Zaman: Çrş Eki 22, 2025 7:37

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Alonso'nun favorisi Hamilton

Alonso'nun favorisi Hamilton

McLaren Mercedes'in İspanyol pilotu Fernando Alonso, takım arkadaşı Lewis Hamilton'ın, şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu söyledi.

Pilotlar klasmanında Hamilton'ın 12 puan gerisinde yer alan Alonso, "Şampiyonluk yarışında hala dört pilot bulunuyor. Bunların hepsinin şansı var. Şampiyonluğa en yakın isim Lewis, çünkü şu an lider. En iyi ikinci şansa sahip pilot ise benim. Çünkü Raikkonen ile Massa'nın önündeyim. Puan avantajının yanı sıra sıralama pozisyonu da önemlidir" diye konuştu.

İspanyol pilot, Sezonu lider bitirebilmek ...
Read more : Alonso'nun favorisi Hamilton | Görüntüleme : 1105 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Diğer Spor Dalları

Kızı için 21 milyon dolardan vazgeçti

Kızı için 21 milyon dolardan vazgeçti

NBA takımlarından Utah Jazz'da forma giyen Derek Fisher, kızı uğruna 3 yıllık sözleşmesini iptal ettirdi ve bu süre içinde alacağı 21 milyon dolardan vazgeçti.

Göz kanseri olan 11 aylık kızının en verimli tedaviyi görebileceği şehirlerden birisine gideceğini belirten Fisher, "Kızımın hayatı şu anda benim için basketboldan daha önemli" dedi.

32 yaşındaki tecrübeli oyun kurucunun kızı Tatum'un gözündeki tümörün beynine ve vücudunun diğer bölümlerine yayılma riskinin bulunduğu ve yoğun tedavi ...
Read more : Kızı için 21 milyon dolardan vazgeçti | Görüntüleme : 1008 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Basketbol

Erwin Dudley'e yeni sözleşme

Erwin Dudley'e yeni sözleşme

Beko Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom'un ABD'li pivotu Erwin Dudley, takımıyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Başkent ekibinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dudley ABD, Avrupa ve Türkiye'den gelen tekliflere rağmen, Türk Telekom yöneticilerinin çabaları sonucunda, takımında 2 yıl daha kalmaya karar verdi.

Dudley, ligi geçen sezon 16.1 sayı, 8.8 ribaunt ve 1.4 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı.

hürriyet
http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketb ... sp?gid=215
Read more : Erwin Dudley'e yeni sözleşme | Görüntüleme : 1080 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Basketbol

12 Dev Adam’ın gözü ilk üçte

12 Dev Adam’ın gözü ilk üçte

Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takımı, kamp çalışmaları için İtalya’ya gitti.

Çalışmalarının 2 günlük İstanbul bölümünü ve sağlık kontrollerini tamamlayan 12 Dev Adam, kamp dönemini 4 Ağustos Cumartesi gününe kadar Bormio kentinde devam ettirecek. Antrenör Bogdan Tanjevic, İtalya kampının hazırlık döneminin en önemli parçası olduğunu vurgulayarak, "İtalya’daki çalışmaların karşılığını Avrupa Şampiyonası’nda alacağız. İlk 3’e girip olimpiyat vizesi almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Bormio’da ilk rakip İtalya

A Milli ...
Read more : 12 Dev Adam’ın gözü ilk üçte | Görüntüleme : 1187 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Basketbol

Beşiktaş'a ABD'li pivot(Jacob Jaacks)

Beşiktaş'a ABD'li pivot

Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka, ABD'li pivot Jacob Jaacks ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Siyah-beyazlı takımın menajeri Burak Bıyıktay, daha önce, geçen sezon İtalya'da sayı kralı olan Porto Rikolu Rick Apodaka'yı transfer ettiklerini hatırlatarak, "Jaacks'ın transferiyle 2. yabancımızı da aldık. İki tane daha yabancı oyuncu transfer edeceğiz. Biri point guard, diğeri de 4-5 numara pozisyonlarında oynayabilecek uzun oyuncu olacak. Transferler için araştırmalarımız sürüyor" dedi.

