Zaman: Çrş Eki 22, 2025 17:13

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Bir sen eksiktin

İNGİLTERE’NİN Ankara Büyükelçisi Nicholas Baird, Irak’ın kuzeyine yapılacak olası sınır ötesi operasyonla “ne kazanılacağını anlamadıklarını” söyledi. Baird, gündemdeki konular hakkında soruları yanıtladı. Baird, Türkiye’nin Irak’ın kuzeyine olası operasyonu konusunda, “Türkiye’nin şimdiye kadar gösterdiği direnci takdir ediyoruz. Oradaki baskıyı anlıyoruz ancak bununla ne kazanılır onu anlamıyoruz ve bu uzun dönemde bölgesel istikrar için çok fazla tahribata neden olabilir” dedi.

Üçlü çözüm

Irak’ın kuzeyinde PKK’ya karşı kuşkusuz önlem alınması gerektiğini ifade eden İngiliz Büyükelçi, “Biz, ABD, Irak ...
Read more : Bir sen eksiktin | Görüntüleme : 709 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Halka 3 kuruş maaş haine 1.5 milyar

Devletine bağlı emekli, memur, işçi açlığa mahkum yaşıyor PKK’lı Zana da vekil maaşı alıp devleti bölmek için uğraşıyor

MECLİS kürsüsünden Kürtçe yemin etmeye kalkıştığı için milletvekilli düşürülen ve cezaevinde uzun süre yatan eski DEP milletvekili Leyla Zana, kırşırtıcı hareketlerini sürdürüyor. Önceki gün, “Türkiye artık eyaletlere bölünmeli, Kürdistan eyaleti kurulmalı” diyen Zana, dün de, sözlerinin 10 yıl sonra hayata geçeceğini söyleme cüretini gösterdi. Iğdır Başsavcılığı, Zana hakkında soruşturma başlattı.

Yoksulluk sınırının altında 20 milyon insanın yaşadığı ...
Read more : Halka 3 kuruş maaş haine 1.5 milyar | Görüntüleme : 778 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Kurtlar Vadisi - Cendere (Orchestrallmix) Klip

Ufak Bir Klip Hazırladım Yorumlarınızı Bekliyorum :)
Read more : Kurtlar Vadisi - Cendere (Orchestrallmix) Klip | Görüntüleme : 1078 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Yılmaz Özdil'in İstifa'dan Önceki Son Yazısı

İŞTE YILMAZ ÖZDİL'İN İSTİFASINI GETİREN YAZI

İstifasıyla ilgili olarak "Namusumla şerefimle görev yaptım. Bu benim için bir vatandaşlık göreviydi" diye açıklama yapan Yılmaz Özdil'in istifasını dünkü yazdığı yazı getirdi. İşte Özdil'in "Al sana 22 Temmuz" başlığıyla dün(20.07.2007) yazdığı yazı...

Al sana 22 Temmuz

15 yıldır İstanbul'dayım...
Böyle bir temmuz sonu görmedim.
Trafik kilit.
Yazları alışık olduğumuz rahatlamadan eser yok. Kalabalığa bak, zannedersin şubat.

Canım İzmir'im desen...
Temmuz sokaklarında kedi bile bulamazsın, normalde... ...
Read more : Yılmaz Özdil'in İstifa'dan Önceki Son Yazısı | Görüntüleme : 1889 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Liderler nerede oy kullanacak?

Liderler nerede oy kullanacak?

CUMHURBAŞKANI Sezer, Çankaya Köşkü’ne yakın olan Birlik Mahallesi’ndeki Ahmet Andiçen İlköğretim Okulu’nda sandığa gidecek. Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt ve Kuvvet Komutanları Çankaya İlköğretim Okulu’nda oy verecek. Seçim bölgesini Siirt’ten İstanbul 1’inci bölgeye alan Başbakan Tayyip Erdoğan, İstanbul’daki evinin bulunduğu Üsküdar’da, Burhaniye İlköğretim Okulu’ndaki 2165 No’lu sandıkta oy kullanacak. Erdoğan, oy verdikten sonra Ankara’ya dönerek, seçim sonuçlarını takip edecek. TBMM Başkanı Bülent Arınç seçim bölgesi Manisa’da Murat Germen İlköğretim ...
Read more : Liderler nerede oy kullanacak? | Görüntüleme : 778 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Haydi hayırlısı Türkiye

Haydi hayırlısı

Türkiye, bugün 23’üncü dönem milletvekili seçimi için sandık başına gidiyor. Kayıtlı 42 milyon 533 bin 41 seçmen, 85 seçim çevresinde 158 bin 700 sandıkta oy kullanacak. Seçim yasakları bugün saat 06.00’dan itibaren devreye girdi. Alkollü içki satılamayacak. Umumi eğlence yerleri kapalı kalacak.

KİMLİK YETERLİ

Seçmenler, seçmen bilgi kağıtları ve kimlik belgeleriyle oy verecek. Seçmen bilgi kağıdı olmayanlar, kimlik belgeleriyle oy kullanabilecek.

Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, ...
Read more : Haydi hayırlısı Türkiye | Görüntüleme : 723 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Itlerin sitesi hacklandi

Tamamiyla okumanizi tavsiye ederim

http://www.kurdistan-parliament.org/

Kaynagi reklam olucagi icin vermiyorum
Read more : Itlerin sitesi hacklandi | Görüntüleme : 806 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Haddini bil Zana

Haddini Bilmez Zana

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eski DEP milletvekili Leyla Zana’nın "Artık Türkiye'nin eyaletlere bölünme zamanı gelmiştir. Ankara, Türkiye'yi eyaletlere böl ve Kürdistan eyaletini kur'' sözlerine sert tepki gösterdi.

Erdoğan, “Bu hukuki sorun ortaya çıkarıyor. Haddini bilmez bir yaklaşım. Bu yaklaşımın da takibini herhalde yargı gereği şekilde yapacaktır'' dedi.

Erdoğan, "Bu tabi zayıfladıklarını, bekledikleri oyu alamadıklarını gösteriyor." dedi.

"Yapılan açıklamalar çok talihsiz, talihsizliğin ötesinde, savcının devreye girmesi lazım. Ben savcı değilim. Ortada gizli bir ...
Read more : Haddini bil Zana | Görüntüleme : 788 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Oy verenler buraya

Ben Mhp'ye oyumu verdim.Vatana millete hayırlı olsun! :D

Not:Yanlış yere açtıysam özür dilerim.Aklıma burası geldi de:D
Read more : Oy verenler buraya | Görüntüleme : 1768 | Yanıtlar : 15 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149134 ileti • Toplam 46410 başlık • Toplam 25112 üye

x