Zaman: Sal Şub 10, 2026 5:58

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

İhtiyar Kadın ve Hükümdar

Hükümdarlardan biri, fakir bir kadının arsasına bir saray yapılmasını emretti. Arsa, hükümdarın sarayına yakındı. Arsanın bedelini de ödemiyordu. Zavallı kadıncağızın bu arsasından başka hiçbirşeyi de yoktu. Ne yapsın, ne etsin? Bu müşkilatı halletmesi için mahkemeye gidip hükümdarı şikayet etti.

Zamanın Şeyhü’l-İslamı meseleyi dinleyip kadının haklı olduğuna hükmettikten sonra, hükümdara hiçbirşey söylemeden bir tane kazma ve kürek bir de çuval alarak geldi. Şeyhülislam kadının arsasını kazıyor sonra da bu toprağı kürekle çuvala dolduruyordu. Bu işleri yaparken ...
Read more : İhtiyar Kadın ve Hükümdar | Görüntüleme : 900 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Hakkari'de sonuçlar değişti

Gümrük oyları Hakkari'de sonucu değiştirdi

Hakkari'deki oy dağılımını ve meclise gidecek milletvekilliği sırasını gümrüklerden gelen oylar değiştirdi.

Hakkari'de yapılan 23. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinin kaderini gümrüklerden gelen oylar değiştirdi. Günlerdir özellikle Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) desteklediği bağımsız adaylar ile Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) arasında çekişmelere neden olan seçimlerde oyların 29 binini AK Parti alırken, DTP'li Bağımsızlar 43 bin oy aldı. Bağımsız aday Sebahattin Suvağcı'nın, 14 bin 677 oy alarak AK Partili Özbek'i ...
Read more : Hakkari'de sonuçlar değişti | Görüntüleme : 830 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

ABD Erdoğan'dan memnun

ABD yönetimi, kutlama için resmi sonuçları bekliyor

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Sean McCormack, Washington'un, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetiyle çok iyi bir çalışma ilişkisi bulunduğunu ve ABD'nin, Türkiye'deki seçimlerin galibi AK Parti ile Başbakan Erdoğan'ı resmen kutlamak için resmi seçim sonuçlarının ilan edilmesini beklediğini söyledi.

McCormack, Türkiye'deki seçimle ilgili bir soru üzerine, "resmi seçim sonuçlarının henüz gelmediğini sanıyorum, dolayısıyla sonuçlar resmen gelene kadar bekleyeceğiz. Ancak Türk halkını, hür ve adil bir seçim düzenlenmesinden ...
Read more : ABD Erdoğan'dan memnun | Görüntüleme : 701 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Baykal Erdoğan ile gizli anlaşma yaptı

Deniz Bey, o fotoğrafı çıkarıp bakmanın zamanı geldi! / Z. Livaneli

Vatan Gazetesi yazarı Zülfü Livaneli, bugünkü köşe yazısında CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile ilgili ortaya şok bir iddia ortaya attı. 2002 seçimlerinden sonra Deniz Baykal ile Recep Tayyip Erdoğan'ın Beylerbeyi'nde gizlice buluştuğu iddiası Ankara kulislerini de hareketlendirdi. İşte Livaneli'nin bugün yayınlanan ve çok tartışılan yazısından bir bölüm:

"Seçimler öncesi CHP’ye zarar vermemek için bildiğim birçok konuyu içime gömerek sustum, bundan sonra da ...
Read more : Baykal Erdoğan ile gizli anlaşma yaptı | Görüntüleme : 1080 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Erdoğan'ın telefonuna neden çıkmadı

MHP Lideri'ne ulaşamayan Erdoğan hala telefon bekliyor.

Başbakan Tayyip Erdoğan, dün CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve DP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ı arayıp telefonla görüştükten sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de aradı. Ancak Bahçeli, Erdoğan'ın telefonuna çıkmadı.

Erdoğan, hükümetin istifasını Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e sunduktan sonra yaptığı açıklamada Baykal ve Ağar ile telefon görüşmesi yaptığını söyledi. Bahçeli'yi de aradığını belirten Erdoğan, "Ancak bu saate kadar görüşemedik. Belki şu sıralarda aradılarsa bilemiyorum” diyerek ilerleyen ...
Read more : Erdoğan'ın telefonuna neden çıkmadı | Görüntüleme : 625 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Baykal çekilmiyor

Baykal: Görevimin başındayım

CHP Genel Başkanı Deniz baykal, beklenen açıklamasını yaptı. Seçim sonuçlarının ardından eleştiri oklarının hedefi olan Baykal, hurriyet.com.tr'ye "Görevimin başındayım istifa etmiyorum" açıklamasında bulundu.

Baykal az sonra CHP Genel Merkezi'ne gideceğini söyledi.

Kaynak

Milletvekilleri seçimleri sonrasında CHP'nin aldığı oy oranı nedeniyle büyük tepki alan ve istifası istenen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ilk kez konuştu.

Seçimlerin ardından yeniden tek parti olarak iktidar olan AK Parti'yi kutlayan Baykal'ın konuşmasından satır araları şöyle; ...
Read more : Baykal çekilmiyor | Görüntüleme : 854 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Umumi Muhabbed

Kurallar bellidir;

* Kişiliğe saldırmak
* Tartışma çıkarmak
* Art arda mesaj yollamak
* Ahlâksız cümleler kurmak
* Siyasi parti propagandası yapmak
* Başka bir sitenin reklâmını yapmak

Kesinlikle yasaktır. Kurallar herkes için geçerlidir.
İyi Sohbetler...!
Read more : Umumi Muhabbed | Görüntüleme : 7474 | Yanıtlar : 165 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Git Gide Alışıyorum Sana

Gitgide alışıyorum sana; hiç bir alışkanlık bu kadar güzel olamaz. Ellerin ellerimden uzakta nasıl güçsüzüm bilemezsin. Yanımda olduğun zamanlar sigara dumanı gibi ciğerlerime doluyor, alkol gibi damarlarıma yayılıyorsun. Durmadan başım dönüyor verdiğin hazdan.

Alışkanlıklar daima korkutur beni; düşün ki ben yaşamaya bile alışkın değilim… Kendimi kendime alıştıramadım yıllardır fakat şimdi sana alışıyorum.

Alıştıkça özlemim artıyor, daha yoğunlaşıyor. Yalnız içimde garip bir korku var. Sana tüm alışmaktan değil seni kendime alıştırmaktan korkuyorum. Bir gün sana şimdi ...
Read more : Git Gide Alışıyorum Sana | Görüntüleme : 822 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Üstteki Üyeye İftira Atma

oyun isminden de anlaşıldığı gibi bir üstteki üye ye iftira atıyoruz :mrgreen:

oyunun sahibi f@n@t!k arkadaşımızdır
Read more : Üstteki Üyeye İftira Atma | Görüntüleme : 2704 | Yanıtlar : 54 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Boom Oyunu

10 ve 10'un katlarında bom diyoruz.İyi eğlenceler...

1
Read more : Boom Oyunu | Görüntüleme : 6400 | Yanıtlar : 185 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149175 ileti • Toplam 46460 başlık • Toplam 25159 üye

x