Zaman: Çrş Nis 22, 2026 15:28

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

SELÇUK /KAZAN

SELÇUK /KAZAN
Selçuk Kazan bir değil iki kişi : Sami Selçuk ve Turgut Kazan.
İki ünlü hukukçumuz.
Biri Halk Tv’de idi, ikincisi Tele 1’de.
Bunlar da iki ulusal kanalımız.
Sami Selçuk, Yargıtay Eski Başkanı (Eski Yargıtay Başkanı değil kuşkusuz).
Sunucuya göre hem hukukçu, hem sosyoloğ ve hem de dilbilimci. Oysa bir ‘Eski’ hukukçu ve sözcüğün tam anlamıyla bir ‘Burjuva hukukçusu’.
YSK ile ilgili bir soru soruluyor; -onlar yüksek yargıçlardır yasalara göre karar vereceklerdir diyor.
Kemal ...
Read more : SELÇUK /KAZAN | Görüntüleme : 837 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

OSMANIM II

OSMANIM II
Kemal bey Kılıçdaroğlu’na Çubuk’ta saldıran herifin adı ne ?
Osman Sarıgün.
Hangi ‘Parti’ye kayıtlı?
Alaca Karanlık Partisi’ne..
En son işi ne imiş?
Hırsızlık.
Güzel.
Yalan söyler miymiş?
Polis ve mahkeme tutanaklarına bakın yeter..
Tipik bir AKP’liymiş vesselam.
Bu ölçütlere bakarak, onun daha ‘melanet’ işler yapabileceği kestirimini yapabiliriz.
Bu ‘tip’ler, ellerine fırsat geçse, milletvekili ve belediye başkanı da seçilebilirler; bakan, başbakan ve cumhurbaşkanı da olabilirler.
Asker olup, Meclis’i de bombalayabilirler.
Yargıç ve savcı olup, ...
Read more : OSMANIM II | Görüntüleme : 631 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Allah ile aldatanların kılıklarına kanmayın! / Levent BULUT

Bir kuş, kanadını bir dervişin kırdığından şikâyet ederek Hz. Süleyman'a gelmiş. Hz. Süleyman dervişi huzuruna getirtip sormuş:
- Niye bu kuşun kanadını kırdın?
Derviş cevap vermiş:
- Sultanım, ben bu kuşu avlamak istedim, kaçmadı. Yanına kadar gittim, yine kaçmadı. Ben de bana teslim olacağını düşünerek üzerine atladım. Tam yakalayacakken kaçmaya çalıştı. Oysa ona kaçması için fırsat vermiştim, fakat o bekledi.
Hz. Süleyman kuşa dönmüş:
- Bak, derviş haklı. Sen niye kaçmadın? Sinsice değil göz göre ...
Read more : Allah ile aldatanların kılıklarına kanmayın! / Levent BULUT | Görüntüleme : 752 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148862 ileti • Toplam 46420 başlık • Toplam 25115 üye

x