Zaman: Çrş Tem 09, 2025 5:14

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Şehzadeler büyüyor !

http://image.haber3.com/haber/101409.jpg
Özal'ın Jaguar'ı, Çiller'in teknesi derken AKP dönemine gemiler damgasını vurdu.

Türkiye, siyasetçi çocuklarını çok tartıştı... Özal'ın Jaguar'ı, Çiller'in teknesi derken bugün, 'gemilere' terfi edildi.

Yakın tarihimizde siyasetin rotasını hep bir taşıt belirledi. Turgut Özal döneminde kızı Zeynep'e hediye edilen Jaguar marka otomobil, uğruna 'davulu delen jaguar' amblemli parti kurulacak kadar ünlendi. Ardından Tansu Çiller'in oğlu Mert'in kullandığı tekne, kitaplara bile konu oldu.

AKP dönemine ise damgayı gemiler vurdu. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın büyük oğlu Ahmet ...
Read more : Şehzadeler büyüyor ! | Görüntüleme : 692 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Kol saati... | Yılmaz Özdil

Kol saati...

Enteresan bir başbakanımız var.
"Meraba" diyorsun.
"Satayım" diyor. Mesela, şu kol saati meselesi... 60 bin dolarlık saat taktığı iddia ediliyor... Başbakan hemen, "15 bin dolara vereyim, 10 bine de bırakırım" diyor.

E tabii merak ediyor insan... Nasıl bi şeydir bu saat?

İsmi, Franck Muller...
Ali Muhiddin Hacı Bekir veya Faruk Saraç gibi... Hem isim, hem soyad, hem marka yani.
İsviçreli.
10 bin dolardan başlıyor, 265 bin dolara kadar çıkıyor.
Koleksiyon için, 2 milyon ...
Read more : Kol saati... | Yılmaz Özdil | Görüntüleme : 1442 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Şu Anda Hangi müziği Dinliyorsunuz?

Ahmet Şafak >>> Sarıkamış
Read more : Şu Anda Hangi müziği Dinliyorsunuz? | Görüntüleme : 6915 | Yanıtlar : 165 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Türkiye Öcalan için Kenya'ya para verdi

Türkiye Öcalan için Kenya'ya para verdi

Eski MİT yöneticisi Burhan Basgün, Öcalan'ın teslimi karşılığında Kenya'ya para verildiğini ima ediyor. Yunan diplomat Costoulas, "Öcalan yüzünden akıl sağlığımı yitirdim" dedi..

MİT'te şube müdürlüğü, daire başkanlığı, Adana, Konya ve Erzurum Bölge Başkanlığı ile Irak ve Azerbaycan'da yurtdışı temsilciliği gibi önemli görevlerde bulunan Burhan Basgün, Abdullah Öcalan'ın ABD destekli bir operasyonla MİT elemanlarınca Kenya'nın başkenti Nairobi'den alınıp Türkiye'ye getirildiği dönemde yurtdışında görevliydi. ABD'lilerin o dönemde MİT'le kendiliğinden temasa ...
Read more : Türkiye Öcalan için Kenya'ya para verdi | Görüntüleme : 702 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Bağımsız aday otomobilinde öldürüldü

İstanbul 2. Bölge bağımsız milletvekili adayı Tuncay Şeyranlıoğlu, Eyüp'te uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, bir televizyon kanalının programına konuk olarak katılan Tuncay Şeyranlıoğlu (42), şoförü Yakup Aydın'ın kullandığı 34 G 8348 geçici plakalı ciple buradan ayrıldı.

Şeyranlıoğlu'nun aracına, Alibeyköy Kemerburgaz yolunda, plakası belirlenemeyen siyah renkli bir otomobilden ateş açıldı.

Olayda yaralanan Şeyranlıoğlu ve beraberindeki özel kalem müdürü Derya Uçar, Memorial Hastanesi'ne kaldırıldı. Tuncay Şeyranlıoğlu'nun hastaneye kaldırılırken hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sol ...
Read more : Bağımsız aday otomobilinde öldürüldü | Görüntüleme : 948 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

34.4’ü geçmezsek durumu çek ederim

34.4’ü geçmezsek durumu çek ederim

Başbakan Erdoğan, geçen seçimde yüzde 34.4 oy aldıkları, şimdi kesinlikle bunun üzerine çıkmaları gerektiğini belirterek, "Onun üzerinde olmaması halinde, arkadaşlarımızla değerlendirmemizi yaparım. Durumu çek ederim" dedi.

