Zaman: Pzt Tem 07, 2025 16:29

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Şu Anda Hangi Kitabı Okuyorsunuz?

Şu anda ben Vladimir Bartol'un Alamut adlı kitabını okuyorum, son zamanlarda okuduğum en iyi kitap diyebilirim. Hasan Sabbah ve çevresinde gelişen olaylar ile Alamut Kalesini anlatıyor, harika bi tarihi roman. Okumayanlara kesinlikle tavsiye ederim.

Siz Hangi Kitabı Okuyorsunuz?
Read more : Şu Anda Hangi Kitabı Okuyorsunuz? | Görüntüleme : 4193 | Yanıtlar : 42 | Dizin : Kültür & Sanat Meydanı

Siz Petkim'i Kime Sattınız?

Siz Petkim'i Kime Sattınız ?

Sır denilenler bir bir çözülüyor: Biri Avrasya Yahudiler Konfederasyonu Başkanı, diğeri Ermenistan 2020 projesinin üyesi !!!

Petkim"in gizemli alıcısı Yahudi Konfederasyonu başkanı Mashkevich çıktı

Petkim"i alan Eurasia Group"un üstündeki sis perdesinin ardında Kazak zengin Alexander Mashkevich çıktı. Kazakistan ekonomisinin dörtte birini kontrol eden, 1 milyar dolarlık kişisel serveti ile Forbes listesinde yer alan Mashkevich aynı zamanda Avrasya Yahudiler Konfederasyonu Başkanı.

Petkim"i alan sır isim, Avrasya Yahudiler Konfederasyonu Başkanı, Kazak ...
Read more : Siz Petkim'i Kime Sattınız? | Görüntüleme : 3876 | Yanıtlar : 9 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Umumi Muhabbed

Kurallar bellidir;

* Kişiliğe saldırmak
* Tartışma çıkarmak
* Art arda mesaj yollamak
* Ahlâksız cümleler kurmak
* Siyasi parti propagandası yapmak
* Başka bir sitenin reklâmını yapmak

Kesinlikle yasaktır. Kurallar herkes için geçerlidir.

İyi sohbetler...
Read more : Umumi Muhabbed | Görüntüleme : 10455 | Yanıtlar : 218 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Asker Komutanı Kodese Gönderiyor, AKP ise Zengini Yaratıyor

Sabahattin Önkibar - YeniÇağ Gazetesi

Adı: İlhami Erdil.

İşi ve rütbesi: Asker. Deniz Kuvvetleri eski Komutanı.

Suçu: Haksız mal edinmek.

Kim yargıladı: Askeri Mahkeme.

Sonuç: Suçlu bulundu. Rütbesi alınarak er statüsüne düşürüldü ve hapis cezasına çarptırıldı. (365 gün cezaevinde kalacak)

Nerede hapis: Tekirdağ’a bağlı Saray Cezaevinde.

Görüldüğü gibi asker, kuvvet komutanım demiyor ve zerre bir yanlışlığa bile ceza kesiyor.

Asker yolsuzlukta bu kadar hassas peki ya siyasiler?

Siz 4.5 yıllık AKP iktidarında ...
Read more : Asker Komutanı Kodese Gönderiyor, AKP ise Zengini Yaratıyor | Görüntüleme : 1114 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Referandum Yolu Açıldı

Anayasa Mahkemesi, Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesini de öngören Anayasa değişiklik paketinin iptaline ilişkin, Cumhurbaşkanı A. Necdet Sezer ve CHP’nin yaptığı başvuruları reddetti.

Böylece, Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesini gerçekleştirecek referandum süreci başlamış oldu. Anayasa Mahkemesi kararını verdi. Cumhurbaşkanını halkın seçmesini öngören kanun yürürlülükte kaldı

Anayasa Mahkemesi, “Cumhurbaşkanı’nın halk tarafından seçilmesi, milletvekili genel seçimlerinin 4 yılda bir yapılması” yönündeki Anayasa değişikliği paketinin iptali istemiyle Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile CHP’nin açtığı davayı birleştirerek reddetti. Böylece Cumhurbaşkanının ...
Read more : Referandum Yolu Açıldı | Görüntüleme : 650 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Kilise Serbest Cami Yasak

AB faşizmi bir kez daha gerçek yüzünü gösterdi. Almanya’nın Köln kentinde cami yapmak isteyen Müslümanlara karşı birleşen Avrupalılar, “Burası Papa 16’ncı Benedikt’in evi” diyerek izin vermiyor.

