Zaman: Cum May 22, 2026 10:25

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

'Bu Meclis yeni cumhurbaşkanını seçemez'

Cindoruk'tan süpriz Köşk çıkışı

Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, cumhurbaşkanı seçimi ile ilginç açıklamalar yaptı. 'Bu Meclis yeni cumhurbaşkanını seçemez' diyen Cindoruk'un gerekçesi..

Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, cumhurbaşkanı seçimi ile ilgili iki ayrı anayasa hükmünün yürürlükte bulunduğunu savunarak, ''Bu Meclis, bu cumhurbaşkanını eski Anayasaya göre seçemez'' iddiasında bulundu.
Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Alibey (Cunda) Adası'ndaki yazlığında dinlenen Cindoruk, cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili iki anayasa kuralının yürürlükte olduğunu söyledi. ''Birincisi 1982 Anayasasına göre Meclis tarafından ...
Read more : 'Bu Meclis yeni cumhurbaşkanını seçemez' | Görüntüleme : 758 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Vay vay vay!..

Vay vay vay!..

ELİMDE İstanbul'da haftalık yayınlanan bir İslamcı dergi var. Seçim sonrasındaki iki ayrı kapağını burada görüyorsunuz. İlkinde Anıtkabir'e kilit vurulmuş ve altı ok, Atatürk'ün mezarından ceset halinde çıkarılıyor.

Resim

Bir sonraki kapakta ise altı ok şöyle tanımlanıyor: (Aslında Cumhuriyet rejimine küfrediliyor!)

"Dinsizlik, Halk Düşmanlığı, Fahişelik-İbnelik, Ayyaşlık-Hırsızlık, Batıcılık-Hayvanlık, Vatan Hainliği."

Resim

Derginin Anıtkabir kapaklı sayısında, 19. sayfada bir haber. Bunları sizlerden özür dileyerek aynen veriyorum ki, herkes pisliğin boyutunu görsün. Haberin başlığı: "Dayılanan pezevenge ...
Read more : Vay vay vay!.. | Görüntüleme : 1186 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Banka Müsteri Hizmetlerine Gelen Telefonlar

- Temsilci : Esinizin cep telefonu numarasini alabilir miyim?

- Müsteri : su anda hatirlayamadim ama valla sizin karsinizda kendimi mal

gibi hissettim simdi.

---------------------------------------------------------------------

- Temsilci : Annenizin evlenmeden önceki soyadini ögrenebilir miyim?

- Müsteri : Benim anamin bir ayagi çukurda,kizligi mi kaldi?

- Temsilci : Medeni Durumunuz?

- Müsteri : Erkegim!!!

----------------------------------------------------------------------

- Temsilci : Ekin Bey'le görüsebilir miyim?

- Müsteri : O bay degil bayan!!!!!! ve size teessüf ederim.

----------------------------------------------------------------------

- Temsilci ...
Read more : Banka Müsteri Hizmetlerine Gelen Telefonlar | Görüntüleme : 992 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gülmece

Türkiyeyi Tsunami Vurursa..

-"Kalk hanım uyan... Galiba gece AB'ye girmişiz. Dışarısı Venedik gibi olmuş...

"-"Bu sene denize gidemedik diye ağlanıyordun hanım, al deniz ayağımıza geldi.

"-"Kardeşim çeksene şu kayığını dükkanın önünden ya, vitrini kapatıyorsun.

"-"Ya ben caddede yavaş yavaş gidiyordum baba ya. Birden karşıma bi yat çıktı. Geldi bana vurdu. Ya
valla içmedim baba ya!!!

"-"Ne yani, şimdi evin önüne köpekbalığı mı bağlıycaz?!

