Zaman: Pzt Tem 07, 2025 4:15

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Kurtlar Vadisi'nin Adı Yetiyor Özel Bölüm Reytingleri

Vadinin Adı Yetti Özel Bölüm Ama 1.

21 HAZİRAN 2007 PERŞEMBE İLK 100 PROGRAM SIRALAMASI
NO PROGRAM ADI KANAL RT SHR
1 KURTLAR VADISI PUSU (OZEL) SHOW 4,9 22,3
2 DOKTORLAR SHOW 4,8 18,6
3 KAVAK YELLERI KAND 4,4 16,9
4 SAVULUN BATTAL GAZI GELIYOR (T.S) STV 3,8 12,9
5 YERSIZ YURTSUZ ATV 3,7 13
6 ATV ANA HABER BULTENI ATV 3,6 22,1
7 ZAFER YOLU (Y.S) KAND ...
Read more : Kurtlar Vadisi'nin Adı Yetiyor Özel Bölüm Reytingleri | Görüntüleme : 738 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Atatürk'ün Meclis Açılış Konuşması

Atatürk'ün meclis açılışında milletvekillerine yaptığı konuşma

Read more : Atatürk'ün Meclis Açılış Konuşması | Görüntüleme : 1467 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Çokluortam Paylaşımları - Tarih

Biz ona Atatürk diyoruz...

Read more : Biz ona Atatürk diyoruz... | Görüntüleme : 1326 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Çokluortam Paylaşımları - Tarih

Pekaka'dan AKP İçin Talimat! | Sabahattin ÖNKİBAR

Resim

PKK'DAN AKP TALİMATI

Eli kanlı terör örgütü, DTP adaylarının olmadığı yerlerde AKP’ye oy verilmesini istedi.

Türkçe - Kürtçe

Dün elime Türkçe ve Kürtçe olarak basılan bir PKK dokümanı ulaştı. Seçimde takınılacak tutumları sorgulayan bu dokümanda MHP ve CHP’den düşman diye bahsedilirken, AKP, DTP’den sonraki ikinci tercih adresi olarak sunuldu.

Tam destek

PKK, AKP’yi de devletin partileri arasında görmesine rağmen daha ehven-i şer bulduğunu söylüyor ve DTP adaylarının olmadığı yerde bu partiye oy verilmesini ...
Read more : Pekaka'dan AKP İçin Talimat! | Sabahattin ÖNKİBAR | Görüntüleme : 1111 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Aslan Lincolnün Kadıköyde Fenere Attığı İki Gol..(Video)

Arkadaşlar Yeni Aslan Lincolnün İki Sene Önce Kadıköyde Fenere Attığı İki Gol..Buyrun İzleyin...Video Linkin İçinde...

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=250224
Read more : Aslan Lincolnün Kadıköyde Fenere Attığı İki Gol..(Video) | Görüntüleme : 903 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Nevşehir

Resim

Yüzölçümü: 5.467 km²

Nüfus: 289.509 (1990)

İl Trafik No: 50

İLÇELER:

Nevşehir ilinin ilçeleri; Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı ve Ürgüp'tür.

Gülşehir: Nevşehir'e 20 km. uzaklıktadır. Osmanlı Sadrazamı Karavezir Mehmet Seyyid Paşa'nın yaptırdığı külliye; cami, medrese ve çeşmeden oluşmaktadır. İlçedeki Aziz Jean Kilisesi ve Sivasa Gökçetoprak yeraltı şehri görülmeye değer yerlerdendir.

Kozaklı: Nevşehir' in yaklaşık 100 km kuzeyinde yer alan Kozaklı sağlık turizmi açısından önemli bir yere sahiptir. Kozaklı kaplıcaları, Batı Alman kaplıcaları ...
Read more : Nevşehir | Görüntüleme : 1917 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Şehirler

Ne Güzel Geldin

NE GÜZEL GELDİN

Geceydi seni bana taşıyan…sen geceye yakındın, ben de sana…ağır aksak işleyen zamanın düşürdüğü tuzaklardan kurtulup geldin hoş geldin korkularınla,
sırlarınla ve sadece gözlerine derin bakanların görebileceği acılarınla geldin iyi ki geldin
Bekleyişlerim içine hapsettiğim özlemlerim vardı nicedir kimseyle paylaşmadığım hüzünlerim soramadığım sorularım…hatırladığımda yüreğimde yaratacağı o korkunç sızıyı duymaktan korktuğum için beynimin bir köşesine fırlatıp attığım ve bir daha hiç dokunamadığım anılarım vardı…şimdi özgür bıraktım özlemi, şimdi hüzün de sevinç de doyasıya yaşanıyor ...
Read more : Ne Güzel Geldin | Görüntüleme : 803 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kocaeli'nde uyuşturucu operasyonu: 113 kilo eroin ele geçiri

Kocaeli'nde düzenlenen operasyonda bir TIR'ın özel bölmelerinde 113 kilo eroin ele geçirildi. Olayla ilgili TIR sürücüsü gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, N.Ü. yönetimindeki plakası açıklanmayan TIR'ı TEM Otoyolu Gültepe mevkisinde durdurdu. Sürücünün davranışlarından şüphelenen trafik ekipleri, TIR'da uyuşturucu olabileceği düşüncesiyle Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine haber verdi.

Narkotik köpekleri ''Körfez'' ve ''Dolyat''ın desteğiyle TIR'da arama yapan ekipler, köpeklerin tepkisi üzerine sürücü N.Ü'nün bilgisine başvurdu. N.Ü'nün verdiği bilgiler doğrultusunda, ...
Read more : Kocaeli'nde uyuşturucu operasyonu: 113 kilo eroin ele geçiri | Görüntüleme : 736 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Yaramazlık Bilen var mı?

Arkadaşlar yurtta çok sıkılıyorum dışarıda çıkamıyorum güneşe alerjim var.Benim dün canım sıkıldı; gece tüm kızları boyadım.Şimdi aklına böyle başka fikirleri olan varsa söylesin onlarıda gidene kadar kızlarda deniyeyim.Son kullanma tarihi geçenler buraya fikirlerini yazamazlar.Özeliklede onlar veled işi ben yapmam diyenlere.Bu yaz çok eyleneceğimm heheh.Herkes şimdi beyin fırtınası yapsın başarılar.
Read more : Yaramazlık Bilen var mı? | Görüntüleme : 5006 | Yanıtlar : 103 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Gül: Bir genç kızın en mutlu gününü zehir ettiler

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Bilkent Üniversitesi'nde kızı Kübra Gül'ün mezuniyet töreniyle ilgili YÖK'ün soruşturma başlattığının hatırlatılması üzerine Gül, şöyle konuştu:

"Buradaki hoşgörüsüzlüğü gösteriyorlar sadece. Yaptıkları şey bu.
Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir manzara yoktur. Koca koca insanlar bunu yapıyorlar. Ben onlar adına üzüldüm. Üstelik üniversitenin açık bir
anfisinde, dışarıda yapılmış bir şey. Bir genç kızın en mutlu olacağı günü bile bu şekilde zehir etmeyi kendilerine görev arzetmişler. Hoşgörüsüzlükten başka birşey değil".

TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAĞIZ ...
Read more : Gül: Bir genç kızın en mutlu gününü zehir ettiler | Görüntüleme : 811 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148749 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x