Erdoğan, Kanal 24 televizyonunda önceki gece gazetecilerin sorularını şöyle yanıtladı:

SAYI DEĞİL ORAN ’Milletvekili sayınız düşerse’ diyenler hedef saptırıyorlar. Seçimin ölçüsü milletvekili sayısı değil alınan oydur. Milletvekili sayısı sistemden kaynaklanıyor, partinin büyümeye devam edip etmemesi alınan oy oranıyla bağlantılıdır. Oy sayısını değil, oy ...
Read more : 34.4’ü geçmezsek durumu çek ederim | Görüntüleme : 822 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Başbakanla bölücüler gurur duyuyor

Başbakanla bölücüler gurur duyuyor

Gaziantep’te partisinin mitinginde konuşan MHP Lideri Bahçeli, Erdoğan’a yüklendi. Bahçeli, "Başbakan ’Türkiye seninle gurur duyuyor’ sloganıyla teselli arıyor. Evet sizinle iftihar edenler var. Bölücüler koalisyon için sana desteğe hazır, seninle gurur duyuyorlar" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’nin bir hafta sonra yeni bir istikamette yol almaya başlayacağını belirterek, "22 Temmuz AKP’den kurtuluş günü olacaktır" dedi. Partisince Gaziantep’in İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitinge ’Devletin başına Devlet gelecek’ sloganlarıyla platforma çıkan Bahçeli, ...
Read more : Başbakanla bölücüler gurur duyuyor | Görüntüleme : 912 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Haberler

Genç Kızın Sorusuna Güzin Ablanın Cevabı :) :) kopppp

GENÇ KIZIN SORUSUNA GÜZİN ABLANIN CEVABI.....

Sevgili Güzin abla ben 17 yasinda bir kizim internette kendime yeni bir erkek arkadas edindim.

Onu çok seviyorum.O da beni seviyormus.Bana seni ailemle tanistircam dedi.

Buna çok sevindim.Beni evlerine davet etti.Ailesiyle tanistirmak için.Evlerine gittigimde evde kimse yoktu.

Bana birazdan gelirler dedi.Onlari beklerken birer kola içelim dedi.Bende olur dedim.

Odasina geçtik*kolamizi içerken erkek arkadasim birden uyumaya basladi.

Güzin abla sence erkek arkadasimin hastaligi ne

GÜZIN ABLA'NIN CEVABI : Kizim seni ...
Read more : Genç Kızın Sorusuna Güzin Ablanın Cevabı :) :) kopppp | Görüntüleme : 1310 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Gülmece

Oy ırzınızdır satmayın

Oy ırzınızdır satmayın

Iğdır ve Erzurum mitinglerinde konuşan Baykal, hükümetin dağıttığı bedava kömür ve erzakı kastederek, "Bunlara oy vermeyin. Oy senin ırzın, şerefin. Sakın satmayın" dedi. Ortalıkta haritaların dolaştığını belirten Baykal, Türkiye’nin yol ayrımında olduğuna dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal vatandaşlardan bedava dağıtılan kömür ve erzak için oylarını satmamalarını istedi. Baykal partisinin Iğdır Zübeyde Hanım Meydanı’ndaki mitinginde konuştu. Mitinge bir saat gecikmeli gelen ve alanda bulunan kalabalığa hitap eden Baykal, şunları söyledi: ...
Read more : Oy ırzınızdır satmayın | Görüntüleme : 658 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Haftanın Konusu: “Aşk Bir Ömür Sürer Mi?”

Aşk bir ömür sürer mi? Aşkın bir ömrü var mı? Varsa ne kadar? Aşkın ömrünü uzatmak için ne yapmalı? Aşkın gözü kör mü? Her yaşta aşık olunur mu? Sevmeyi biliyor muyuz? Aşkın bittiği noktada ne yapmalı?

Siz ne dersiniz? Aşk bir ömür sürer mi?
Read more : Haftanın Konusu: “Aşk Bir Ömür Sürer Mi?” | Görüntüleme : 2280 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Etkinlikler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148759 ileti • Toplam 46128 başlık • Toplam 25017 üye

x