Zaman: Cum May 22, 2026 22:16

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

İşte Sion'u devirecek 11

Galatasaray bu akşam rövanşa çıkacak. Cimbom nasıl tur atlayacak..?

Galatasaray, Avrupa kupalarındaki 201. maçını Sion ile oynayacak. 200 karşılaşmada; 73 galibiyet, 77 yenilgi ve 50 beraberlik alan sarı - kırmızılı takım, rakip ağları 260 kez sallarken, kalesinde 295 gol gördü. Türk ve İsviçre temsilcileri 20. kez karşılaşacak.

Bugüne kadar yapılan 19 maçın 10'unu Türk, 6'sını ise İsviçre takımları kazandı, 3 maç berabere sonuçlandı. Sion'la 6. kez karşılaşacak olan Aslan daha önce kupalarda iki kez ...
Read more : İşte Sion'u devirecek 11 | Görüntüleme : 655 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Yunanistan yine taciz etti

Yunanistan'a ait uçaklar, Türk F-16'larına dün 3 kez önleme yaptı.

Genelkurmay Başkanlığı, Yunanistan'a ait uçakların, Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında uçuş yapan Türk F-16'larına dün 3 kez önleme yaptığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan ''Ege/Akdeniz Eğitim ve Tatbikat Uçuşlarına Yunanistan'ın Müdahalesi'' başlıklı duyuruya göre, Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında uçuş icra eden Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığının F-16 uçaklarına dün, Yunanistan'ın Neankhialos ve Limni meydanlarından kalkan F-16 uçakları tarafından Midilli Adası batısında 2 ...
Read more : Yunanistan yine taciz etti | Görüntüleme : 600 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Asker siber terörle savaşıyor

Terör sanal alemde de tehdit ediyor. Genelkurmay'da siber çalıştay başladı.

Terörizmle Mücadele Mükemmeliyet Merkezi Komutanlığı tarafından düzenlenen ''Siber Terörizmle Mücadele'' konulu çalıştay başladı.

Merkez Orduevindeki çalıştayın açılışında konuşan Genelkurmay Eğitim Daire Başkanı Tümgeneral Yaşar Güler, teröristlerin özellikle ulaştırma, iletişim ve teknolojideki gelişmeleri en üst düzeyde kullandıklarını söyledi. Tümgeneral Güler, modern teknolojinin teröristin dünyanın her yerinde plan yapmasına ve eylem gerçekleştirmesine imkan tanıdığını kaydetti.

SİBER TERÖR CİDDİ TEHDİT

Siber terörizmin ''çok önemli'' ve ''gittikçe artan ...
Read more : Asker siber terörle savaşıyor | Görüntüleme : 790 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

İki Türk Öğrenci Borsada Kâr Etmenin Sırrını Çözdü

İki Türk öğrenci dünya iktisat literatürüne giriyor

İki Türk öğrenci, yatırımcılara risk dağılımı yaparken nasıl kar edebileceklerini gösteren çalışmaları ile dünya iktisat literatürüne girmeye aday oldu.

Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü öğrencisi Hande Erdinç ve Arnavut kökenli Joniada Milla, daha önce hiç kullanılmamış bir yöntem ve veriler ışığında hazırladıkları "Fransa, Almanya ve İngiltere Menkul Kıymetler Borsaları'ndaki Kointegrasyonun Analizi" başlıklı makaleleriyle ABD'de düzenlenen Econsources.com yarışmasında finale kaldı.

Referans Gazetesi'nde Ceyda Çağlayan imzası ile yayınlanan habere ...
Read more : İki Türk Öğrenci Borsada Kâr Etmenin Sırrını Çözdü | Görüntüleme : 840 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

11'inci Cumhurbaşkanını kurtarma operasyonu

21 Ekim'de yapılacak referandumda 11. Cumhurbaşkanının seçimine ilişkin hükümlerin bulunması nedeniyle yaşanan tartışmayı önlemek için AKP Grubu bu maddeyi metinden çıkarmak için teklif verdi. AKP muhalefete iki teklif götürdü: "Ya referandum ertelensin ya da geçici maddeler çıkarılsın"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de 11. Cumhurbaşkanı olarak Meclis tarafından seçilmesi, Gül'ün görev süresinin sona erip ermeyeceği tartışmasına yol açmıştı. AKP, referandumda değişiklik için TBMM Başkanlığına teklif verdi. Teklif verilmeden önce AKP'liler muhalefet partilerine yönelik ikna turu yaptı. ...
Read more : 11'inci Cumhurbaşkanını kurtarma operasyonu | Görüntüleme : 911 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Hayvanların Yeni Versiyonu (=

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Alıntıdır.
Read more : Hayvanların Yeni Versiyonu (= | Görüntüleme : 951 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

Göz Renginize Göre Fallar

Mavi Gözlü Insanlar :

Duragan olmayi sevmeyen, enerji dolu, karar verme kabiliyeti olarak pozitif yönde gelismis olan, eli açik, degisimlerin kendilerini korkutmadigi kisilerdir. Biraz hayalperesttirler. Bu yapilari nedeniyle de gerçekleri görmekte zorlanirlar.

Siyah Gözlü Insanlar :

Olaylar karsisinda çok çabuk heyecanlanan, disiplinli, düzenli kisilerdir. Duygu yüklü olan bu insanlarin, gerek sevgisi,gerek de kindarligi oldukça çok güçlüdür. Onlar karsilarindaki insanlari daima idare etmek isterler.

Yesil Gözlü Insanlar :

Sevdiklerini kirmak istemeyen bir yapilari vardir. ...
Read more : Göz Renginize Göre Fallar | Görüntüleme : 735 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Affet

özlenmeler sultanı merhaba

sen ki başka iklimlerin çiçeğisin

her aşk vaadlerle hediyelerle gelir

sana güneş
sana su
sana toprak getiremedim yine
affet...

benim vaadim budur RUHUMU RUHUNA TESLİM EYLEDİM..

ayrılığın ateş bağrında yanmalar düştü payıma benim..
bugün yine sensizliğin koynunda geceledim uyutmadı uykular beni...

yine şiş gözler altında mor halkalar getirdim...
düşler kurdum yine sana / senli benli bir rüya dahi göremedim.
rüyalardan bile uzaksın
korkuyorum korkuyorum bu ayrılık ta seni görmeden bir katil rüzgar ...
Read more : Affet | Görüntüleme : 661 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Yüreğimden Yüreğinee

Hep bunu yaşıyorum kalemi elime aldığımda. Tıkanıyor içimde kelimeler. Karar veremiyorum en güzel nasıl başlanacağına. Beni kalem ve kağıtla buluşturabilen bir insana nasıl hitap edeceğime, en güzel cümleleri nasıl bulacağıma, yüreğimdeki yerini nasıl ifade edeceğime..

Çünkü biliyorum, kalptekilerin kağıda yansıması hiçbir zaman tatmin etmeyecek beni. Hiç bir zaman “Evet, işte şimdi tam olarak ifade ettim!” diyemeyeceğim. Layık bulmayacağım kurduğum cümleleri.

Aslında belkide dîli dillendirmemek en iyisi. Söylememek en yaman sözleri. Yutmak içimdeki bitmek bilmez fırtınaları. ...
Read more : Yüreğimden Yüreğinee | Görüntüleme : 850 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x