Sasa İliç şikayetçi

Futbol ile ilgili hersey burada.

Sasa İliç şikayetçi

İletigönderen CessA » Cmt Ara 22, 2007 12:16

[img]http://www.sporx.com/images/1/29/8155_B_SasaIlic028.jpg[/img]

Sasa İliç şikayetçi


Sezon başı Galatasaray'dan Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımına transfer olan Sasa İlic, kısa bir süre için geldiği İstanbul'da DHA'ya özel açıklamalar yaptı. Galatasaray'da çok güzel günlerinin geçtiğini söyleyen Sırp futbolcu, Türkiye'de futbolcular üzerinde çok büyük baskı olduğunu ve bunun futbolcuların performansını etkilediğini söyledi.

İlic, kendisinin yerine alınan Lincoln için ise, "Belki de Türkiye liginin en iyi futbolcusu, ama biraz sabır gösterilmeli" ifadelerini kullandı. Sırp futbolcu, çok eleştirilen vatandaşı Kezman'a ise sahip çıktı. Başarılı orta saha oyuncusu, Türkiye'de güzel günlerinin geçtiğini ifade ederek "Burada 2 sene kaldım. Galatasaray ile şampiyonluk yaşadım. Tekrar döner miyim bilmiyorum. Futbolda hiçbir zaman neyin ne olacağını bilemezsiniz. Ama şu bir gerçek ki burada gerçekten çok güzel bir futbol atmosferi var. Hep dolu tribünler önünde oynadım. Herkes futbolu çok seviyor. Ama kötü yanı ise aşırı baskı ve beklenti olması. Daha önce İspanya'da oynadım. Şimdi ise Avusturya'dayım. Orada böyle baskının çok fazla olduğu bir atmosfer yok. Türkiye'de hep kazanmak zorundasınız" dedi.

Kendisinin yerine alınan Lincoln'den daha başarılı olduğu yorumlarının hatırlatılması üzerine ise İlic, "Lincoln tartışılmaz bir oyuncu. Belki de Türkiye Ligi'ndeki en iyi oyuncu. Almanya'da yıllarca oynadı. Şimdi Türkiye'de adaptasyon zorluğu çekiyor olabilir. Kendisinden çok fazla performans bekleniyor. Şu anda Galatasaray lider durumda. Galatasaray'ın daha iyi yerlere geleceğine de inanıyorum. Bunun içinde Lincoln'den faydalanması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın birkaç maçını seyrettiğini söyleyen İlic, "Galatasaray'ın şu anki kadrosunu nasıl buluyorsun?" sorusuna ise, "Bizim dönemimizde iyi bir kadro vardı. Ama şimdi daha da güçlendirildi. Transfere iyi para harcandı. Birçok futbolcu transfer edildi. İyi bir takım oluşturulduğunu düşünüyorum" şeklinde cevap verdi. İlic, çok eleştirilen vatandaşı Kezman için ise, "Geçen sene Kezman'ın iyi olduğunu düşünüyorum. Ama bu sene tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Kendisi ile bazen konuşuyoruz. Kötü bir dönem olabilir, ama Kezman bu dönemi atlatacak kapasite ve güce sahip. Sırp futbolunun önemli isimlerinden. Zaten gittiği kulüplerde yaptıkları ortada" diye konuştu..

İliç son olarak, Galatasaray'dan kimseye kırgın olmadığının altını çizerek, "Belki benim, belki kulüptekilerin bir takım hataları oldu. Ama sonuçta biz profesyoneliz. Böyle olması gerekiyordu. Sonuç olarak Galatasaray ile ilgili iyi hatıralarım var" diyerek sözlerini tamamaladı.


Resim
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye
 
İletiler: 1164
Kayıt: Prş Nis 26, 2007 14:50
Konum: Rohan

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x