Zaman: Çrş Nis 01, 2026 3:56

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Gönül kadrosundan oyuncu kadrosuna

GÖNÜL KADROSUNDAN OYUNCU KADROSUNA
Kurtlar Vadisi dizisinin hayranlarından biri olduğunu her fırsatta dile getiren Neco, Kurtlar Vadisi Pusu konseptiyle yayına girecek yeni bölümlerde gönül kadrosundan oyuncu kadrosuna geçiş yaptı.

Neco, Kurtlar Vadisi Pusu’da Hazarbeyoğlu ailesinin oğlu Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu karakterini canlandıracak. Dizide Neco’nun abisi Ahmet Kudret Hazarbeyoğlu karakterinde ise tiyatronun duayen isimlerinden Bozkurt Kuruç var.

Sanat dünyasında geçen 40 yılı aşkın süre boyunca hep lafını esirgemeyişi ile tanınan Neco, renkli kişiliği ile Kurtlar Vadisi’ne de ...
Read more : Gönül kadrosundan oyuncu kadrosuna | Görüntüleme : 883 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

50 yıılık tiyatrocu ecder akışık pusuda

50 YILLIK TİYATROCU ECDER AKIŞIK PUSU’DA
Devlet Tiyatroları’nda 50 yıllık bir hizmet geçmişine sahip olan Ecder Akışık, Kurtlar Vadisi Pusu’da, Karacadağ ailesinin reisi Celal Karacadağ rolüyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan ve Devlet Tiyatroları’nda 50. yılını bu sene dolduran yılların ustası ve hocası Ecder Akışık, oyunculuk, yönetmenlik, idarecilik, seslendirme, diksiyon hocalığı gibi sektörün her kademesinde çalışmalara imza atmış bir duayen.

19 Nisan’da yayına girecek Kurtlar Vadisi Pusu’nun konusundan oldukça etkilendiğini ...
Read more : 50 yıılık tiyatrocu ecder akışık pusuda | Görüntüleme : 844 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Google Earth 'DowLand'

Tamamen kendi Emeğimdir...

Ekran Görntüsü

ResimResimResimResim

Dowland Linki

http://rapidshare.com/files/26353897/go ... h.exe.html

Saygılar...
Read more : Google Earth 'DowLand' | Görüntüleme : 3291 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Türk Askeri Kuzey Irak'a girdi(mi?)

Kuzey Irak’taki Kürt Bölgesel Yönetimi’nin askeri kanadından “Türk askerleri sınırı ihlal etti” iddiası geldi. "Kürt Ulusal Muhafız Gücü" Komutan Yardımcısı Ali Teli, yaklaşık 200 Türk askerinin Kasrok, 10-20 askerin de Metin köyüne girdiğini öne sürdü.
Ali Teli, KDP’ye yakanlığı ile bilinen Peyamner Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada Türk askerlerinin Kasrok ve Metin köylerine girdiklerini öne sürerken yaklaşık 400 Türk askerinin de sınıra yakın bölgelerde bulunan Yek Mal ve Mergeh’e yayıldıkları iddiasında da bulundu.

Türk ordusun söz ...
Read more : Türk Askeri Kuzey Irak'a girdi(mi?) | Görüntüleme : 1502 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bahçeli: Ya Teslimiyetçilik Ya Milliyetçilik

Resim

Partisinin 6. Bölge İstişare Toplantısını Kayseri'de gerçekleştiren MHP lideri Bahçeli yine AKP'ye yüklendi.

--------------------------------------------------------------------------------

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Kayseri'de yapmış olduğu konuşmanın tam metni şu şekilde:

Değerli dava arkadaşlarım,

Basınımızın değerli temsilcileri,

2006 yılının Kasım ayı içinde gerçekleştirmiş olduğumuz 8.Olağan Büyük Kongremizde başlattığımız seçim seferberliği, tek başına iktidar hedefimiz doğrultusunda büyük bir şevk ve heyecanla devam etmektedir.

Şubat ayı itibariyle İzmir'de birincisini yaparak başladığımız istişare toplantılarımızın altıncısını Kayseri ilimizin ev sahipliğinde gerçekleştirmekten ...
Read more : Bahçeli: Ya Teslimiyetçilik Ya Milliyetçilik | Görüntüleme : 967 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Seydim'de CHP'liler topluca MHP'ye geçti

Resim

Cumhuriyet Halk Partisi Seydim Belde Teşkilatı üyeleri, toplu halde istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi'ne katıldı

--------------------------------------------------------------------------------

Seydim Beldesi'nde düzenlenen törenle tüm CHP'li başkan ve yöneticiler MHP'ye geçti. MHP Çorum İl Başkanı Mehmet Fatih Arslan, MHP'ye geçen CHP Seydim Belde Teşkilatı'ndaki üyelere MHP rozeti taktı.

CHP Seydim Belde Başkanlığı'ndan istifa ederek MHP'ye geçen Cevdet Yapıcı, CHP'li yöneticilerin seçimden seçime kendilerini hatırladıklarını, sürekli olarak halkı kandırdıklarını savunarak, CHP'den büyük bir memnuniyetle MHP saflarına geçtiklerini söyledi.

...
Read more : Seydim'de CHP'liler topluca MHP'ye geçti | Görüntüleme : 693 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Unutmayacağız...

Read more : Unutmayacağız... | Görüntüleme : 914 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Görümsetmeler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148826 ileti • Toplam 46389 başlık • Toplam 25116 üye

x