Zaman: Cum May 22, 2026 15:44

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Milliler kayıp: 49-79

A Milli Takım, Litvanya’dan sonra Almanya karşısında da ağır bir yenilgi aldı. Avrupa Şampiyonası’nda tur ümitleri son maça kaldı: 79-49

http://www.ntvspor.net/Images/19148.jpg

A Milli Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'ndaki ikinci maçını da kazanamadı.

İlk gün Litvanya'ya mağlup olan milliler, ikinci maçında da Almanya'ya 30 sayı farkla 79-49 mağlup oldu. A Milli Takım ikinci tur gruplarına kalabilmesi için yarın Çek Cumhuriyeti'ni yenmesi gerekiyor.

ALMANYA: 79 - TÜRKİYE: 49
Salon: Palma Arena
Hakemler: Juan Arteaja xx (İspanya), Antonio Coelho ...
Read more : Milliler kayıp: 49-79 | Görüntüleme : 1025 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Basketbol

Gazi'nin İzmir Günleri - Belgesel | VCD-Rip

Gazi'nin İzmir Günleri

Resim

Mustafa Kemal'in yaşamında doğduğu kent Selanik, İmparatorluğun Başkenti İstanbul, Cumhuriyetin Başkenti Ankara kuşkusuz büyük önem taşıyor. Ancak yaşamında tam 18 kez İzmir'e gelen Atatürk'ün aldığı kararlarda ve yaptığı girişimlerde İzmir'in rolü büyük..

İzmir'de düzenlenen Birinci İktisat Kongresi'nin yanı sıra, Mustafa Kemal, Saltanatı kaldırmayı ilk kez 18 Eylül 1922 günü, İzmir hala ateşler içindeyken ilk kez telaffuz etmişti. Elbette, Gazi'nin hilafetin kaldırılması, eğitimde birliğin sağlanması, laik eğitime geçilmesi gibi kararları da, ...
Read more : Gazi'nin İzmir Günleri - Belgesel | VCD-Rip | Görüntüleme : 3409 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

Latife Hanım (2006) - Belgesel | DVD-Rip

Latife Hanım

Resim

Tempo Dergisi yazdı:1922 yılında Türk Ordusu’nun İzmir’e yürüdüğü günlerde başlayan belgesel film, yaklaşık 35-40 dakika sürüyor. Ülkenin kurtarıcısı Mustafa Kemal’le 22 yaşındaki İzmirli Uşşakizade Latife Hanım’ın tanışmalarını, evlenmelerini, 2.5 yıl süren evliliklerini ve boşanmalarını bir kurgu film tadında izleyicilere sunuyor. Belgesel, kurgu bir film gibi, Fransa’dan dönen Latife Hanım’ın, İzmir’e gitmeden önce İstanbul’da Milli Kurtuluş Bürosu’na başvurarak milli mücadeleye katkıda bulunma isteğini dile getirmesiyle başlıyor.

Genel Yayın Yönetmenliği’ni Rıdvan Akar’ın üstlendiği, Ali ...
Read more : Latife Hanım (2006) - Belgesel | DVD-Rip | Görüntüleme : 3189 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Belgesel Filmler

..:Programları türkçe kullanmak:..

Türkçe dahil olmak üzere tam 27 dilde programların dilini birbirine çevirebilmektedir.
Kullanımı gayet basit olan programın çalışma mantığı şöyle yabancı dildeki
programı bu program içerisinden açıp türkçeyi seçiyoruz.

..:BURADAN:..

Resim

{ALINTIDIR}
Read more : ..:Programları türkçe kullanmak:.. | Görüntüleme : 910 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

..:3DNA Desktop 1.1 (Masaüstünüz 3 Boyutlu Olsun):..

3DNA Dektop, çok güzel bir masaüstü uygulaması.
Ne yapar pekiyi? Alıştığımız masaüstümüzü bir eve dönüştürür.
Biz o evde gezer dolaşır, gerçek tablolara fotolarımızı koyar,
müzik setinde müziklerimizi dinleriz.

Resim

http://baixaki.ig.com.br/imagens/shots1/7901_b.jpg

..:BuRaDaN:..

{ALINTIDIR}
Read more : ..:3DNA Desktop 1.1 (Masaüstünüz 3 Boyutlu Olsun):.. | Görüntüleme : 1093 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Yazılımlar

Sniper tüfeği ürettik

http://www.haberturk.com/kuturesim/165nbjgn.jpg
Sniper tüfeği ürettik
1 Kilometreden vuran ilk Türk tüfeği, sınıfında dünyanın en hafif keskin nişancı tüfeği olma özelliğini taşıyor.

Hedefi bir km mesafeden vurabilen Türk keskin nişancı (sniper) tüfeği üretildi. Uzmanların test ettiği sniper tüfeği, son derece başarılı bulundu. Beş kilo 35 gram ağırlığındaki tüfek, kendi sınıfında dünyanın en hafif keskin nişancı tüfeği olma özelliğini taşıyor.

TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) "milli silah konsepti" çerçevesinde geliştirilen 5 prototip keskin nişancı tüfeği, geçtiğimiz günlerde askeri uzmanlar ...
Read more : Sniper tüfeği ürettik | Görüntüleme : 986 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

"Yüreğimde Cam Kırıkları" |Aşk Camdandı|

Resim

Aklın alamayacağı kadar masum, şiirlere konu olacak kadar duygulu aşklar, kalbimi yerle yeksan eden ayrılıklar yaşadım.

Mutlu oldum çoğu zaman. Pamuklara sarıp sarmalayıp yüreğimin başköşesine oturttum aşkı. Gözümden sakındım. Çocuksu heyecanlar yaşadım. Bir uçurtmanın kanadına takılıp avare deli divane döndüm durdum. Hayat bana ben hayata daha bir güzel bakar oldum. Yatağına sığmayan nehirler gibi çağladım durdum. Gözüm görmedi, kulağım duymadı dünya ayağımın altından kaydı gitti de haberim olmadı.

Hasret gelip kapımı çaldığında, ...
Read more : "Yüreğimde Cam Kırıkları" |Aşk Camdandı| | Görüntüleme : 1013 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

picasa indir...

Fotoğraflarınızı bulmak, düzenlemek ve paylaşmak için Googleın Picasasını kullanın.

Yükleyebileceğiniz bir yazılım olan Picasa şunları yapmanıza yardımcı olur:

* Bilgisayarınızdaki tüm fotoğrafları bulup düzenleme.
* Birkaç basit tıklamayla fotoğraflarınıza efekt ekleme ve düzenleme.
* Fotoğraflarınızı e-postalar ve baskılar aracılığıyla ve Web üzerinde paylaşma: hızlı, kolay ve ücretsiz.

http://picasa.google.com/images/screenshot.jpg

http://picasa.google.co.uk/assets/features-create.jpg

Resim

indir
Read more : picasa indir... | Görüntüleme : 1309 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Sabah grubu 1.1 milyar dolara satışta

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Sabah ve atv'nin satışını 7 Kasım saat 11.00'de gerçekleştirilecek. Satış için muhammen bedel 1.1 milyar dolar olarak belirlendi.

İhale kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak ve açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi oluşturulduktan sonra, açık artırma aşamasına geçilecek.

Kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle gerçekleştirilecek ihale, TMSF'nin onayı ile sonuçlandırılacak.

Satış Komisyonu, ihale şartnamesindeki kurallar çerçevesinde kapalı zarfla teklif veren katılımcılar arasından açık artırma ...
Read more : Sabah grubu 1.1 milyar dolara satışta | Görüntüleme : 745 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x