Zaman: Çrş Tem 09, 2025 5:13

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Duyduğunuz En ilginç isimler

Oyun gayet açık.Çevrenizde duyduğunuz en ilginç isimler.

ben başlıyım bizimkilerden : sahmar,elvar,yediz,yuşa,agah ve ben hakan :)

.....Evet sıra sende
Read more : Duyduğunuz En ilginç isimler | Görüntüleme : 1146 | Yanıtlar : 13 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Erdoğan: 'Atatürk partiyi kurmazdı'

Erdoğan: 'Atatürk partiyi kurmazdı'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''CHP'nin Atatürk'ün partisi'' olduğunun söylendiğini belirterek, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal için, ''Bunu söyleyen biri, diyebilir ki 'Atatürk senin gibi birisinin o partinin genel başkanı olacağını bilseydi partiyi de kurmazdı'. Batırdın bu partiyi rezil ettin'' dedi.

Başbakan Erdoğan, Tekirdağ Cengiz Topel Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, geçmiş koalisyon hükümeti döneminde 22 bankanın "hortumlanarak" Fon'a devredildiğini ve bu bankaların millete maliyetinin 40 milyar dolar olduğunu söyledi.
Alanda bulunanların ...
Read more : Erdoğan: 'Atatürk partiyi kurmazdı' | Görüntüleme : 798 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Erdoğan:Siyasetten Çekilirim!

Siyasetten Çekilirim!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Tek başıma iktidar olamazsam, siyasetten çekilirim'' dedi.

Seçime 5 gün kala Başbakan Erdoğan en büyük hamlesini oynadı.. Başarı kriteri olarak yüzde 34.1'ün üstünü gösteren Erdoğan, en kritik açıklamasını yaptı.

Erdoğan, "Tek başıma iktidar olamazsam siyasetten çekilirim" dedi.

Partisinin Isparta mitinginde konuşan Başbakan Erdoğan, yaklaşan seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin Isparta mitinginde yaptığı konuşmada, ''Tek başımıza iktidar olamazsak, ben siyasetten çekiliyorum" dedi.

CHP ve MHP'nin de ...
Read more : Erdoğan:Siyasetten Çekilirim! | Görüntüleme : 1613 | Yanıtlar : 16 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Mario Berk:"Tello, Alex'i sahadan silecek"

"Tello, Alex'i sahadan silecek"

Beşiktaş'ın yeni transferi Rodrigo Tello'nun ilk maçındaki performansı Siyah beyazlı yöneticileri sevindirirken, Şilili futbolcunun şu anda yüzde 30'la oynadığını belirten Mario Berk, "Tello, Alex'i sahadan siler" dedi.

Beşiktaş'ın, Sporting Lizbon'dan Şilili Tello'yu transfer etmesi oldukça sönük kalmıştı. Siyahbeyazlı kulübün, yıllık 900 bin euro karşılığında imza attırdığı yıldız oyuncu, ayağının tozuyla çıktığı Hamburg maçında ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni topladı. Tello ayrıca takımının tek golünü de atarak, maçın berabere bitmesini sağladı. Tello'nun ...
Read more : Mario Berk:"Tello, Alex'i sahadan silecek" | Görüntüleme : 1426 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Futbol

Lincoln'ün sabrı taştı !..

Lincoln'ün sabrı taştı !..

Galatasaray'ın yeni transferi Brezilyalı yıldız Cassio Lincoln, sonunda dayanamadı, kendisini İsviçre ve Almanya'daki hazırlık maçlarında oynatmayan hocası Karl Heinz Feldkamp'ın kapısını çaldı.

Duisburg'ta takımın kamp yaptığı otelin lobisinde, Alman teknik adamın yanına giden sambacı yıldız, "Hocam artık oynamak istiyorum. Bir tek ben forma şansı bulamadım. Beni ne zaman oynatacaksınız?" diye sordu. Basın mensuplarının oynanan üç hazırlık maçında sorduğu tanıdık soruyu bir kez de yıldız oyuncusu için cevaplayan 73 yaşındaki tecrübeli hoca, ...
Read more : Lincoln'ün sabrı taştı !.. | Görüntüleme : 976 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Futbol

Carlos'tan Appiah’a mesaj var:Ben geldim sen nereye?

Ben geldim sen nereye?
Resim

Carlos'tan Appiah’a mesaj var !.. F.Bahçe'nin yıldız transferi Roberto Carlos takımdan ayrılacağı konuşulan Appiah’a bir yere gitmemesini söyledi.

Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe’yi St. Pölten maçına götüren otobüste Ganalı futbolcuya, bu sene hep beraber büyük işler yapacaklarını ve çok güzel günler yaşayacaklarını söyledi. Appiah’ın cevabı ise “Merak etme gitmiyorum, olaylar benim dışımda gelişiyor” oldu

Roberto Carlos sempatik hareketleri, devamlı gülen yüzü ile bir anda Fenerbahçe’nin en sevilen futbolcusu oldu ve iki ...
Read more : Carlos'tan Appiah’a mesaj var:Ben geldim sen nereye? | Görüntüleme : 1021 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Kurtlar Vadisi Bölüm 30 Tv-Rip

Sadece 1 Part Arkadaşlar İyi Seyirler :)

http://maxupload.com/img/C8E3CCCD.jpg

http://rapidshare.com/files/43379327/Ku ... k.rar.html

İyi Seyirler...!

Ayrıca Arşivin İçinde 230 Adet Bölüm Resimi Bulunmakta. :)

Read more : Kurtlar Vadisi Bölüm 30 Tv-Rip | Görüntüleme : 848 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

''Gazze'yi Türkiye'ye verelim!''

http://image.haber3.com/haber/101427.jpg
Ekonomik kriz nedeniyle zor günler yaşayan Filistinli işadamları gazze için ilginç bir öneride bulundu

HAMAS’IN geçtiğimiz ay Devlet Başkanı Mahmud Abbas’a bağlı El Fetih militanlarını safdışı bırakarak Gazze’de kontrolü ele almasının ardından kentte yaşayanların durumu içler acısı bir hal aldı. İsrail’in Gazze’nin dünyaya açılan tek kapısını kapatması nedeniyle ekonomi durdu. Gazzeliler uluslararası yardımlar sayesinde karınlarını doyurabiliyor. İşte bu aşamada İsrail ve Filistinli işadamları ilginç bir öneriyi ortaya attı ve krizin sona ermesi için Türkiye’nin ...
Read more : ''Gazze'yi Türkiye'ye verelim!'' | Görüntüleme : 829 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Şırnak'ta 2 evladımız daha şehit oldu!

http://image.haber3.com/haber/89801.jpg
Şırnak'ta güevnlik güçleri ile PKK arasında çıkan çatışmada 2 evladımız daha şehit oldu.

Şırnak'ta terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 1 piyade kıdemli üstçavuş ile 1 piyade er şehit oldu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, dün Bestler Dereler bölgesinde, güvenlik güçlerince icra edilen operasyonlar sırasında bir grup terör örgütü PKK mensubu ile karşılaşıldığı belirtildi.

Güvenlik güçlerinin "teslim ol" çağrısına teröristlerce ateşle karşılık verilmesi sonucu çıkan çatışmada, Piyade Kıdemli Üstçavuş Ahmet Tündü ...
Read more : Şırnak'ta 2 evladımız daha şehit oldu! | Görüntüleme : 701 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148759 ileti • Toplam 46128 başlık • Toplam 25017 üye

x