Zaman: Cmt Ağu 30, 2025 3:30

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Google Earth 'DowLand'

Tamamen kendi Emeğimdir...

Ekran Görntüsü

ResimResimResimResim

Dowland Linki

http://rapidshare.com/files/26353897/go ... h.exe.html

Saygılar...
Read more : Google Earth 'DowLand' | Görüntüleme : 3271 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Türk Askeri Kuzey Irak'a girdi(mi?)

Kuzey Irak’taki Kürt Bölgesel Yönetimi’nin askeri kanadından “Türk askerleri sınırı ihlal etti” iddiası geldi. "Kürt Ulusal Muhafız Gücü" Komutan Yardımcısı Ali Teli, yaklaşık 200 Türk askerinin Kasrok, 10-20 askerin de Metin köyüne girdiğini öne sürdü.
Ali Teli, KDP’ye yakanlığı ile bilinen Peyamner Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada Türk askerlerinin Kasrok ve Metin köylerine girdiklerini öne sürerken yaklaşık 400 Türk askerinin de sınıra yakın bölgelerde bulunan Yek Mal ve Mergeh’e yayıldıkları iddiasında da bulundu.

Türk ordusun söz ...
Read more : Türk Askeri Kuzey Irak'a girdi(mi?) | Görüntüleme : 1464 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bahçeli: Ya Teslimiyetçilik Ya Milliyetçilik

Resim

Partisinin 6. Bölge İstişare Toplantısını Kayseri'de gerçekleştiren MHP lideri Bahçeli yine AKP'ye yüklendi.

--------------------------------------------------------------------------------

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Kayseri'de yapmış olduğu konuşmanın tam metni şu şekilde:

Değerli dava arkadaşlarım,

Basınımızın değerli temsilcileri,

2006 yılının Kasım ayı içinde gerçekleştirmiş olduğumuz 8.Olağan Büyük Kongremizde başlattığımız seçim seferberliği, tek başına iktidar hedefimiz doğrultusunda büyük bir şevk ve heyecanla devam etmektedir.

Şubat ayı itibariyle İzmir'de birincisini yaparak başladığımız istişare toplantılarımızın altıncısını Kayseri ilimizin ev sahipliğinde gerçekleştirmekten ...
Read more : Bahçeli: Ya Teslimiyetçilik Ya Milliyetçilik | Görüntüleme : 939 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Seydim'de CHP'liler topluca MHP'ye geçti

Resim

Cumhuriyet Halk Partisi Seydim Belde Teşkilatı üyeleri, toplu halde istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi'ne katıldı

--------------------------------------------------------------------------------

Seydim Beldesi'nde düzenlenen törenle tüm CHP'li başkan ve yöneticiler MHP'ye geçti. MHP Çorum İl Başkanı Mehmet Fatih Arslan, MHP'ye geçen CHP Seydim Belde Teşkilatı'ndaki üyelere MHP rozeti taktı.

CHP Seydim Belde Başkanlığı'ndan istifa ederek MHP'ye geçen Cevdet Yapıcı, CHP'li yöneticilerin seçimden seçime kendilerini hatırladıklarını, sürekli olarak halkı kandırdıklarını savunarak, CHP'den büyük bir memnuniyetle MHP saflarına geçtiklerini söyledi.

...
Read more : Seydim'de CHP'liler topluca MHP'ye geçti | Görüntüleme : 674 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Unutmayacağız...

Read more : Unutmayacağız... | Görüntüleme : 897 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Görümsetmeler

Arınç Köşke çıkarsa kaos olur

“Arınç Köşk’e çıkarsa kaos olur”
Yabancı yatırımcı Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı seçimini yorumladı

Cumhurbaşkanı seçim süreci bugün resmen başladı. Piyasalar,
Tansiyonu yüksek bu günlere, kendini, aylar öncesinden
Hazırladığı için, yurtdışının da etkisiyle yükseldi ve 47
binlere dayandı.

%70 yabancı ağırlığındaki piyasa şimdi şu soruyu sormakta,
"istikrar devam eder mi, etmez mi?".. Zira piyasa 17 Mayıs
Sonrasını ve genel seçimleri hesaplıyor.
Bankacılar ve aracı kurum üst yöneticileri, olası adaylar
Üzerinden beklentilerini ve senaryolarını kurmakta.

1.Senaryo Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşlanlığına ...
Read more : Arınç Köşke çıkarsa kaos olur | Görüntüleme : 927 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148990 ileti • Toplam 46304 başlık • Toplam 25080 üye

x