Zaman: Cmt Eki 25, 2025 17:43

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Emege Saygi

Arkadaslar belki erkenciyim ama, emege saygi diye bisey göremiyorum daha hala, mesela biraz önce bi topic gördüm 82 görüntüleme 2 cevap....üzüldüm sahsen... ne yapabiliriz? mesajim biraz sert yansiyabilir, kusuruma bakmayin, cok üzgünüm ve sinirliyim, ama paylasimboardla alakasi yok, BIRI cok kirdi gene beni :!:
Read more : Emege Saygi | Görüntüleme : 1678 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Dj Düşman Ft Suikast - Miss Yıldız - Aldatıldım

şiir-
Seni seviyorum Bir Tanem
Sen Benim HerSeyimsin
Sende Beni Seviyormusun
Askimiz icin oluyormusun
Hayalinde Beni Goruyormusun
Hadi Soyle,Soyle....
Parça-

***Seni Seviyorum ASkindan OLuyorum
Gunduz Ve Gece Seni Dusunuyorum
Gelecen Diye Seni Bekliyorum
Ama GeLmedigini Gorup Geri Donuyorum
Dayanamiyorum Seni Cok OzLuorum
Bu Hasretin Artik Bitmesini istiyorum
Ama Bitmiyor, Gunler Gecmiyor
Sevdam Sana Dahada Buyuyor
Hasret Gittikce Dahada Cogaliyor
Bu GonLum Seni Cok Seviyor..

Sensiz Gunler Bir Turlu Gecmiyor
Neden Bana Buz Attin ...

İslami kurullara uygun bir şekilde 2. ya da 3. es

Sanalda imanlı eş aranıyor!

Resim

Son dönemin en popüler evlilik sitelerinden biri habibimol.com... Tesettür defilelerinden fırlamış gibi duran, makyajı bol türbanlı bir manken, sitenin açılışında arzı endam ediyor.

Resim

Sitenin sloganı "Saadete giden yol-Düzeyli İslami Evlilik sitesi." Siteye girenlerin ise haddi hesabı yok...

İkinci eş aramak serbest
Bu sitede ikinci eşi aramak serbest. Sitede yer alan açıklamada evli erkeklerin "İslami kurullara uygun bir şekilde" ikinci ya da üçüncü eş aramalarında sakınca olmadığı söyleniyor.

Resim ...
Read more : İslami kurullara uygun bir şekilde 2. ya da 3. es | Görüntüleme : 1142 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Öldürdüğü için pişman değil

Evleri bastılar çocukları kurşuna dizdiler.. Pişman da değil. Irak'ta katliama katılan ABD'li askeri o anı anlattı.

Tarih: 19 Kasım 2005... Yer: Hadisa kasabası... Amerikan Donanma Piyadeleri’ne bağlı Kilo Timi, Irak Savaşı’nın en kanlı sivil katliamını gerçekleştirdi.

12 kişilik tim, üç zırhlı araç içinde kasabadan geçerken yola döşenen bir bomba patladı. İki araç ağır hasar gördü. Silah arkadaşlarının öldüğünü gören Amerikalı askerler, aralarında yaşları 2 ila 14 arasında değişen 6 çocuk ve 5 kadının bulunduğu 24 ...
Read more : Öldürdüğü için pişman değil | Görüntüleme : 985 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Bugün seçim olsa ne olur?

Araştırma şirketleri seçmenin nabzını tutuyor. Başkent Araştırma Grubu 27 ilde 4980 kişi ile yüz yüze görüştü.

Bu araştırma,Başkent Araştırma Grubu tarafından Türkiye’yi temsil eden 27 ilde ( İstanbul, Bursa, Edirne, Sakarya, Ankara, Kayseri, Konya, Sivas, İzmir, Manisa, Denizli,Aydın, Adana, Antalya, Mersin, Samsun, Trabzon, Tokat, Ağrı, Erzurum, Kars, Elazığ,Malatya,Van, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep) 4980 kişi ile yüz yüze görüştü.

Araştırmada cinsiyet,yaş ve eğitim kotası uygulandı.