Köln’de, Müslümanlara baskı uygulayan Avrupa Söke’de özgürlük istiyor.

Aydın’ın Söke ilçesinde ise durum bunun tam tersi. Misyonerler, “İbadet özgürlüğü istiyoruz” bahanesiyle kilise açmak istiyor, Kaymakam “Ne var bunda” diyor...

Maketi (üstte) hazır olan camiye karşı çıkan Hıristiyanlar, Söke’ye yerleşen pastörlerin (yanda)
kilise açmalarının engellenmemesini istedi...

Söke’de ...
Read more : Kilise Serbest Cami Yasak | Görüntüleme : 956 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

AKP İle Aramızı Medya Bozuyor

Peşmerge başı Mesut Barzani, sözcüsü Neçirvan Barzani aracılığıyla yaptığı açıklamada, Türk hükümeti ve AKP ile ilişkilerinin çok iyi olduğunu vurguladı. Barzani, mevcut gerilimi iki tarafın medyasının yarattığını savundu.

Sözde Kürt yönetimini Başbakanı Neçirvan Barzani, AKP ile aralarının iyi olduğunu, ancak bunu medyanın bozmaya çalıştığını iddia etti. IKYB lideri Mesut Barzani’nin sağ kolu olan Neçirvan Barzani, Erbil’de düzenlediği basın toplantısında, Türkiye ile olan ilişkilerinin “medyanın bahsettiği gibi kötü” olmadığını savundu. Barzani, “Mevcut gerilimi bazen her ...
Read more : AKP İle Aramızı Medya Bozuyor | Görüntüleme : 725 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Ölmeden Önceki Son Sözler

*Buraya sokunca noluyo?

*Osman koş arka mahallede kavga varmış!

*Sen ne diyon, seninki de bişey mi ben sigaraya 4 yaşımda başladım

*Bak bu virajı 150'ynen dönecem şimdi!

*Ne oldu bilader bi sorun mu vardı?!!

*Gelsin len gelsin abisi gelsin nolcakmıss!

*Du bi şaka yapam şuna!

*Burada elektrik var mı ??

*Açılın bide ben bakayım

*Bide mavi kabloyu keselim

*Bu pimi cekince ne oluyor ??

*Boyun masajı yapayımmı abi ??

*Yok yok bişey olmaz sağlığa delalet! ...
Read more : Ölmeden Önceki Son Sözler | Görüntüleme : 1083 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Delikanlı Adamın Bilgisayarı | Delikanlı Bilgisayarcı

Delikanlı Bilgisayarcı, silmek istediği bir dosyayı shift +del kombinasyonu ile siler,geri dönüşüm kutusu kullanmaz,tükürdüğünü yalamaz.

Delikanlı Bilgisayarcı, Windows gezgini kullanmaz,aradığı dosyayı anında bulur!

Delikanlı Bilgisayarcı, IP numarasını gizlemez.

Delikanlı Bilgisayarcı, WindowsXP'de bir hata olduğunda hata raporu göndermez, ispiyonculuktan hoşlanmaz. Hoşgörülüdür.

Delikanlı Bilgisayarcı, MS Office yardımcısı kullanmaz.

Delikanlı Bilgisayarcı, yardım menüsünü de kullanmaz.İhtiyacı olmaz.

Delikanlı Bilgisayarcı, Windows'taki Pinball oyununu uninstall eder.Oyun bile olsa toplarla işi olmaz!

Delikanlı Bilgisayarcı, IMAC gibi renkli cicili-bicili bilgisayar kullanmaz.

Delikanlı Bilgisayarcı, ...
Read more : Delikanlı Adamın Bilgisayarı | Delikanlı Bilgisayarcı | Görüntüleme : 779 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gülmece

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148750 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x