Zaman: Pzr Tem 06, 2025 9:19

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Egghead JR/Looney Tunes'in Zeki Civcivi

Egghead JR.Nam-ı diğer zeki civciv...

Kendisinden büyük horozu zekasıyla alt eden,elinden ''İsotopes/İzotoplar''kitabını hiç düşürmeyen,gözlüklü bir karakter.Çocukluğumuzda,bizleri neşelendiren,bizleri ekrana bağlayan karakterlerden biri.Şahsen benim,küçükken en sevdiğim karakterlerden biriydi,hatta beni ders çalışmaya teşvik ederdi bile diyebilirim.

Aklıma geldi o karakter.Hem sevimli olması,hem de akıllı olması onu sevme nedenlerimdendi.Resmini avatarıma koyayım dedim.Onunla ilgili bilgileri ve resimleri aradım,büyük bir merakla.Ama bir de ne göreyim,bizim zeki,sevimli civcivimiz meğerse Yahudi'ymiş.Civciv kippah takıyor.Düşünebiliyor musunuz?

Aslında hiç şaşırmamak lazım.Sonuçta Walt Disney'İn kahramanı.Ama o zaman ...
Read more : Egghead JR/Looney Tunes'in Zeki Civcivi | Görüntüleme : 2915 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Kültür & Sanat Meydanı

Canlı bombayı vicdanı durdurdu

Canlı bombayı vicdanı durdurdu

Resim

Terör örgütü PKK'nın bombacısı “Özgür” kod adlı H.O, Ankara'da Anafartalar Çarşısı'nda meydana gelen patlamanın ardından yayınlanan görüntülerden etkilenerek teslim oldu.

Alınan bilgiye göre, 8 yıl önce katıldığı terör örgütünün İran ve Irak'taki kamplarında bomba eğitimi gören, Irak'ın kuzeyindeki terör örgütünün kampından eylem için Türkiye'ye gönderilen bombacı H.O, 3 gün önce bombalama eylemi için Türkiye'ye gönderildi. H.O'nun Siirt'te güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.
Terörist H.O, güvenlik güçlerine, teslim olduğundan örgütün bilgisinin ...
Read more : Canlı bombayı vicdanı durdurdu | Görüntüleme : 926 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Kurtlar Vadisi Pusu 7. Bölüm Fragmanı

Baglaya demiş ki:

Ben indirdim fragmanı.Görüntü gayet iyi.Capslerden de belli zaten. :)

Resim

http://img443.imageshack.us/img443/8558/bscap0013de6.jpg

http://rapidshare.com/files/34033601/Ku ... Hitman.avi

Link Alıntıdır.

http://www.kurtlarvadisidizisi.net/bolum7fragman.htm

KurtlarVadisiDizisi.Net :artis:
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu 7. Bölüm Fragmanı | Görüntüleme : 771 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Mecliste yumruklaştılar!

Mecliste yumruklaştılar!
Resim
Cumhurbaşkanının Meclis’e iade ettiği Anayasa değişiklik paketinin ilk tur görüşmeleri sırasında Genel Kurul’da yumruklaşmalar yaşandı.

Anayasa paketinin ilk tur oylamasının görüşmeleri sırasında kürsüye çıkan Denizli Bağımsız Milletvekili Ümmet Kandoğan, İzmir'deki tatbikat sırasında çekilen Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın fotoğrafını gösterdi.

Kandoğan, "Cumhurbaşkanı'nın bakışındaki kin ve nefreti iyi tahlil edin. Milletin birliğini sağlaması gereken Cumhurbaşkanı Başbakan'a nasıl bakıyor" diye konuştu.

CHP'lilerin sert tepkisi üzerine oturumu yöneten İsmail Alptekin, Kandoğan'dan sözlerini düzeltmesini istedi. AKP milletvekilleri Ümmet ...
Read more : Mecliste yumruklaştılar! | Görüntüleme : 1001 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Türkiye diplomatik yolları kullanmalı

Türkiye diplomatik yolları kullanmalı

Irak Başbakan Yardımcısı Berham Salih, Türkiye'ye PKK ile mücadelede 'diplomatik yollar'ı kullanma çağrısında bulundu. Salih, bu çağrıyı Kuzey Irak'taki PKK varlığı ile ilgili Bağdat'ta temaslarda bulunan Büyükelçi Oğuz Çelikkol başkanlığındaki Türk heyetine iletti.