Araştırma 03 – 14 Mart 2007 tarihleri arasında, Araştırma Uzmanları Mehmet Safa ...
Read more : Bugün seçim olsa ne olur? | Görüntüleme : 940 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

PKK'lıları neden öldürdü? "İnfazın Perde Arkası"

Mağarada 7 teröristi uykularında öldüren Bürüsk kod adlı terörist neden böyle bir yola girdi. İşte cevabı..

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde saldırı hazırlığında olan gruptan 7 teröristi öldürdükten sonra teslim olan "Bürüsk" kod adlı G.E, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Kulp ilçesine bağlı Yaylak Köyü yakınlarındaki Şinak Tepe mevkisindeki sığınakta saldırı hazırlığında olan terör örgütü PKK üyesi 7 teröristi, örgüt içinde yaşanan iç hesaplaşma sonucu öldürdükten sonra teslim olan terörist, "Bürüsk" kod adlı G.E, ...
Read more : PKK'lıları neden öldürdü? "İnfazın Perde Arkası" | Görüntüleme : 881 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Erdoğan'ın "Sayın Öcalan" SESİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Ocak 2000 yılında Avusturalya'nın SBS radyosunda yaptığı konuşma olay yarattı.
DTP'lilerin "Sayın Öcalan" sözünden dolayı ceza aldığı bir dönemde ortaya çıkan bu kayıt, Erdoğan'ı zor durumda bıraktı.
Erdoğan, SBS radyosunun Türkçe yayınına konuk olduğu programda 2 kez "Sayın Öcalan hitabını kullanıyor. İlk hitap, konuşmanın 12'inci dakikasında, ikincisi ise 21'inci dakikada yer alıyor.
Başbakan Erdoğan'ın şehitler için kullandığı "kelle" ifadesi ise konuşma kaydının 21'inci dakikasında bulunuyor.
Program "Neden geldim İstanbul'a" türküsü ...
Read more : Erdoğan'ın "Sayın Öcalan" SESİ | Görüntüleme : 882 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Kim çıkacak?

Kim çıkacak?

- Şimdi bakın, ben şöyle bir çıkarım yaptım...
Ben yukarı çıkayım, sen benim yerime çık, sen de çıktığın yerde kal abi.

- Sen çıkacaksan, çık... Ama çıkmayacaksan, müsaitim, ben çıkayım... Çıkarım yani istersen.

- İcat çıkarmayın! Çıkacaksa, çıksın. Çıkmayacaksa, sen de otur oturduğun yerde, ben çıkayım yukarı, öylesi daha şık bir çıkış olur.

- Tatsızlık çıkarmayın... Ben çıkacaksam, sizin çıkmanızın alemi yok zaten... Çıksam, çıkarım... Çıkmazsam, kim çıkacak yukarı, önce onu açığa çıkaralım... ...
Read more : Kim çıkacak? | Görüntüleme : 1123 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Kod Adı: Fetto in pectore!.. (Bir İtalyan şarkısı.)

Buzları eriten ödül!

Geçen yıl yazdığı yazılarla Gülen Cemaati ve Erdoğan arasındaki soğukluğu haber veren Ruşen Çakır, artık buzların eridiğini iddia etti.

Gülen ile Erdoğan’ın arası düzeliyor.

Onursal başkanlığını Gülen’in yaptığı Rumi Forumu, Başbakan Erdoğan’a Medeniyetlerarası diyalog ödülü verdi. Cemaatle Erdoğan arasındaki buzlar çözülüyor.

Geçen yıl, 10 Eylül günü Vatan Gazetesi “Araları açılıyor” manşetiyle çıkmıştı. “Fethullah Gülen cemaati AKP hükümetine eleştirilerini yoğunlaştırıyor ve özellikle Erdoğan ile arasına belirgin bir mesafe koyuyor. Çünkü Erdoğan’ın Çankaya yolunu ...
Read more : Kod Adı: Fetto in pectore!.. (Bir İtalyan şarkısı.) | Görüntüleme : 2069 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149146 ileti • Toplam 46420 başlık • Toplam 25117 üye

x