Zaman: Çrş Şub 11, 2026 7:58

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Che Guevara (1928- 1967)

Resim

Ernesto Che Guevara 14 Haziran çarşamba günü Arjantin'in önemli şehirlerinden Rosario'da doğdu.

Che henüz iki yaşında iken ilk astım krizine yakalandı.Sierra Maestra'da Batista ordularına karşı savaşırken Che'ye zorlu dakikalar yaşatan bu hastalık,Bolivya ormanlarında Barrientos'un askerleri tarafından vuruluncaya kadar yakasını bırakmadı.

Yüksek mühendis olan babası Ernesto Guevara Lynch, İrlanda asıllı bir aileden, annesi Clia dela Sena ise İrlandalı-İspanyol karışımı bir aileden geliyordu.Che üç yaşında iken ailesi Buenos Aires'e yerleşti. Daha sonraları astım krizlerinden dolayı Che'nin ...
Read more : Che Guevara (1928- 1967) | Görüntüleme : 2809 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Öz Geçmiş

AKP'nin Cumhurbaskani adayi kim olacak?

soru acik, sizce AKP kimi aday gösterecek? :wink:
Read more : AKP'nin Cumhurbaskani adayi kim olacak? | Görüntüleme : 1646 | Yanıtlar : 19 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Hz. Muhammed bugün yaşasaydı nasıl giyinirdi

"Her şeyden önce Hz. Peygamber, hiçbir zaman kendine özel bir din adamı kıyafetiyle dolaşmamıştır. Onu içinde yaşadığı toplumdan ayıran özel bir kıyafeti asla olmamıştır. Bu konuda kendini toplumdan ayırmamıştır. Ömrü boyunca Ebu Cehil nasıl giyiniyorsa öyle giyinmiştir. Demek ki Peygamber bugün yaşasaydı, hangi toplumda yaşıyorsa o toplumun genel, yaygın ve makul kıyafeti neyse öyle dolaşacaktı. Onu kıyafet bakımından halkından ayıramayacaktık. Onun bu konudaki sünneti budur."

:arrow: Yazinin ...
Read more : Hz. Muhammed bugün yaşasaydı nasıl giyinirdi | Görüntüleme : 1712 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Tayyip Erdoganin Yemini

Erdogan beyin zamaninda ettigi yemin (ama kendisi biraz celisiyor böyle konularda gecen gunde demokrasiyi savunmustu bunu izleyin demokrasi nasil savunulur görun)

Akp hukumeti geldikten sonra yapilan özel atamalar bakin kimlerin isimleri var

http://www.sendspace.com/file/jr9bpe

buyrun

Linki indirin sadece 379 kb yani 4 saniyenizi alir indirmek
Read more : Tayyip Erdoganin Yemini | Görüntüleme : 1233 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Modern Beddualar

Modern Beddualar

Bilgi İşlem Bedduaları

Mouse'un kırıla.
Tıklayamayasıca...
Hatların kopa da hiç bir yere bağlanamayasın.
Disk'lerin "crash" ola...
File'larına virüs bulaşa...
Networklerden atılasın.
Database'in patlaya...
Security key'lerin deşifre ola.
Back-upların bozulsun da geçmişe dönemeyesen.
Kartuşun bite

Ekonomik Beddualar
Repo'da açığa düşesen, faiz sana zarar yaza.
İMKB 100 endeksin 1600 direncini kıramaya.
Uygun kur bulmaya, pozisyon açığına düşesen
Reuters'in arızalana, rate'leri izleyemeyesen.
Paran aracı kurumda kala, iç edile; Dövize endeksli kredi alasan.
"Zede"lenesen Merkez Bankası ...
Read more : Modern Beddualar | Görüntüleme : 873 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Gülmece

Bilgisayarcının Aşkı

Bilgisayarcının Aşkı

Sevgili Aslı... Artık içimdeki sıkıştırılmış duyguları unzip etmenin zamanı geldi. Seni raminin alamayacağı kadar çok seviyorum. Sana karşı bütün protectlerim disable durumda. Seni ilk gördüğüm anda formatlandım. Bütün cache'lerim durdu, shadow ramlarla ayakta duruyorum. Bana öyle bir sistem transfer ettin ki, hiç bir komut artık beni senden ayıramaz. Senden başka her şey benim için bad command or file name. Seninle çoklu ortamlar da dahil, her ortamda mutlu olabileceğimi biliyorum. Senin megahertz'in beni ...
Read more : Bilgisayarcının Aşkı | Görüntüleme : 911 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Gülmece

Yaşam İçin 13 İfade!!!

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Read more : Yaşam İçin 13 İfade!!! | Görüntüleme : 980 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

İnternet Explorer’da Aldığımz hata mesajlarının anlamı nedir

sanırsam buraya uygun bu konu degilse özür :wink:

403 forbidden/Acces Denied:
Özel erişim izni ya da şifre gerektirdiği ( istenilen şifreyi doğru girmek gerekir) hata mesajı.

404 Not found:
Sayfa bulunamadı hatası (Web adresini yanlış yazmış olabiliriz).

503:
Meşgul hatası (Server’ı şu an meşguldur).

Bad file request:
web sayfasında formda hata var.

Connection refused by host:
Şifre ister.

Failed DNS look up:
Servis ağlayıcı IP ...
Read more : İnternet Explorer’da Aldığımz hata mesajlarının anlamı nedir | Görüntüleme : 1166 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Bilgisayar

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149174 ileti • Toplam 46461 başlık • Toplam 25157 üye

x