Teröre DUR!! diyelim

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Teröre DUR!! diyelim

İletigönderen reisbey » Pzr Tem 29, 2007 21:53

Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Veled » Pzr Tem 29, 2007 22:16

bu yangını söndüreceğiz hiç birşey ile değilse anaların gözünden akan yaşla

reisbey, sağolasın kardesim
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Tem 29, 2007 22:27

terör merör yok bu ülkede! askerlerin hepsi yan gelip yatiyor!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Veled » Pzr Tem 29, 2007 22:35

Türk-Kan, benim artık orduya da güvenim kalmadı abla hiçbirşey yaptıkları yok
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Tem 29, 2007 22:41

ne alaka Semih?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Veled » Pzr Tem 29, 2007 22:44

Türk-Kan, alakası şu bu ülkede teröre en çok destek veren gruplar şu anda millet meclisinde cirit atıyorsa ve olayları ordu izliyorsa olayları hiçbirşey yapmadan bence alakası var bugün geldiğimiz noktada adamın biri çıkıyor diyorki pkk terör örgütü değil ama adam mecliste yemin edecek bunun sorumlusu o ampl kafaları başa geçiren halktan sonra olayları izleyen ordudur
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen reisbey » Pzr Tem 29, 2007 22:45

Semih R.Cabalar, ordunun elinde olan bişe değil bazı şeyler misal sınır ötesi operasyon.bazı prosedürlerin yerine gelmesi lazım.türkan abla mesajfdaa onlar yan gelip yatarken mr.erdoğana inceden bi tıfta bulunuyor askere güven sonsuz :wink:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Tem 29, 2007 22:47

Semih R.Cabalar, sen milli iradeye karsi mi geliyorsun? :evil:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Veled » Pzr Tem 29, 2007 22:50

Türk-Kan, pardon anlayamadım abla milli irade dediğimiz şey akp yi başa getirmek ise evet buna karşıyım ama en azından darbeyi elbette bekleyemeyiz ordumuzdan hani e muhtıra dediler ya bunu da beklemiyorum tek beklediğim en azından gizliden bu kürtlerin ve ampul kafaların seslerini kesmeleri ya ben hazmedemiyorum bu akp nin başa gelmesini :x
reisbey, çok iyi biliyorum hakan abi türkan ablanın ne demek istediğini anladım zaten ben ama şu bir gerçektir hakan ordu isterse bunları dize getirir kimse de önünde duramaz bana sorarsan gizliden bir darbe ile ırağa da gireriz bu kürtlerin sesini de keseriz ama tık yok
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen reisbey » Pzr Tem 29, 2007 22:55

Semih R.Cabalar, bak sana sadece tarihten örnek vereyim yeniçeli ocağı osmanlının askeri ordusu idi biliyorsundur.onlarda söle bi anlayış vardır "ocak devlet içindir" ama bu anlayış ne zaman "devlet ocak içindir" oldu yıkılmaya çözülmeye başladı.
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Tem 29, 2007 22:57

Semih R.Cabalar, %47'lik milli iradeyi hic kimse inkar edemez. Anayasa'dan da cikartilacak o Atatürk ilke ve inikilaplari. hatta Anitkabir'i bile yikacagiz! yasasin milli irade! yasasin "sayin" itler ve meclisteki uzantilari.

sehit mehit yok bu ülkede provakatörlük yapmayin :evil:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Veled » Pzr Tem 29, 2007 22:57

reisbey, iyi de abi bence yanlış örnek orduyu yeni çeri ocağı ile birlikte aynı kefeye koymamalıyız bence :D senin dediğin elbette çok bilindik bir durum ama...

yinede ben bu kadar sessiz kalınmasını anlamıyorum

Türk-Kan, bende bir an ne diyor dedim türkan abla bende senin kadar sinirliyim bu adamlar anayasadan atatürk ilkelerini çıkartmaya cesaret ederlerse abla bence o zaman çok büyük olaylar patlak verebilir bu arada buna da birilerinin sessiz kalacağını sanmam
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen reisbey » Pzr Tem 29, 2007 23:03

Semih R.Cabalar, ne yapsun şimdi tanglar tbmm basıp dtp öldürsün akp tutuklayım soruşturma mı başlasın .semih kardeş bu ülke başbakanı asan asker,adanan menderese ilk başta vatan haini dedi ertesi yıl adına okullar parklar sokaklar açıldı bu ne nane bu ne bişeydi hatırlayamadım.yani uzun lafın kısası öle kolay değil
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Pzr Tem 29, 2007 23:04

reisbey, senin dediğin gibi açıktan bir müdahele bende beklemiyorum ama gizliden gizliye devkletin önemli sinir merkezleri ile oynayarak ve etki altına alarak bu yapılabilir bence abi
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen reisbey » Pzr Tem 29, 2007 23:16

Semih R.Cabalar, nasıl olucak o iş.bak sen ordudaki paşaları siyasetçiler ile karıştırma sölediklerin okadar kolay değil
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x