Zaman: Sal Şub 10, 2026 0:04

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Trabzonspor'un 12 yıllık hasreti

Trabzonspor'un 12 yıllık hasreti

Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında deplasmanda Romanya'nın FC Otelul Galati takımı ile eşleşen Trabzonspor, 12 yıl aradan sonra bu ülkeye gidiyor.

Bordo-mavili Karadeniz temsilcisi, 1994-95 sezonunda aynı ülkenin takımı olan Dinamo Bükreş ile eşleşmiş ve rakibi karşısında tur atlayan taraf olmuştu.

Intertoto Kupası'nda 2. turda Arnavutluk temsilcisi FK Vllaznia ile eşleşen Trabzonspor, rakibini sahasında 6-0 ve deplasmanda ise 4-0 yenerek gol yemeden 10 gol atarak turu geçen taraf olmuştu. Intertoto ...
Read more : Trabzonspor'un 12 yıllık hasreti | Görüntüleme : 857 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Ç.Rizespor'da kombineler satışta !..

Ç.Rizespor'da kombineler satışta !..

Çaykur Rizespor'da, 2007-2008 sezonu için Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası maçlarını kapsayan sezonluk kombine bilet satışlarına 23 Temmuz Pazartesi günü başlanacağı bildirildi.

Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, bu sezon için bin adet kombine bilet satışa çıkaracaklarını belirtti.

Son 3 yıldır aynı fiyata satışa çıkarılan kombine biletlerde bu yıl artış yaptıklarını ifade eden Ferah, ''Daha önce 150 YTL'den satışa sunulan Kombine biletlerimiz 200 YTL'den, 250 YTL'den satışa ...
Read more : Ç.Rizespor'da kombineler satışta !.. | Görüntüleme : 871 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Ankaragücü'nde yaş bilmecesi

Ankaragücü'nde yaş bilmecesi

Yeni sezon öncesi yaşı ilerlemiş futbolcularıyla yollarını ayıran ve futbolcularının yaş ortalamasını düşürmesi beklenen Ankaragücü'nde, yeni transferlerin yaş ortalaması 28.5 oldu.

Ankaragücü'nde yeni sezon öncesinde transfer edilen futbolcuların yaşları polemik konusu oldu. Yeni sezonda takımın gençleşeceği bildirilen Ankaragücü'nde yeni transfer edilen futbolcuların yaş ortalamasının yüksek olması şaşkınlık yarattı. Geçen sezon Gaziantepspor ile birlikte Turkcell Süper Ligi'nin en genç kadrosuna sahip olan Ankaragücü'nün yeni transferleriyle yaş ortalaması da yükseldi. Yeni sezon öncesinde takımı ...
Read more : Ankaragücü'nde yaş bilmecesi | Görüntüleme : 957 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

ali şen iddalı:Yıldırım Ronaldinho'yu bile getirir

"Yıldırım Ronaldinho'yu bile getirir"

F.Bahçe'nin eski başkanı Ali Şen'den Aziz Yıldırım'a övgü !.. F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi şampiyonu olabileceğini söyleyen Şen,"Yıldırım, Ronaldinho veya Henry'nin geleceğini söylerse şaşırmam" dedi.

"10 MAÇ 30 PUAN"
Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen’den bomba gibi sözler. TV8’de Lige Doğru programına katılan Şen, Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi şampiyonu olabileceğini iddia ederek, “Gruplar belli olmadan söylüyorum. Bu sene Devler Ligi’nde en üst seviyeye çıkabiliriz. Çok iyi bir kadro yapıldı. Başarının bu sene geleceğine inanıyorum. Ligde ...
Read more : ali şen iddalı:Yıldırım Ronaldinho'yu bile getirir | Görüntüleme : 2637 | Yanıtlar : 27 | Dizin : Futbol

canaydın:"15 yıldır böyle bir G.Saray görmedim"

"15 yıldır böyle bir G.Saray görmedim"

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın Yıllardır kulüp içinde yer aldığını ancak son 15 yılda böyle bir Galatasaray takımı görmediğini belirtirken,"Her şey mükemmel gidiyor dedi"

Canaydın'ın Bugün gazetesine yaptığı açıklamalar şöyle

KALLİ FARKI YAŞANIYOR
Feldkamp’a da övgüler yağdıran Canaydın, “Kendini kabul ettirmiş daha da önemlisi sevdirmiş. Gördüm ki Kalli, takıma temel eğitim veriyor. Kornerlerde, frikiklerde tek tek duracakları yeri anlatıyor. Bu çalışmayı Gerets yaptırsa kafaya alır, dalga geçerlerdi. Ama Kalli yaşı ...
Read more : canaydın:"15 yıldır böyle bir G.Saray görmedim" | Görüntüleme : 1005 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Futbol

Hangi yazar kime oy verecek ?

http://image.haber3.com/haber/60358.jpg

Dördüncü Kuvvet Medya isimli internet sitesi, dün köşe yazarlarının yazılarından yola çıkarak, “hangi köşe yazarı hangi partiye oy verecek?” bunu açıklayan bir liste yayınladı dün...

