl Özel Belgeseli

Mevlânâ Celâleddin-i Rûmî - 800. Yıl Özel Belgeseli

Resim

Mevlânâ Celâleddin-i Rûmî
Yönetmen: Tülay Akça
Yapımcı: Tülay Akça
Program Ekibi: Danışmanlar;
Faruk Hemdem ÇELEBİ, Yrd.Doç.Dr. Nuri Şimşekler

“Ne düşünürsen savaşa dair, ben ondan uzağım, çok çok uzaklardayım.

Ne düşünürsen aşka dair, ben işte oyum, yalnızca oyum, tümden oyum ben.”

Mevlana TRT’den, Mevlana’nın 800. doğum yılı kutlamaları kapsamında özel bir belgesel… “Mevlânâ Celâleddin-i Rûm

Mevlana gibi büyük bir düşünürün, onun zaman ve mekan ötesi ...
Read more : Mevlânâ Celâleddin-i Rûmî - 800. Yıl Özel Belgeseli | Görüntüleme : 2637 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Belgesel Filmler

En Çok Hangi Konular Dikkatinizi Çekiyor?

En Çok Hangi Konular Dikkatinizi Çekiyor?
Read more : En Çok Hangi Konular Dikkatinizi Çekiyor? | Görüntüleme : 1675 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Anketler

Hoşunuza Gitmeyen Ama Yapmak Zorunda Olduğunuz Şeyler Nelerd

Hoşunuza Gitmeyen Ama Yapmak Zorunda Olduğunuz Şeyler Nelerdir?
Read more : Hoşunuza Gitmeyen Ama Yapmak Zorunda Olduğunuz Şeyler Nelerd | Görüntüleme : 1648 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Anketler

Yeni YÖK Başkanı: Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan

Resim

Prof. Dr. Özcan, her türlü sorunu çözebileceklerini söyledi

YÖK başkanlığı görevine atanan Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, türban konusunda net bir ifade kullanmaktan kaçındı. Üniversitelerin sorunlarıyla öncelik sırasına göre ilgileneceğini belirten Özcan, ''Biz bu problemleri çözecek güçteyiz'' dedi.

Problemleri çözmek için kiminle görüşmesi gerekiyorsa görüşeceğini dile getiren Özcan, üniversitelerin herkesin fikrini serbestçe söyleyebildiği, fikirlerin tartışıldığı yerler olmasını istediğini ifade etti.

"Sayın Cumhurbaşkanımız beni pazar günü çağırdı, aramızda bir mülakat geçti, ondan sonra ...
Read more : Yeni YÖK Başkanı: Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan | Görüntüleme : 1438 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Eğitim

Japonlardan Akıllı Eldiven

Japonya’da bir firma, kullanıcının tuttuğu cisimleri tanıyan ve yapabileceği hatalar konusunda uyarabilen, hatta hava durumunu bile bildiren bir “akıllı eldiven” geliştirdi.

Japon Global Original Vivid şirketi tarafından geliştirilen ve üzerine bir “barkod okuyucusu” yerleştirilen eldiven, örneğin, kullanıcısı çantasını, cep telefonunu ve anahtarlarını sırasıyla aldığında, topladığı verileri bilgisayara iletiyor. Gelen veriler doğrultusunda, bu kişinin gitmekte olduğunu anlayan bilgisayar da bir hoparlör aracılığıyla bu kişinin televizyonu kapatmadığını, pencerenin aralık kaldığını, bir şemsiye alsa iyi olacağını, zira ...
Read more : Japonlardan Akıllı Eldiven | Görüntüleme : 1227 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

Hafıza Kaybı Olanlara Dijital Kamera

Resim

Alzheimer hastalığı gibi hafıza sorunu olanlara yardımcı olacak minik ve insanın üzerinde taşıyabileceği dijital bir kamera geliştirildi.

Microsoft tarafından üretilen Sensecam adlı kamera, hafızanın hızlı şekilde canlandırılmasını sağlamak için daha sonra izlenmek üzere, gün içinde yaşananların her 30 saniyede bir fotoğrafını çekiyor.

Testler sonucu, kameranın, hafıza sorunu olanlara, olayları ve buna bağlı duyguları hatırlamalarında yardımcı olduğu görülürken, uzmanlar, dijital kameranın genel hafıza kaybı sorunu ve Alzheimer hastalığı gibi daha ciddi durumda olanlar tarafından ...
Read more : Hafıza Kaybı Olanlara Dijital Kamera | Görüntüleme : 1173 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

Rakipler Belli Oldu

Resim

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 2. turda İspanya’nın Sevilla takımı ile eşleşti. UEFA Kupası’nda mücadele eden Galatasaray ise Alman ekibi Bayer Leverkusen’e rakip oldu.

Şampiyonlar Ligi 2. turu ve UEFA Kupası 3. turu kura çekimi İsviçre’nin Nyon kentinde yapıldı.

*
Şampiyonlar Ligi: Fenerbahçe-Sevilla

*
UEFA Kupası: Galatasaray-Bayer Leverkusen

Resim
Read more : Rakipler Belli Oldu | Görüntüleme : 814 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Kalemler&Kılıçlar - 16 / 12 / 07

Ram Bayram tatili dolayisi ile olmadigi icin linkleri ben veriyorum arkadaslar.

Gazeteci İdris Akyüz soruyor, Prof. Dr. Yalçın Küçük yanıtlıyor…

Resim

Görüntü: XVID 29.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 102Kbps
Süre: 53 dk. 31 sn.
Boyut: 299 MB
Çözünürlük: 544x416

Şifre
guncelmeydan

Linkler
Bölüm I
Bölüm II
Bölüm III
Read more : Kalemler&Kılıçlar - 16 / 12 / 07 | Görüntüleme : 2579 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Kalemler ve Kılıçlar

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x