Zaman: Sal Eki 21, 2025 5:31

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Koordine...

Koordine...

Koordinatör getirildi.
Eylül, 2006.

Eylül, 2 şehit.
Ekim, 3 şehit.
Kasım, 3 şehit.
Aralık, 5 şehit.
Ocak, 1 şehit.
Şubat, 1 şehit.
Mart, 5 şehit.
Nisan, 19 şehit.
Mayıs, henüz 7 şehit. (24 Mayis: +6 sehit) 13

Ne etti?
46. (+6)
Evlat, baba, eş, kardeş.

Gazi?
110.
Çoğu uzuv kaybetti... Bacak, göz.

Türkiye'yi salam gibi dilimleyen haritalar, çoğala çoğala, normalleşti.

Patlayan mayın, 117.
Tuzaklanmış bomba, 134.
Plastik patlayıcı, 45 kilo.
Çatışma, 111.
Baskın, ...
Read more : Koordine... | Görüntüleme : 754 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Şırnak'ta hain tuzak

6 asker şehit, 10 yaralı

Önce Türkiye'yi kalbinden, Başkent'inden vurdular. 6 kişinin ölüm acısını içimizde taşırken, bir kara haber daha geldi. Yine terör, yine kanlı örgüt PKK... Bu kez hedef Türk Silahlı Kuvvetleri ve mehmetçik oldu.

Şırnak'ın Bestler Dereler mevkiinde kuruldu hain pusu... Bölgeden geçen askerler PKK'nın döşediği mayınla şehit düştü. Bilanço acı oldu; 3'ü uzman çavuş, 3'ü er 6 askerimiz şehit oldu. Patlamada 10 güvenlik görevlisi yaralandı.

Patlama, Siirt 3. Tugay Komutanlığına bağlı ...
Read more : Şırnak'ta hain tuzak | Görüntüleme : 781 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

6 asker şehit, 10 yaralı

Resim

6 asker şehit, 10 yaralı

Önce Türkiye'yi kalbinden, Başkent'inden vurdular. 6 kişinin ölüm acısını içimizde taşırken, bir kara haber daha geldi. Yine terör, yine kanlı örgüt PKK... Bu kez hedef Türk Silahlı Kuvvetleri ve mehmetçik oldu.

Şırnak'ın Bestler Dereler mevkiinde kuruldu hain pusu... Bölgeden geçen askerler PKK'nın döşediği mayınla şehit düştü. Bilanço acı oldu; 3'ü uzman çavuş, 3'ü er 6 askerimiz şehit oldu. Patlamada 10 güvenlik görevlisi yaralandı.

Patlama, Siirt 3. Tugay Komutanlığına bağlı ...
Read more : 6 asker şehit, 10 yaralı | Görüntüleme : 999 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bir Üyenin Dramı - Batsın Bu Forum!..

Yazıklar Olsun...Yazıklar Olsun...
Adminin Böylesine Yazıklar Olsun...
Herşey Karanlık Nerde İnsanlık!..
Mod'a Yağcılık Edene Yazıklar Olsun!..
Batsın Bu Site Bitsin Bu Forum!
Banlayıp Da Gülene Yazıklar Olsun...
Açılmamış Başlıklar
Teşekkürsüz Mesajlar
Banlanan Hesaplar Benim Mi Olsun
Ben Ne Yaptım Admin Sana
Mahkum Ettin Beni Ban’a
Her Forumda Bin Mesajım Var
Şikayetim Kurucuya
Şikayetim Kurucuya
Banlayan Sen Mi Yoksa O Mu Bilemedim
Öyle Bir Banladın Ki Kendime Gelemedim
Çıkmaz Bir Forumdayım Kendimi Bulamadım
Offf Offf Offf ...
Read more : Bir Üyenin Dramı - Batsın Bu Forum!.. | Görüntüleme : 1913 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gülmece

Irak’ı PKK için sözlü uyaracağız!!!