Önce listeye bir bakalım...

İtirazım olanları sonra söyleyeceğim...

Hıncal Uluç: MHP

Serdar Turgut: MHP

İlhan Selçuk: CHP veya MHP

Emre Kongar: CHP

Engin Ardıç: Bağımsız

Ali Bayramoğlu: Bağımsız

Güler Kömürcü: MHP

Şakir Süter: CHP

Bekir Coşkun: CHP

Yılmaz Özdil: CHP

Emin Çölaşan: CHP

Oktay Ekşi: CHP

Ertuğrul ...
Read more : Hangi yazar kime oy verecek ? | Görüntüleme : 1245 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Forum Atasözlerii (Yeni) (:

Bana avatarını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
Bugünün topicini yarına bırakma.
Üyeye bela gelmez admin kızmadıkça,
Admin sinirlenmez üye azmadıkça....
Admin üyenin halinden anlamaz
Admine üye banlamak kolay gelir
Çoklu moderasyon yap, denize at
super moderatör deyip geçme, onunda kalbi var
Ayağını, üyelik seviyene göre uzat
Yanlıs Açılmıs Basliga. Moderator Karışır
Aç Kullanıcı Başlık Açmaz
Admin Süpermod'tan üstündür
Ben adminin zeki,çevik,ahlaklı ve banlamayanını severim... ...
Read more : Forum Atasözlerii (Yeni) (: | Görüntüleme : 934 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Gülmece

Adaletin bu mu Bakan Bey?

http://image.haber3.com/haber/64049.jpg

Sağlık Bakanı Akdağ 8.3 trilyonluk yolsuzluk iddiasını soruşturmak isteyen savcıya izin vermedi.

Elini sıkmayan genci içeri tıktırmak için koşa koşa savcılığa giden Sağlık Bakanı, 8.3 trilyonluk yolsuzluk iddiasını soruşturmak isteyen savcıya izin vermedi.

Cumhuriyet Başsavcılığı 'Neorecormon' isimli ilacın alım ihalesinde devletin 8 milyon 311 bin YTL zarara uğratıldığını belirterek, bu zararı örtbas etmekle suçlanan 4 bürokrat hakkında soruşturma açmak için Sağlık Bakanlığı'ndan izin istedi.

KURUM İÇİ DENETİM
Soruşturma izni isteğinin ardından Sağlık Bakanlığı Teftiş ...
Read more : Adaletin bu mu Bakan Bey? | Görüntüleme : 726 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

8.Bölüm Mantık Hatası...!

1.

TATAROĞLU ve POLAT ın görüştüğü "SER1" adlı yat TESTERE NECMİ nin Ruslarla görüştüğü ve polatın rusları kaldırdığı, necmiyi denize attığı yat değilmi...?

2.
Polat kimsenin bilmemesini istiyodu kripteksin içeriğini çünkü içindeki bilgiler bilenin hayatını tehlikeye sokuyordu. Bunu bilerek bi CD yapıp nevzatın arabasına süs olarak koydu. CD içeriğini nevzat bilmiyordu ama bu bölümde abi bana vermişti bende sakladım falan filan diyo. Kripteksi bilmeyen yok

Sizce Bunlar Hata Değilmi ?
Read more : 8.Bölüm Mantık Hatası...! | Görüntüleme : 857 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Regaip Kandili'miz mübarek olsun...

Recep ayının ilk cuma gecesine Regaip Gecesi denilir. Regaip, arzu edilen şeyler demektir. Bu gece Hz. Peygamber’in bazı özel lütuflara ve yüksek ilahi tecellilere erdiği kanaatiyle kutlanmaktadır.

Üç ayların manevi iklimine girildiği müjdesini taşıyan Regaib Kandilinde Cenâb-ı Hak’ka yürekten yöneliş ve yakarışın, günahlardan arınmanın, kendimizi bulma ve bilmenin, nefsimizin yanıltıcı arzularından uzaklaşmanın imkanını yakalarız. Bu gecede Rabbimizle, yakınlarımızla ve çevremizle bağlarımızı yeniden gözden geçirir, bu vesileyle olgun dindarlığın iman-ibadet-ahlak bütünlüğünü sağlamaktan geçtiğini bir kez daha ...
Read more : Regaip Kandili'miz mübarek olsun... | Görüntüleme : 892 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149175 ileti • Toplam 46460 başlık • Toplam 25159 üye

x