Umumi Muhabbed

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen |Cansu| » Sal Tem 24, 2007 10:30

cansu, çaktırma ben de aynen öyle

:kikirik: :kikirik: :kikirik:

ya ama akşamları çok sıcak uyuyamıyorumkii :oops: sağa dön sola dönn :|
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Pınar » Sal Tem 24, 2007 10:52

cansu, sorma ya perşembeye kadar böle devam edicekmiş havalar :ates:
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen |Cansu| » Sal Tem 24, 2007 10:55

:evil: :evil: :evil: nayır nolamaz ozamana kadar inşallah dondurma gibi erimeyiz yaa :roll:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Sal Tem 24, 2007 10:57

Allah kuru iftiradan korusun :evil: sabahin 06:00'sindan beri ayaktayim, tatil biteli ay(lar) oluyor :( sizin gibi cene yapmaya vaktim olmadi sirineler :P

buraya gelin siz, dünden beri sonbahar valla 8)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Pınar » Sal Tem 24, 2007 11:01

Türk-Kan, :( yok valla biz sana sölemedik teyzecim öle iki genç dedikodu yapalım dedik :) yoksa biz hiç öle şey yapar mıyız :) :opucuk:
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen |Cansu| » Sal Tem 24, 2007 11:02

aman da aman kim gelmiş hoşgeldin ablacım bizde sohbet ediyodukk :P

aman oraya gelip hasret çekmektense yanmayı tercih ederim :twisted:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Gilda » Sal Tem 24, 2007 11:16

Selam kislar :r

Güzel bi gün diliyorum sizlere,

Evet bizim burda hava yagiyor, ben coraplari giydim hirkam da üzerimde...

Simdi bi deniz kiyisinda olmak iyod kokusunu icime cekmek vardi ya neyse,

Alüü tatile gidip gelen, el insaf yaws!
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen Türk-Kan » Sal Tem 24, 2007 11:20

Pınar, cansu, hos buldum :D yapin dedikodularinizi bakalim :P ben birsey duymuyorum zaten :alay:

GildaEREN, tatil mi, ben mi..? ne zaman..? unuttum bile :roll: hem topu topu bir kez yegenimle denize gitmisligim var, tatilden sayilmaz o :p:

Pınar, avatar ve imzamdaki resim sana birseyler hatirlatiyor mu...? :;:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen |Cansu| » Sal Tem 24, 2007 11:28

selam GildaEREN hoşgeldin evet çok güzel bi gün YAKICIIII :twisted: :twisted:

Türk-Kan abla biz asla dedikodu yapmayız Pınar la öle sohbet ediyodukk :P
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

Önceki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk