Zaman: Cmt Ağu 02, 2025 17:08

News News of Sitemiz Hakkında

Site map of Sitemiz Hakkında » Dizin : Sitemiz Hakkında

YANKEE İstanbul'da, Sen NEREDESİN? | Haçlı Emperyalizmine Ka

YANKEE İSTANBUL’da.

7 NİSAN 2009 SALI
Haçlı Emperyalizmine karşı
BİRLEŞİYORUZ

TÜRK GENÇLİĞİ OLARAK;

Türkiye’nin Türkiye’den yönetilmediğini,
Batı Emperyalizminin zalim yüzünü,
Milli Mücadelemizi,
Çanakkale’yi ve Gazze’yi,
6. FİLO’yu

Milletimize Hatırlatmak,

Ve

Geldikleri gibi gitmeleri adına ‘’KAPIYI’’ göstermek için

BULUŞUYORUZ…

Buluşma Yeri ; BEYOĞLU GALATASARAY LİSESİ ÖNÜ
Saat ; 11.30

Milli Kuvvetlerin BİRLEŞMESİ için ayrıca büyük bir özen ile orda olacağız.

TGB'nin organize ettiği bu eylemi MKO(Milli Kurtuluş OLUŞUMU)da destekliyor.
Katılacak arkadaşlar ''info@millikurtulus.com ...
Read more : YANKEE İstanbul'da, Sen NEREDESİN? | Haçlı Emperyalizmine Ka | Görüntüleme : 2451 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Duyurular

İTÜ - Kamuoyu Duyurusu

İTÜ KAMUOYUNA

Kurulduğu günden bu yana ‘Tükçe Bilimin’ gelişmesine öncü olan ve bu öncülüğü Cumhuriyet döneminde daha da önem kazanan İstanbul Teknik Üniversitesi, yeni alınan bir kararla eğitim dilini tümüyle İngilizce’ye geçirmeye hazırlanıyor.
Dünya üniversitesinin gereği olarak gösterilen ve hiçbir alt yapı çalışması yapılmadan, alelacele İTÜ Senatosu’nda 22 evet oyuyla kabul edilen bu karar, Tükçe bilime ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nin misyonuna açıkça zarar verecektir.

İTÜ Öğrenci Konseyi ve Arıyorum İTÜ Gazetesi olarak bu kararı Türkiye’ye, ...
Read more : İTÜ - Kamuoyu Duyurusu | Görüntüleme : 2386 | Yanıtlar : 11 | Dizin : Duyurular

bana yetki verirmisiniz

bana yetki verirmisiniz
Read more : bana yetki verirmisiniz | Görüntüleme : 1124 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Çanakkale Gezisi

Arkadaşlar kusura bakmayın bilmiyorum bu konu için burası uygunmu ama diğer yerlere giremiyorum 106 mesaja sahip olmam gerekiyormuş :) bende daha yeni üye olduğumdan mecbur buraya yazıyorum.Artık görevliler gerekli yere taşır veya yaptığım yanlışsa mesajı silebilir. Hepar ''Hak ve Eşitlik Partisi'' Bakırköy teşkilatı önümüzdeki günlerde yani 27 mart cuma akşamı yola çıkmak üzere Çanakkale gezisi düzenliyor.Bende gençlik kolu olarak bu sitedeki kardeşlerimize haber vermek istedim.Detaylı bilgiyi aşağıdaki ...
Read more : Çanakkale Gezisi | Görüntüleme : 1667 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Duyurular

Uzaklaştırılan Üyeler

Bu konu, uzaklaştırılan üyelerin ne kadar süreyle uzaklaştırıldıkları hakkında bilgi sahibi olmaları için açılmıştır.
Read more : Uzaklaştırılan Üyeler | Görüntüleme : 2255 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Duyurular

Cumhuriyet Gazetesi ve Toplumsal Haber Sitesinin Yanındayız

Cumhuriyet Gazetesi ve Toplumsal Haber Sitesinin Yanındayız

Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa BALBAY ve Toplumsal Haber (www.toplumsalhaber.com) genel ağ sitesi yazarı Neriman AYDIN'ın tutuklamasına, "Ergenekon Davası" adı altında yapılan tüm hukuksuzluklara karşı olduğumuz gibi karşıyız.

Mustafa BALBAY'ın karşsına savcılar tarafından konulan, "Ahmet Necdet SEZER Belgesi" adlı ve ancak hayâl dünyasında bir örgütlü suç davasına delil olarak sunulabilecek, Ankara Rüzgârı adlı izlencenin takipçisi bir seyirci tarafından posta yoluyla gönderilen ünlü isim listesi ile benzeri olağan fakat ...
Read more : Cumhuriyet Gazetesi ve Toplumsal Haber Sitesinin Yanındayız | Görüntüleme : 2085 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Duyurular

İzmir İktisat Kongresi ile ilgili görüntüler arıyorum

Arkadaşlar İzmir iktisat Kongresi ile ilgili video arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...
Read more : İzmir İktisat Kongresi ile ilgili görüntüler arıyorum | Görüntüleme : 1117 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kitap üzerine...

Öneri: Kitapların birlikte, tartışarak hazmedilmesi için, her ay bir kitabın sunulduğu yeni bir ulam.

Düşünün: Bu sitenin misyonuna yakışan bir kitap seçiliyor (moderatörler veya üyeler tarafından), ve bir ay boyunca katılımcılar buna odaklanarak fikir alışverişinde bulunuyor. Kitap, kitabın yazarı ve konusu hakkında değerlendirmeler, üyelerin değerlendirmeleri üzerine tartışmalar, anlaşılmayan mevzuların diğer üyelere sorulması/ açıklanması, vesaire.
Bu şekilde kitap okumak sosyal bir faaliyet haline geliyor, ve cazibesi artıyor. Oprah Winfrey’ın ünlü kitap derneğinde olduğu gibi.

Bizler maalesef ...
Read more : Kitap üzerine... | Görüntüleme : 1164 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Atatürk dönemi ekonomi

sevgili arkadaşlar... Atatürk dönmei ekonomik gelişmeleriyle ilgili bir video aramaktayım.. yardımcı olursanız çok sevinirim:)
Read more : Atatürk dönemi ekonomi | Görüntüleme : 985 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Cuval Meselesi

Arkadaslar gectigim seneler'de olan Amerika'li serserilerin askerlerimizin basina cuval gecirme olayini anlatan bir guzel yazi veya video var mi ?onerebilirmisiniz lutfen ?
(Kendi cabimda arastirip okudum birseyler ama Turkiye den uzakta oldugumdan anlatan kisinin ne olcude dogru ve tarafsiz anlattigini kestiremedim)
Read more : Cuval Meselesi | Görüntüleme : 1037 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148855 ileti • Toplam 46196 başlık • Toplam 25029 üye

x