Karımı 1998'in sonbaharında kaybettim... Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik. Karım, her evlilik yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler, "Bunlar bizim hayatımızın gölgeleri" derdi..
Öldüğünde, yedi tane resmimiz vardı. 97'nin bir gecesinde onu aldattım. Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık kalacağımı söylerdim. Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım. Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece: "Biliyorum" dedi.
http://image.haber3.com/haber/97003.jpg Mevlana sergisinde tarihi sancaklar raptiyelerle delinerek sergilendi...
Ayasofya Müzesi'nde açılan Mevlana sergisinde Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma tarihi sancaklar raptiyelerle platforma tutturulunca delik deşik oldu..
UNESCO Mevlana yılı etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Aşk Ocağında Can Olmak - İnsanlığın Mirası: Mevlana Celaleddin-i Rumi" adlı sergide "raptiye şoku" yaşanıyor. İstanbul Ayasofya Müzesi'nde, Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç, Prof. Dr. Nurhan Atasoy, Prof. Uğur Derman, Tuğrul İnançer, Dr. Nuri ...
Atatürk fotoğraflarını renklendiren Ateş Akkor ve Engin Gökdenizin çalışmalarından biri. Tarih, 24 Temmuz 1927 Yer, Dolmabahçe Sarayı... Mustafa Kemal Atatürkün Cumhurbaşkanı sıfatıyla İstanbul'a ilk gelişinden 23 gün sonra. Sarayın merdivenlerinden inerken birisi elini öpmeye çalışıyor. O ise elini öptürmemek için direniyor. Ulusu daima üstte tutmanın erdemini hatırlatıyor. Ayrıca o anda kendisinden yıllar yıllar sonra elini öptürmek için uzatan politikacılarımıza ders vermeye devam ediyor. Mücadelelerin adamı o anda küçücük ...
Reyting ve promosyon uğruna "sanatın(!)" suyunu çıkardılar. Son kasetinin tanıtımı için Kanal D'ye çıkan Özcan Deniz, Seda Sayan'ı canlı yayında yere yatırdı.
Deniz, "Vatan ve millet için öpeceğim bu kadını, görürsünüz!" deyip, Sayan'ı dudaklarından öptü...
Bunlardan sonra bir de dikkatlice, o anı tekrarlatıp izlediler!..
Özcan Deniz, bunu kasetinin reklamı için yaptı... Seda Sayan'ın derdi de programının reytingiydi... Ancak onları izleyen seyircilerin "bir daha, bir daha" tezahüratlarını anlamak, mümkün olmadı.
Elazığ ili Doğu Anadolu Bölgesinin güneybatısında, Yukarı Fırat Bölümünde yer almaktadır. Yüzölçümü 8.455 Km2 si kara, 826 Km2 si baraj ve doğal göl alanları olmak üzere toplam 9.281 Km2 dir. Denizden yüksekliği 1.067 metre olan Elazığ, yeryüzü şekilleri açısından topraklarını dağlık alanlar, platolar ve ovalar oluşturmaktadır. Türkiye topraklarının % 0,12'sini meydana getiren il sahası, 40º 21 ile 38º 30 doğu boylamları, 38º 17 ile 39º 11 kuzey enlemleri arasında kalmaktadır. ...
Başbakanlık, cumhuriyet tarihinin en büyük harcamasını yaptı. Bu paralar nereye gitti
Başbakan Erdoğan, kendi servetini nereden bulduğunu açıklamazken, Başbakakanlığın sır harcamaları dikkat çekiyor.
BAŞBAKANLIK'ın 2006 yılı "Faaliyet Raporu"nda, Başbakanlık Özel Kalem Müdürlüğü'nün yaptığı harcamalar dikkati çekti. Buna göre, 2005'te 34 milyon YTL'lik harcama gerçekleştiren Özel Kalem Müdürlüğü, 2006'da rekor bir artışla 215 milyon YTL fazla harcama yaparak, rakamı 250 milyon YTL'ye çıkardı. Raporda, bu rekor harcamanın nereye yapıldığına dair bilgiye dahi yer verilmedi. ...
Seçim süreci, AKP'nin bölücü terör örgütüyle bağlantısını en küçük bir şüpheye meydan bırakmayacak biçimde ortaya çıkarmıştır. AKP'nin başı Bay Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamalarla, daha önceki icraatlarının boşuna olmadığını göstermiş ve bölücü örgütün siyasi uzantılarıyla hükümet kurabileceğini söyleyecek kadar ileri gitmiştir. Bu sözler, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve meri kanunlara göre suçtur. Zanagillerin yaklaşık 10 yıl mahpus yatmasını gerektiren suçun aynısıdır. Bu suçu işleyen her kim olursa olsun yargılanmalı ve bunu savunan siyasi parti ...
Eli kanlı terör örgütü, DTP adaylarının olmadığı yerlerde AKPye oy verilmesini istedi.
Türkçe - Kürtçe
Dün elime Türkçe ve Kürtçe olarak basılan bir PKK dokümanı ulaştı. Seçimde takınılacak tutumları sorgulayan bu dokümanda MHP ve CHPden düşman diye bahsedilirken, AKP, DTPden sonraki ikinci tercih adresi olarak sunuldu.
Tam destek
PKK, AKPyi de devletin partileri arasında görmesine rağmen daha ehven-i şer bulduğunu söylüyor ve DTP adaylarının olmadığı yerde bu partiye oy verilmesini istiyor. İşte PKK ...