Zaman: Cmt May 23, 2026 1:55

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Sezen Aksu Şarkıları ve O Kadın(14 Aralık)

http://i227.photobucket.com/albums/dd29/ecr1990/okadinteaser2.jpg
Filmin Konusu

Yeşim, varlıklı bir moda tasarımcısıdır. İşadamı Bülent ile uzun zamandır süregelen beraberlikleri evlilikle sonuçlanmak üzere iken, müzisyen Okan’la karşılaşır. Okan’ın sınır tanımaz özgürlük anlayışı Yeşim’i cezbeder. İlişkiler ağı, üç insanın hayatını bilinmeyen bir kadere sürükler. Aşk ve acı arasındaki ince çizgiyi çarpıcı görüntülerle anlatan film, Sezen Aksu şarkıları ekseninde işleniyor.

Yönetmen Korhan Bozkurt

Senaryo Korhan Bozkurt

Oyuncular Selin Demiratar, Tardu Flordun, Burak Hakkı, Burhan Öçal, Şebnem Dönmez Erol Günaydın Nefise ...
Read more : Sezen Aksu Şarkıları ve O Kadın(14 Aralık) | Görüntüleme : 2581 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Sinema & Tiyatro

Beyaz Melek (16 Kasım)

http://beyazperde.mynet.com/images/film/3750-beyazmel-b.gif

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 16 Kasım 2007
Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül
Senaryo : Mahsun Kırmızıgül
Görüntü Yönetmeni : Eyüp Boz
Yapım : 2007, Türkiye , 115 dk.

Oyuncular

Suna Selen (Mızgin) , Ali Sürmeli (Muhtar) , Arif Erkin (Ahmet) , Bilge Zobu (Yaşar Hoca) , Cihat Tamer (Tayyar Müdür) , Cezmi Baskın (Sabri) , Emel Sayın (Misafir Oyuncu) , Erol Günaydın (Komutan Vahit) , Gazanfer Özcan (Palyaço) , Mahsun Kırmızıgül (Ali) , ...
Read more : Beyaz Melek (16 Kasım) | Görüntüleme : 1046 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Sinema & Tiyatro

Ne Var Ne Yok? 19.10.07

Skytürk Genel Yayın Yönetmeni Serdar Akinan soruyor, Nihat Genç gündemi yorumluyor…

Nihat Genç'in Emin Çölaşan ve kitabı "Kovulduk Ey Halkım Unutma Bizi" üzerine yorumu

Google Video'dan tek parca izle:

Görüntü: DivX 25.00fps
Süre: 1 saat 27 dakika
Dosya Boyutu: 642 MB
Çözünürlük: 512x384

indirmek icin tikla:
:arrow:

Ne Var Ne Yok? 19.10.07 (Bölüm 1)

Ne Var Ne Yok? ...
Read more : Ne Var Ne Yok? 19.10.07 | Görüntüleme : 2580 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Ne var, ne yok¿?

Ben Sehitmiyim Vatan hainimiyim?

Bana gelen bir email i paylasiyorum

1988 doğumluyum...
Şehidim, 2006''den beri....
Komando er olarak ŞIRNAK'ta görev yapıyordum.
Devriyeden dönüyorduk.
Ansızın üzerimize el bombaları fırlattılar; kurşun yağdırdılar. Karşılık verdik...
Teröristler kaçtılar...
Baktım ki teğmenim yaralanmış..
Gittim onu kucağıma aldım ve askeri cipe doğru götürmeye başladım.
Ansızın dünyam karardı...
Bir kurşun, kafamin sağından girip solundan çıktı...
Kucağımda teğmenim, yola devrildim...
Kanım toprağa yayıldı...
Ben ne suç işledim?
Ailem ve akrabalarım düğün dernek ederek yolladılar beni askere...
Milletim ...
Read more : Ben Sehitmiyim Vatan hainimiyim? | Görüntüleme : 797 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

5. Boyut | Emin Çölaşan

.
5. Boyut | Merdan Yanardağ - Emin Çölaşan

Kanaltürk'te 5. Boyut haber analiz programının konuğu Emin Çölaşan. Merdan Yanardağ soruyor, "Kovulduk Ey Halkım - Unutma Bizi adlı kitabı ile gündemi sarsan Emin Çölaşan cevaplıyor....

