Seydim'de CHP'liler topluca MHP'ye geçti

Genel & Güncel Konular

Seydim'de CHP'liler topluca MHP'ye geçti

İletigönderen |Kuralsız| » Pzt Nis 16, 2007 17:01

Resim

Cumhuriyet Halk Partisi Seydim Belde Teşkilatı üyeleri, toplu halde istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi'ne katıldı

--------------------------------------------------------------------------------

Seydim Beldesi'nde düzenlenen törenle tüm CHP'li başkan ve yöneticiler MHP'ye geçti. MHP Çorum İl Başkanı Mehmet Fatih Arslan, MHP'ye geçen CHP Seydim Belde Teşkilatı'ndaki üyelere MHP rozeti taktı.

CHP Seydim Belde Başkanlığı'ndan istifa ederek MHP'ye geçen Cevdet Yapıcı, CHP'li yöneticilerin seçimden seçime kendilerini hatırladıklarını, sürekli olarak halkı kandırdıklarını savunarak, CHP'den büyük bir memnuniyetle MHP saflarına geçtiklerini söyledi.

Etikhaber
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen reisbey » Pzt Nis 16, 2007 17:52

çok garip...bir anda tüm görüşleri nasıl değişti :evil: :twisted: :?:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Batuhan Önder » Pzt Nis 16, 2007 20:12

Hayda solcuların bir anda milliyetçi olması çok garip. Bir insanın görüşürü bu kadar çabuk mu değişir. :shock:
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye

İletiler: 213

İletigönderen |Kuralsız| » Çrş Nis 18, 2007 19:07

Artık sağcı-solcu-milliyetçi-muhafazakar ... herkesin derdi Vatan oldu...

önce bu Ş..lerden vatanı bi kurtarsınlar , sonra devam ederler kaldıkları yerden...

bunlar Türk Devletinin başına bela oldular...

''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen logical » Çrş Nis 18, 2007 19:11

Artık sağcı-solcu-milliyetçi-muhafazakar ... herkesin derdi Vatan oldu...
Resim
Kullanıcı küçük betizi
logical
Üye
Üye

İletiler: 204
Konum: Dünyadan Mekan:67 Vatan:55 Görev:Tehlike Takım:Besiktash ;) Age:18 Sex: Y Location:PBoard.net/org

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Nis 18, 2007 19:15

kendilerini sol olarak tanimlayanlar zaten paramparca, eger birlesmezlerse bu AKP'yi desteklemekten baska hic bir ise yaramaz.

Baykal CHP'nin basinda oldugu sürece 10 oyum olsa birini vermem! ne yazik ki CHP Cumhuriyeti kuran partiden Atatürk'ün kemiklerini sizlatan parti durumuna geldi...

gün Kuvayi Milliye ruhunu yakalama günü, sagi da, solu da, muhafazakari da "Önce Vatan" demelidir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Batuhan Önder » Çrş Nis 18, 2007 19:34

Türk-Kan, al benden de o kadar. Şimdi başımızda Sarıgül olsaydı bu gün herşey daha farklı olurdu.
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye

İletiler: 213

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x