Geçen sezon İtalya Serie A takımlarından ...
Read more : Beşiktaş'a ABD'li pivot(Jacob Jaacks) | Görüntüleme : 1066 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Basketbol

Ersan İlyasova:Avrupa’nın en büyük takımına geldim

Avrupa’nın en büyük takımına geldim

Barcelona ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Ersan İlyasova, katılacakları tüm kupaları kazanmak için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

İSPANYA’nın Axa Barcelona Kulübü ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Türk basketbolcu Ersan İlyasova, "Avrupa’nın en iyi kulübüne geldim" dedi. Katalan kulübünün resmi televizyonu Barça TV’ye demeç veren Ersan, "Avrupa’ya gelmek benim için büyük bir fırsat. Aynı zamanda Avrupa’nın en büyük kulübüne gelme olanağı buldum. Katılacağımız tüm kupaları ve ligi kazanmak için ...
Read more : Ersan İlyasova:Avrupa’nın en büyük takımına geldim | Görüntüleme : 1199 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Basketbol

Canaydın:"Lincoln değil Seyrantepe"

"Lincoln değil Seyrantepe"

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın Lig TV'nin lokomotif programlarından Futbol Gündemi'nde, canlı yayında kendisine yönetilen sorulara yanıt verdi. Canaydın dün ihaleye sunulan Seyrantepe Projesi hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Özhan Canaydın bu sezonun en iyi transferinin Lincoln değil, Seyrantepe projesinin ihaleye sunulması olduğunu söyledi.

Stad projesi ile ilgili Çok uzun bir süredir uğraştıklarını belirten Canaydın, "19 Mayıs 2004'te Başbakalnlıkta Seyrantepe'nin üst kullanım hakkı bize verildi. Ve bugün süreç başladı. 9 ayrı protokol nedeniyle ...
Read more : Canaydın:"Lincoln değil Seyrantepe" | Görüntüleme : 1023 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Roberto Carlos: F.Bahçe'nin Avrupa'da başarılı olması şart

"F.Bahçe'nin Avrupa'da başarılı olması şart"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün, Avrupa'da başarılı olması gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe TV'de, "Kamp Günlüğü" programının konuğu olan Roberto Carlos, sarı-lacivertli kulüpte de başarılar elde etmek, kaldığı sürece güzel arkadaşlıklar kurup, en güzel başarıları yaşamak istediğini belirterek, "Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp, mutlaka Avrupa'da söz sahibi olmalı. Mentalitemizi değiştirmemiz ve büyük bir kulüpte oynuyor gibi oynamamız gerekiyor" dedi.

Tamamen Fenerbahçe'ye odaklandığını dile getiren Roberto Carlos, "Buraya ...
Read more : Roberto Carlos: F.Bahçe'nin Avrupa'da başarılı olması şart | Görüntüleme : 863 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Kartal sonunu getiremedi !..

Kartal sonunu getiremedi !..

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş katıldığı Wüstenrot Cup 07 turnuvasının finalinde karşı karşıya geldiği Dinamo Bükreş'e normal süresi 0-0 berabere tamamlanan karşılaşmada penaltı atışları sonucunda 8-7 mağlup olarak Wüstenrot Cup 07 turnuvasında ikinci oldu.

Rakibi karşısına Rüştü, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Ricardinho, Tello, Delgado, Bobo on biri ile çıkan Siyah beyazlı takım rakibi önünde baskılı oynamasına karşı iki yarıda da istediği golleri bulamadı ...
Read more : Kartal sonunu getiremedi !.. | Görüntüleme : 814 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Song:"Gerets'e rağmen yılmadım"

Song:"Gerets'e rağmen yılmadım"

Galatasaray'ın Kamerunlu yıldızı Rigobert Song "Erik Gerets beni oynatmayınca zor günler geçirdim. Ama sabrettim ve çok çalıştım" dedi.

Geçen sezon Erik Gerets ile yaşadığı tartışmanın ardından Belçikalı hoca taarfından kesilen Song, "O, Gerets'in kararıydı. Zor günler geçirdim. Ama ben yılmadım, sabrettim ve çalıştım. Artık hayatımda yeni bir sayfa açıldı" dedi.

Önümüzdeki sezon ligin daha kaliteli geçeceğine inandığını söyleyen Song, "Taraftar bizden şampiyonluk bekliyor. Bunun bilincindeyiz. Şampiyon olacağız" diye konuştu. Tecrübeli futbolcu, Galatasaray'daki ...
Read more : Song:"Gerets'e rağmen yılmadım" | Görüntüleme : 813 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149133 ileti • Toplam 46409 başlık • Toplam 25111 üye

x