Irak’ı PKK için sözlü uyaracağız
http://img138.imageshack.us/img138/5255/3421017rq3.gif

TÜRKİYE, PKK terörü nedeniyle 9 Nisan’da verdiği ve sınır ötesi operasyonu ima ettiği yazılı notaya yanıt alamayınca bu kez Irak yönetimini sözlü olarak daha sert biçimde uyarma kararı aldı.

Bu çerçevede Türkiye’nin Irak özel temsilcisi Büyükelçi Oğuz Çelikkol ile yardımcısı Murat Özçelik, hafta sonunda Bağdat’a giderek Irak yönetimini yüzyüze temaslarda bir kez daha uyaracak. Başbakanlığın ATA uçağı ile Bağdat’a gidecek olan Dışişleri heyetinde askeri yetkilinin de bulunması bekleniyor. ...
Read more : Irak’ı PKK için sözlü uyaracağız!!! | Görüntüleme : 675 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

El Kaide Türkiye'ye tehdit savurdu

El Kaide Türkiye'ye tehdit savurdu

Geçen yıl Irak El Kaidesi'nin liderliğine getirilen ve 2006 yılında Amerikalılara teslim edilen Abdülhadi El Iraki'nin Türkiye'de yakalandığı ortaya çıktı. Bu olayı açıklayan El kaide'nin Afganistan'daki yeni lideri Mustafa Ebu El Yezid, Türkiye'ye tehditler savurdu.

El Cezire Televizyonu'nda bir bandı yayınlanan Afganistan El Kaidesi’nin yeni lideri Mustafa Ebu El Yezid, El Iraki'nin Irak yolundayken Türk makamlarınca yakalandığını söyledi.
Ebu Yezid, El Iraki'nin ABD'ye teslim edildiğini savundu ve bu yüzden Türkiye'ye ...
Read more : El Kaide Türkiye'ye tehdit savurdu | Görüntüleme : 706 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Vekil Pazarı

Read more : Vekil Pazarı | Görüntüleme : 773 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

Gariban aday Suphi ve PCsi

Read more : Gariban aday Suphi ve PCsi | Görüntüleme : 709 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

Zana'nın canı sıkılacak!

Zana'nın canı sıkılacak!
Zana hakkında teröristbaşına "Başkan" diye hitap ettiği için dava açıldı. Dava dosyasında bir de fotoğraf var.

http://www.ensonhaber.com'da yer alan habere göre Zana'nın Öcalan'ın ablası Fatma Öcalan'ın elini öpmesine de yer verilen DEP milletvekili Leyla Zana'yla ilgili iddianame kabul edildi

Nevruz kutlamalarında Abdullah Öcalan'dan 'Başkan' diye söz ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan eski DEP milletvekili Leyla Zana'yla ilgili iddianame kabul edildi. Zana, Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ...
Read more : Zana'nın canı sıkılacak! | Görüntüleme : 669 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Kurtlar Vadisi eski sahneler (terör hain saldırı eklendi)

Kurtlar Vadisi Terör(hain saldırı)

Polat Alemdar-Testere Necmi Buluşması

Süleyeman Çakırın infazları

http://www.youtube.com/watch?v=CxUiSVJDryI

Palanın sorgulanması

Kurtlar Vadisi Bölüm 92 -Tanrıdan Diledim Sahnesi

Tombalcının evine baskın sahnesi

Kurtlar Vadisi - Polat Elifi kurtarma

Polat Alemdar'ın Kuralları

Kurtlar Vadisi - Polat'in Baron olusu

Kurtlar Vadisi - Abdulhey Ve Polat Heseaplaşması

Kurtlar Vadisi Unutulmayan Aşk Sahnesi

kurtlar vadisi-Polat Elif Buluşma

...
Read more : Kurtlar Vadisi eski sahneler (terör hain saldırı eklendi) | Görüntüleme : 1811 | Yanıtlar : 14 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149131 ileti • Toplam 46408 başlık • Toplam 25111 üye

x