Türk medyasının kirli iç yüzü, iktidar ve medya patronlarının ilişkileri...

Doğan Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, gazeteci Fatih Altaylı, Tuncay Özkan, Hikmet Çetinkaya vs. canlı yayına bağlanıyorlar.

"TMSF hakkında yazma, Başbakan hakkında yazma, Kemal Unakıtan hakkında yazma... "

...
Read more : 5. Boyut | Emin Çölaşan | Görüntüleme : 3702 | Yanıtlar : 10 | Dizin : 5. Boyut

Çekme abi annem Erzurum'da sanıyor

Cudi Dağı'nda takibe çıkan Mehmetçik fotoğrafını çeken muhabire "Beni çekmezseniz sevinirim. Annem beni Erzurum'da asker sanıyor."

İşte dağlardan o fotoğraflar

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'ne sınır ötesi operasyon imkanı veren tezkerenin TBMM'de kabul edilmesinin ardından, Kuzey Irak sınırında askeri hareketlilik arttı. Şırnak'ın Cudi ve Kel Mehmet Dağları'nda güvenlik güçlerinin PKK'lı teröristlere yönelik operasyonları sırasında çıkan çatışmada silah sesleri dağların eteğindeki yerleşim birimlerinden duyuluyor. Bölgedeki askeri hareketlilik her geçen gün artarken, askerlerin geçiş güzergahında mayın tarama faaliyetleri ...
Read more : Çekme abi annem Erzurum'da sanıyor | Görüntüleme : 1113 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bombayı patlatıp, kahveden izlediler

Resim

Bombayı patlatıp, kahveden izlediler

İzmir'in Şirinyer semtinde, geçen 2 Ekim'de halı mağazası çalışanı Atilla Eraslan'ın öldüğü 9 kişinin de yaralandığı iki patlamanın faili oldukları öne sürülen 7 kişinin sorgusu sürüyor. Takip edilen zanlılarla birlikte bombaları getiren ve düzeneğini hazırlayan kuryeyi de yakalamayı planlayan polisin, tezkerenin mecliste kabulünun ardından, Kuzey Irak'ta bulunan Rezzan kod adlı teröristten eylem talimatının gelmesi üzerine operasyonu erkene aldığı belirtildi.

3.5 saat arayla ve birbirlerine yaklaşık 80 metre uzaklıkta meydana gelen ...
Read more : Bombayı patlatıp, kahveden izlediler | Görüntüleme : 740 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Irak'ın Kuzeyi / Üçüncü Dünya Savaşı

Alttaki müziği açtıktan sonra okuyun.

Kuzey Irak'ı işgal etsek ne olur?

Kürt meselesi etnik bir mesele değildir. Hak, hukuk, adalet meselesi değildir. Sadece özgürlük, bağımsızlık tutkusunu beslediği bir mesele de değildir.

Türkiye'nin olması gereken devlet olamayışı ile, bölgenin; tarihin ve coğrafyanın şartlarına ters biçimde dizayn edilmesiyle, bu dizaynın yüzyıldır hâlâ tamamlanamamış olmasıyla, böyle giderse asla tamamlanamayacak oluşuyla ilgilidir.

Bölgenin şartlarına, doğasına, gerçeklerine göre değil dünya sisteminin arzularına, çıkarlarına, emperyal geleneklere göre devam eden yapay müdahaleyle ...
Read more : Irak'ın Kuzeyi / Üçüncü Dünya Savaşı | Görüntüleme : 1302 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Kayıt edilmesini istediğiniz izlenceler

Kayıtlarımız, Türkiye ve dünya gündemini ilgilendiren izlence ve belgesellerden oluşmaktadır.
22 Temmuz 2008 tarihinden itibaren, -sürekli kaydedilen izlenceler dışında- ayrı kayıt istekleriniz, önemli değilse dikkate alınmayacaktır.
Read more : Kayıt edilmesini istediğiniz izlenceler | Görüntüleme : 74954 | Yanıtlar : 730 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x