Salih, tehditlerle mücadele etmek için, çeşitli ortak girişimlerin olduğunu hatırlattı ve "Çözüm için bu yolları takip etmek gerekiyor" diye konuştu.
Oğuz Çelikkol da görüşmede Türkiye'nin PKK eylemleri ile ilgili artan kaygılarını ilettiklerini söyledi.
Çelikkol, Irak'ın Türkiye'nin komşusu ...
Read more : Türkiye diplomatik yolları kullanmalı | Görüntüleme : 833 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

sansürcü molla'ya tazminat yok!

"SANSÜRCÜ MOLLA" YA TAZMİNAT YOK!

Kurtlar Vadisi Terörün yayından kaldırılmasından sonra Akşam Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut'un sözlerinin ardından Rtük Başkanı Sansürcü Zahid 100.000 YTL lik tazminat davası açmıştı ..

Dava sonuçlandı,Tazminat-Mazminat yok !! ..

RTÜK Başkanı Zahid Akman’ın “Sansürcü Molla” diyerek “kişilik haklarına saldırıda bulunduğu” iddiasıyla Akşam Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut ve Akşam gazetesine açtığı 100 bin YTL’lik manevi tazminat davası reddedildi.

Ankara 10. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davanın dünkü duruşmasına Zahid Akman’ın ...
Read more : sansürcü molla'ya tazminat yok! | Görüntüleme : 767 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Dizilere kadın gerekir mi?

Dizilere kadın gerekir mi?

KURTLAR Vadisi dizisindeki kadın azlığı ağızlara sakız oldu, böyle dizi olur muymuş diye kıyamet kopuyor. Neden olmasın, 24 dizisinin izleyicisi olarak söylüyorum bunu, orada da kadınlar az... Savaşların, intikamların arasında kadınların işi yoktur. Kadınlar ana olurlar, kardeş, sevgili; savaşı erkekler yapar. Kurtlar Vadisi gibi bir dizide kadın renktir, yumuşatıcıdır, o kadar... Geçen gün Karayip Korsanları filmine gittim, yüzlerce kişinin rol aldığı kadroda kaç kadın vardı biliyor musunuz; iki tane...

TUNA SERİM ...
Read more : Dizilere kadın gerekir mi? | Görüntüleme : 613 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Tuğçe Baran ADD'li kıza fena kızdı !

Vatan gazetsinin sarışın yazarı Tuğçe Baran ADD üyesi genç kıza fena kızdı.

http://image.haber3.com/haber/91855.jpg
---------------------------------------------------------------------------------------

Kaşınan yaralar, kompleksler

Zır kapı. Biri kız biri erkek iki genç. “Biz Atatürkçü Düşünce Derneği’nden geliyoruz. Atatürk düşmanlarına karşı mücadele ediyoruz. Bütün Atatürkçüler’i ayağa kaldırıyoruz. Şu kitap neler yapmamız gerektiğine karşı bir rehber kitap. Almak ister misiniz?”

Süper bir zamanlamaları vardı. Tam da şu “bizim” laikler neden bu kadar haşin ve de alıngan mevzuunun ikinci bölümünü yazmaya hazırlanıyordum..

Fazla uzatmak istemedim ...
Read more : Tuğçe Baran ADD'li kıza fena kızdı ! | Görüntüleme : 1101 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Genel - Güncel Konular

En Sevdiğiniz 3 Osmanlı Padişahı

Arkadaşlar bu başlık altından en sevdiğimiz 3 Osmanlı Padişahının adlarını yazalım.

1 :arrow: Yavuz Sultan Selim

2 :arrow: Fatih Sultan Mehmed

3 :arrow: II. Abdülhamid
Read more : En Sevdiğiniz 3 Osmanlı Padişahı | Görüntüleme : 3966 | Yanıtlar : 19 | Dizin : Osmanlı İmparatorluğu

Musa'nın Çocukları

Musa'nın Çocukları
Neval KAVÇAR

Başbakan Erdoğan, sözcüsü Beki yazınca "Musa soyundan" olmakla gurur duyuyor da Ergün Poyraz yazınca niye mahkemeye veriyor onu anlayamadım?
--------------------------------------------------------------------------------

Başbakan Erdoğan, Ergün Poyraz'ın yazdığı "Musa'nın Çocukları, Tayyip ve Emine "adlı kitabın toplanılması için mahkemeye başvurmuştu biliyorsunuz. Kitap Erdoğan ailesinin kökeni konusunda çarpıcı bilgiler veriyordu. Bu sebeple, Ankara 19. Asliye Hukuk mahkemesinde, "kitabın toplatılması ve yayının durdurulması" için dava açtı Erdoğan.

"Buyrun benimle ilgili şimdi kitaplar yazılıyor. Yahudi deniliyor, kimisi Rum ...
Read more : Musa'nın Çocukları | Görüntüleme : 1072 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148747 ileti • Toplam 46119 başlık • Toplam 25016 üye

x