"-"Abi şimdi ben evde internette sörf yapıyordum, sonra bi baktım harbiden sörf yapıyorum. Bu benim ...
Read more : Türkiyeyi Tsunami Vurursa.. | Görüntüleme : 923 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gülmece

Amerikalılarla Türkler arasındaki konuşma farkı

>>> >Amerikan: hey dostum burda bir problem mi var ?
>>> >Turk: noluyo lan burda ?
>>> >
>>> >Amerikan: nasil gidiyor mike?
>>> >Turk: napiyon lan?
>>> >
>>> >Amerikan: korkarim seni oldurecegim!
>>> >Turk: salavat getir ********!
>>> >
>>> >Amerikan: oov dostum hic cool olmamissin.
>>> >Turk: şu tipe bak yaa!
>>> >
>>> >Amerikan: hey steve, neden kendine bir icki koymuyosun?
>>> >Turk: la sulo, kap iki bira gel bakim hemen! ...
Read more : Amerikalılarla Türkler arasındaki konuşma farkı | Görüntüleme : 3826 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Gülmece

Ha Abdullah... Ha Fethullah...

Ha Abdullah... Ha Fethullah...

VALLA bana sorarsanız, kulağı tersten göstermenin álemi yok... Dolaylı olarak Abdullah’ı Mabdullah’ı boşverin, gelin, direkt Fethullah’ı cumhurbaşkanı yapalım.

*

Neden derseniz...

*

Bi kere, adam bekár.

Eşi türbanlıymış türbansızmış derdi kalmaz... Hem böylece, "Şekerim, ben laikim ama, AKP’ye oy verdim" diyen Laila Atatürkçülerinin gönlü olur.

*

Ha Abdullah...

Ha Fetthullah...

Kafiye uyuyor.

Ama Abdullah normal lise mezunu... Arkadaşların "dindar" kriterine tam uymuyor.

Fethullah ise imam hatipli.

Cuk oturuyor.

*

Biri Gül’se.. ...
Read more : Ha Abdullah... Ha Fethullah... | Görüntüleme : 1118 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

AKP'nin Cumhurbaşkanı adayı Gül kimdir?

ABDullah Gül'ün kendi kaleminden (Türkiye'nin Milli Bütünlüğü ve Güvenliği. İş Dünyası Vakfı Yayını):

"Türkiye'de bir sistem bunalımı var. Halka zorla diretilen, halkına zıt, ona düşman bir sistem. İşte onun içindir ki, bugün senelerdir beraber olduğumuz bazı insanlar ayrılıkçı mücadele içine girmişler. (PKK için söylüyor!) Ülke bütünlüğünü bile tehlikeli duruma getirir hale gelmiş böyle bir sistem..."

"Türkiye'nin resmi ideolojisinin tabii karakterleri bu sistemi kuran tek partinin altı sloganı ile ortaya çıktı. Cumhuriyetçilik, milliyetçilik, halkçılık, devrimcilik, ...
Read more : AKP'nin Cumhurbaşkanı adayı Gül kimdir? | Görüntüleme : 1276 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

'Türkler tapınaklarımızı disko yaptı'

Rum Vekil: Türkler 15 bin ikonumuzu sattı

Avrupa Parlamentosu’nun Rum kökenli milletvekillerinden Panayotis Dimitriyu Kuzey Kıbrıs’taki tapınaklardan çalınan 15 bin ikonun dünya sanat piyasasında kaçak olarak dolaşımda olduğunu savundu.

Kıbrıs’ta 1974’te darbeci Nikos Sampson’un yedi günlük iktidarında eğitim bakanlığı yapan, daha sonra da Avrupa Parlamentosu’na milletvekili seçilen Dimitriyu, Avrupa Komisyonu’nun yanıtlaması istemiyle AP Başkanlığına sunduğu yazılı soru önergesinde Rum Ortodoks Kilisesi’nin masrafları kendisine ait olmak üzere kuzey Kıbrıs’taki Hristiyan tapınaklarını restore etme teklifinde bulunduğunu ...
Read more : 'Türkler tapınaklarımızı disko yaptı' | Görüntüleme : 727 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148880 ileti • Toplam 46433 başlık • Toplam 25115 üye

x