Zaman: Cmt Ağu 30, 2025 3:30

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Beyoğlu'nda PKK sloganları

Beyoğlu'nda, terör örgütü lehine izinsiz gösteri yapmak isteyen bir grup, polis tarafından dağıtıldı.

Beyoğlu'nda, terör örgütü lehine izinsiz gösteri yapmak isteyen bir grup, polis tarafından dağıtıldı. Olayla ilgili 15 kişi gözaltına alındı.

Kalyoncu Kulluk Caddesi üzerinde bulunan Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan terör örgütü sempatizanı 25-30 kişilik grup, örgüt lehine slogan atarak, gösteri yapmak istedi.

Bölücü terör örgütü elebaşısının posterinin ve örgütü simgeleyen flamaların açılması üzerine gruba müdahale eden polis ekipleri, 15 kişiyi gözaltına aldı. ...
Read more : Beyoğlu'nda PKK sloganları | Görüntüleme : 725 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

AK Parti teşkilatının Köşk seçimi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fırat, ve AK Parti Teşkilatı, cumhurbaşkanlığı konusunda ilk kez konuştu;

Fırat, Kanal 24 televizyonunun canlı yayınına katılarak cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin soruları yanıtladı. Demokratik toplumlarda cumhurbaşkanlığının halka açık olması gerektiğini, Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün ''cumhurun yeri'' olduğunu dile getiren Fırat, şöyle konuştu: ''İsveç benzeri, demokrasinin geliştiği dünyanın bir çok ülkesinde, cumhurbaşkanlığı binaları halka açıktır ve gezilebilir. Ama bu gibi yerlerin yasak olan alanları da bulunuyor. Buralar gezilemiyor ama bu yasak alanlar dışında dünyada ...
Read more : AK Parti teşkilatının Köşk seçimi | Görüntüleme : 673 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

**bil bakayım ben kimmim?**

:arrow: http://www.koskomik.com/copm/albums/userpics/10001/22.jpg
Resim
Read more : **bil bakayım ben kimmim?** | Görüntüleme : 794 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

**plakalar insanın kimliğidir**

Plakalar insanın kimliğidir

http://www.koskomik.com/copm/albums/userpics/10001/152_jpg.jpg
http://www.koskomik.com/copm/albums/userpics/10001/557.jpg

Resim
Read more : **plakalar insanın kimliğidir** | Görüntüleme : 887 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

Hepinize Sonsuz Teşekkürler

Biz bu projeyi sizler için yaptık arkadaşlar ama sizlerde gereken desteği verdiniz tüm arkadaşlar burada bu beni çok mutlu etti açıkçası bu topici sizlere teşekkür etmek için açıyorum biz bazı haksız olaylar yaşadık ama burada daha iyilerini yapacağız emin olun kardeslerim seanpaulfb, bufera fox, yattara, cadde,besiktas67, reisbey ve şu anda yazmak için aklıma gelmeyen tüm kardeslerimize teşekkürler bizleri yalnız bırakmadınız ve herkes gereken cevabı aldı inancındayım inşallah bu siteyi çok daha iyi yerlere mod arkadaşlarımızın ...
Read more : Hepinize Sonsuz Teşekkürler | Görüntüleme : 2130 | Yanıtlar : 28 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Şu Nedir Ya!!!

Ya Nedir Şu Vallahi Ben Utandım Şundan Ya !!! Kahroldm Vallahi !!!

Read more : Şu Nedir Ya!!! | Görüntüleme : 1254 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Diğer

Yılmaz Özdil'in yazısı yayınlanmadı!

Hükümeti eleştiren yazılarıyla bilinen Yılmaz Özdil'e TMSF'nin Sabah'a el koymasından sonra, 'sıkıysa şimdi yaz' mailleri yağdı. O da yazdı. Ancak Özdil'in bugünkü yazısı yayınlanmadı. İşte Yılmaz Özdil'in Sabah'ta yayımlanmayan o yazısı...

http://img130.imageshack.us/img130/5518/yzdilbh8.png

Resim
Voltran'ı oluşturmak istiyorlar,olan bu...
Resim
Televizyonda söyledik...
Anlamak istemeyenler var.
Bir de yazarak verelim...
Patronsuz gazete olmaz.
Burasının da bir patronu var:
Turgay Ciner.
Bunun aksini,ya Turgay Ciner söyler,ya da mahkeme...Gerisi hikayedir.
Resim
Helal süt emenler bilir...Evladına villa bırakmak zorunda değilsin illa. ...
Read more : Yılmaz Özdil'in yazısı yayınlanmadı! | Görüntüleme : 903 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Kurtlar Vadisi'ne bayrak açtı

Resim

Şair ve edebiyatçı yazar Murathan Mungan, Kutlar Vadisi-Terör dizisine reklam veren şirketlerin ürünlerinin boykot edilmesine dair kampanya başlattı. Tüketicileri bu şirketlerin ürünlerini satın almama çağrısı yapan Mungan herkesi karanlık kara ortak olmamaya çagırdı.

Dizilerin yapanların ceplerini doldurduğunu iddia ederek vatandaşlara şu çağrıyı yaptı:

"Ama sizler daha fazla ölü, daha fazla kan, daha fazla tabut istemiyorsanız, bunu bize söylemenizi istiyorum."

İşte Mungan'ın kendi sitesinde Sivil İtiraz Adına Suya Atılan Taş başlıklı yazısından bir bölüm:

"Akıtılan ...
Read more : Kurtlar Vadisi'ne bayrak açtı | Görüntüleme : 1055 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148990 ileti • Toplam 46304 başlık • Toplam 25080 üye

x