Zaman: Cum May 22, 2026 20:59

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Stratejik Bakış - 26 / 09 / 07

Kısa Kesit

Stratejik Bakış SkyTÜRK

Musa Özuğurlu sunuyor, Hüsnü Mahalli ve İbrahim Karagül anlatıyor. Orta Doğu hakkında her şey! "Stratejik Bakış", sadece Güncel Meydan'da.

Resim

Görüntü: XVID 25.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 101Kbps
Süre: 110 dk. 58 sn.
Boyut: 699 MB
Çözünürlük: 528x432

Şifre
guncelmeydan

Linkler
Bölüm I
Bölüm II
Bölüm III
Bölüm IV
Read more : Stratejik Bakış - 26 / 09 / 07 | Görüntüleme : 1756 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Stratejik Bakış

Erdoğan yakışıklı ve karizmatik mi?

Erdoğan yakışıklı ve karizmatik mi?

Murdoch'un sözlerine kadınlar ne dedi?

ATV ve Sabah’a talip olan ABD’li medya patronu Rupert Murdoch’un Başbakan Erdoğan’a yönelik "Karizmatik bir lider olduğunuz kadar yakışıklısınız da" sözleri büyük ilgi çekti. Murdoch’un sözlerine çeşitli kesimlerden kadınların tepkileri şöyle oldu:

Karizma oy aldırdı

Canan Kalsın (AKP İstanbul Milletvekili) Ben karizmatik bir lider olduğunu düşünüyorum. Karizma liderlik vasıfları içerisinde olmazlardan biridir. Yönetici olduğunuz zaman insanları yönetiyorsunuz ama lider olduğunuz zaman insanlar sizin arkanızdan ...
Read more : Erdoğan yakışıklı ve karizmatik mi? | Görüntüleme : 1797 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

San Diego'da Gamalı Haç şeklinde ABD Navy binası

ABD'nin göbeğine gamalı haç

San Diego yakınlarındaki ABD askeri binasında yılardır kimsenin farkında olmadığı bir ayrıntı ortaya çıktı. Uydu fotoğrafları sayesinde anlaşılan skandal yahudileri ayağa kaldırdı.

Resim

Havadan bakıldığında bir gamalı haçı andıran Amerikan askeri tesisi, yıllardan beri kimseyi rahatsız etmeden öylece yerinde durdu. Ta ki tesisin uydu fotoğrafları ortaya çıkana kadar...

Şimdi San Diego'daki bu askeri tesisin gamalı haç şeklinden kurtulması için kollar sıvandı.

60'LI YILLARDA YAPILDI

Yerden bakıldığında dört binadan oluşan ve L ...
Read more : San Diego'da Gamalı Haç şeklinde ABD Navy binası | Görüntüleme : 1576 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

11.Bölüm Yorumları ve Eleştirileriniz

Arkadaşlar dizinin bu haftaki bölümü ile ilgili yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyoruz. :)
Read more : 11.Bölüm Yorumları ve Eleştirileriniz | Görüntüleme : 638 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Günlük Burç (27,09,2007)

KOC

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız. Bu sevginizi daha da pekiştirecek. Ara ara ufak hediyelerle onun gönlünü almayı unutmamalısınız. Unutmayın hayat sadece işten ibaret değildir. Düzenli bir iş hayatı ve spor sizi hedefinize daha kolay ulaştırır. Sağlığınızı ve sevdiğinizi ihmal etmeyin.

BOGA

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak ...
Read more : Günlük Burç (27,09,2007) | Görüntüleme : 757 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

explorer.exe [ Yardım ]

Resim

Defalarca bilgisayara format atmama rağmen buna bir türlü çözüm bulamadım.Daha 1 gün oldu format atalı pc ye yine aynı dert başımda.Klasörün içinde bulunan dizi bölümlerine tıklayınca hemen bu hatayı veriyor ve kendiliğinden kapanıyor klasör.Sonra masaüstündeki simgeler kaybolup 1-2 sn sonra geliyor.Hata raporu gönder diyorum onunda bir etkisi yok.Nasıl düzeltebileceğim hakkında bir bilgisi olan.. ? :cry: :roll: ...
Read more : explorer.exe [ Yardım ] | Görüntüleme : 785 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Türk olmak işte budur.....

Aslında çok şeydir, Türk olmak.

Türk olmak, Osmanlı’nın borcunu ödemektir. Hovarda babanın borçla yaşayan
evladı gibi.
Kosova’da ve Bosna’da, Batı Trakya’da ve Makedonya’da bilmem
kaç asır geçmişte kalan meselelerin hesabını vermektir.

Türk olmak Kıbrıs’ta, Hocalı’da, Anadolu’da ve Balkanlar’da soykırıma
uğrayıp karşılığında yapmadığın soykırımla suçlanmaktır.
Türk olmak faşist olmaktır, vatanına, milletine, tarihine sahip çıktığınca.
Türk olmak demokrat ve çağdaş olmaktır, vatanına, milletine, tarihine
sövdüğünde.

Türk olmak lisanının Avrupa’da yasaklanmasıdır ve yine Türk olmak kendini ve
derdini ...
Read more : Türk olmak işte budur..... | Görüntüleme : 916 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Seçmeli İlahiler

Cümrüm İle Geldim Sana

Ey rahmeti bol padişah
Cürmüm ile geldim sana
Ben eyledim hadsiz günah
Cürmüm ile geldim sana

Rahman Allah Rahim Allah
Tüm dertlere derman Allah
Ben eyledim hadsiz günah
Cürmüm ile geldim sana

İsmin gani Gaffar iken
Ayp örtücü Settar iken
Kime gidem sen var iken
Cürmüm ile geldim sana

Senden uzak kaldım heman
Ettim hata gizli ayan
Vurma yüzüme el aman
Cürmüm ile Geldim sana

Güllere Vurgunum
...
Read more : Seçmeli İlahiler | Görüntüleme : 3377 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Dinimiz İslam

Ermenice bilenin maaşı artırılacak

Türkiye’de tüm kamu personelinin yabancı dil bilgisini ölçen KPDS’ye (Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı) ilk defa olarak Ermenice de dahil edildi.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından hazırlanıp uygulanan sınav yılda iki kez yapılıyor. Ermenice’nin de dahil olduğu bundan sonraki sınav kasım ayında yapılacak. Sınava başvurular 14-21 Eylül arasıda yapıldı. Böylece Ermenice ilk kez sınavda başarılı olunduğu takdirde dil tazminatıyla ödüllendirilen diller arasına giriyor.

MACARCA DA VAR Mayıs ayında yapılan son ...
Read more : Ermenice bilenin maaşı artırılacak | Görüntüleme : 1007 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x