Zaman: Prş Eki 23, 2025 0:33

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Zap Suyu

Resim Resim Resim http://img410.imageshack.us/img410/7516/19tp2.jpg Resim http://img158.imageshack.us/img158/9342/25ep9.jpg Resim Resim
Read more : Zap Suyu | Görüntüleme : 1177 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Görümsetmeler

Cepde Ezan

Ezan 2.3

Cep telefonunuzdan namaz vakitlerini takip edebilirsiniz. Bulunduğunuz şehri seçin. Program namaz vakitlerini gosterilecek ve her vakit ezan okuyacaktır.

Eklenen Özellikler:

- Kıble, pusula olarak değiştirildi.
- Sesli ezan duası
- Kalan zamanı gösteriyor.
- 105 ülke ve yaklaşık 2.000 şehir hesaplaması yapılıyor.
- Türkiye de Tüm iller ve merkezler yer almaktadır.
- "Mekke Ezanı" okunuyor.
- Güneş ve aya göre kıble yönü bulunmaktadır.

.: Ekran Görüntüleri :.

ResimResimResim

.: Desteklenen Modeller :. ...
Read more : Cepde Ezan | Görüntüleme : 1567 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Sauron’un gözü

Sauron’un gözü

Amatör uzaybilimcilerin “Tanrı’nın Gözü” ya da “Sauron’un Gözü” olarak adlandırdığı Helix Nebula, 12 Şubat’ta NASA’nın Spitzer uzay teleskobuyla çekilen son fotoğrafında büyüleyici güzelliğini ortaya koyuyor.

Resim

Daha önce Hubble uzay teleskobunun çektiği fotoğraflara kıyasla daha gelişmiş bir kızılötesi teknikle elde edilen yeni görüntüler, nebula üzerinde şimdiye kadar farkedilmemiş başka bir toz bulutunun varlığını da açığa çıkardı.

Bir zamanlar Güneş’e benzeyen bir yıldızın patlamasından arda kalan toz bulutlarından meydana gelen nebulanın ortasında *beyaz ...
Read more : Sauron’un gözü | Görüntüleme : 1814 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

Burçların Birbirleri ile İlişkileri

Eğer siz bir Koçsanız:
Koç'dan kozmik ilişki zevki alırsınız. Boğa, size sahip çıkar, ikizler de size sahip çıkar; ama şaşırtabilir. Yengeç, size güven verir. Aslan, sizi mutlu eder, Başak'la herşey rutin olacaktır. Terazi'den çok şey öğrenebilirsiniz. Akrep'ten uzak durmanız yararlı olur. Yay size keyif verecek ve etkileyecektir. Oğlak, sizi geliştirir ve ilerletir. Kova zor iştir. Balık sizi tutamaz.

Eğer bir Boğa'ysanız:
Koç sizi sever; ama yorabilir. Boğa düşünsel arkadaşınız ve rehberinizdir, ikizler kozmik ilişkinizi sağlar. ...
Read more : Burçların Birbirleri ile İlişkileri | Görüntüleme : 1247 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Burçlarımız

Burçlarımızı,biliyorsak yükselen burcumuzu yazalım...

Ben yükseleni Yay olan bir Aslan'ım... :artis:
Read more : Burçlarımız | Görüntüleme : 1053 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Susuyorum

Resim

Ne keyifle okudugum siirler ezberimde, ne de bagira cagira soyledigim sarkilarin sozleri. Dalgin gozlerle yurudugum caddelerde kayboluyorum.

Sonsuz bir inatla sarildigim radyodan gelen o harika melodilerin de tadi yok? Peki ya o yagmurda iliklerime kadar islanmalarimi kim caldi benden? Bilmiyorum!

Susuyorum artik... Sustukca susuyorum. Sustukca, uzerime gelen insanlardan kurtarmak icin ruhumu, suskunluguma sariliyorum. Ama yine de saplaniyor yuregime bazi kelimeler. Bazilari da acitiyor ustelik…

Sessiz geceler benim icin siginilan bir liman sanki. ...
Read more : Susuyorum | Görüntüleme : 918 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Hem Karadan Hem Denizden

http://img404.imageshack.us/img404/2037/hemkarahemdenizotobusrc4.jpg
Read more : Hem Karadan Hem Denizden | Görüntüleme : 999 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Diğer

Kendine İyi Bak...

“Kendine iyi bak” bir "veda" değil "elveda" cümlesidir çoğu zaman. O üç kelimeden çok daha fazlasını gizler içinde...

"Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra ben yanında olmayacağım. Olamayacağım. İstesem de istemesem de. Sevdim bir zamanlar seni, hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmanı istiyorum. Olur da bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum.“

“Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra kendinden başkası olmayacak yanında sana bakacak.

Resim

Ben olmayacağım. Kendine iyi bak ve ...
Read more : Kendine İyi Bak... | Görüntüleme : 870 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149135 ileti • Toplam 46411 başlık • Toplam 25112 üye

x