Zaman: Çrş Mar 25, 2026 13:41

News News of Sitemiz Hakkında

Site map of Sitemiz Hakkında » Dizin : Sitemiz Hakkında

Forumda paylaşılan Video Dosyalarının İsimlendirilmesi

Merhaba arkadaşlar,

Paylaştığınız videolar, çoğu faşizmin baskıyla sinip pısırıklaşmış Türk basın-yayın kuruluşları arasında her şeye rağmen varlığını sürdürmeye çalışan birkaç kuruluşun yayınlarının halka ulaşmasını ve kalıcılaşmasını sağladığı için çok önemli.

Sizden ricam, yüklediğiniz videoların isimlendirmelerini kısaca videoyla ilgili önemli bilgileri içerecek şekilde hazırlamanız.
Örneğin Erol Manisalı'nın videoları sadece "Erol" ismiyle yüklenmiş.
Özellikle tarih bilgisi çok önemli, o yüzden mesela "Erol_Manisali_08-03-18" gibi program tarihi bilgisini içeren isimlendirmeler kullanırsanız sevinirim.
Read more : Forumda paylaşılan Video Dosyalarının İsimlendirilmesi | Görüntüleme : 1765 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Televizyon'dan kayıt yapacak üye aranıyor!

Belirlediğimiz program(lar)ı, televizyon kartı vasıtasıyla, zamanı olduğu 
kadarıyla fakat mütemadiyen -istikrarlı bir şekilde- kaydedip forumumuza
yükleyebilecek kimse(ler) aranmaktadır. İlgili kişi ya da kişiler, sorularını bu
başlık altında yazabilirler.

Güncel Meydan Yönetimi

Read more : Televizyon'dan kayıt yapacak üye aranıyor! | Görüntüleme : 3288 | Yanıtlar : 9 | Dizin : Duyurular

merhaba moderatorlara ve site içi etkin olan arkadaşlara

Öncelikle bu sitede emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler
Film istekleri adında bir topic açmışssınız,lakin film isteği talebi ilettiğimizde herhangi bir cevap alamıyoruz bu durum gerçekten sitemiz adına üzcücü,
ben banu alkanla ilgili bir film talebi iletmiştim,lakin olumlu yda olumsuz herhangi bir msj alamadım,film talebiyle beraber
mesajlarımızın karşılığını alabilirsek olumlu yada olumsuz önemli diil,en azından muhattap alındığımızı bilebileceğiz,
bu da sitemize olan bakış açımızı etkileyecektir.Ben şimdi arkadaşlarıma bu şartlar altında bu siteyi nasıl tavsiye edebilirim ki? ...
Read more : merhaba moderatorlara ve site içi etkin olan arkadaşlara | Görüntüleme : 1278 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

videoları izlemek için codec isteği

videoları izlerken sürekli takılmalar oluyor.Sanırım benim codec ten kaynaklanıyor.sizin kullanıdğınız codec ndir yada hangi codec i önerirsiniz?

teşekkürler..
Read more : videoları izlemek için codec isteği | Görüntüleme : 1353 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Eski Seçim Müzikleri

Merhabalar öncelikle bize bu güzel siteyi sunduğunuz için teşekkürler.Benim sizden ricam tüm siyasi partilerin eski seçim müziklerini sitenizde yayınlamanız.Hepsi olmasa bile DYP, ANAP gibi partilerinkini yayınlarsanız çok sevinirim.TEŞEKKÜRLER.
Read more : Eski Seçim Müzikleri | Görüntüleme : 2172 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

giris sorunlari

merhaba

Siteye giris yapiyorum.kalemler ve Kliclara gidip dosya cekmek isteyince siteye giris yapmalisiniz
uyarisiyla tekrar giris islemleri yapmak zorunda kaliyorum.

Bunu bir duzeltseniz.
selamlar
Read more : giris sorunlari | Görüntüleme : 1372 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Genelkurmay Başkanlığı Şehit Kubilay'ı Anma Günü Mesajı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar BÜYÜKANIT’ın
Şehit Kubilay'ı Anma Günü Mesajı

( 23 Aralık 2007 )

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Değerli Mensupları,

Türkiye Cumhuriyeti'nin laik yapısını, çağ dışı emellerinin önündeki en büyük engel olarak görüp bu yapıyı bozmak amacıyla yola çıkan gözü dönmüş mürtecilere karşı direnen Asteğmen Kubilay ile Hasan ve Şevki adlı iki bekçimizin büyük bir vahşetle şehit edilişinin bugün 77'nci yıl dönümüdür.

Atatürk ilke ve devrimlerine gönülden bağlı bu fedakâr gençler, gerektiğinde bu ...
Read more : Genelkurmay Başkanlığı Şehit Kubilay'ı Anma Günü Mesajı | Görüntüleme : 2388 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Duyurular

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

T.C.
BAŞBAKANLIK
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI

Sayı : 214
Konu: Kurban Bayramı Mesajı

19.12.2007
KURBAN BAYRAMI MESAJI

Hayatın hızlı akışı içinde çoğu zaman bilinçsiz ve sorumsuz şekilde tükettiğimiz zaman sermayesini, barış, sevgi, huzur, paylaşım ve kardeşlik gibi değerlerle kazanca dönüştürme imkanı sunan kutlu zaman dilimlerinden birine, bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğu içindeyiz. Yüce Mevla’nın ‘gel’ çağrısına, ‘lebbeyk’ diyerek cevap veren hacılarımızla birlikte kutsal beldede bulunmanın coşkusuyla, tüm vatandaşlarımıza ve din kardeşlerimize kutsal topraklardan selam ve ...
Read more : Kurban Bayramınız Kutlu Olsun | Görüntüleme : 5143 | Yanıtlar : 33 | Dizin : Duyurular

Genel Kurmay -|~|- Basın Açıklamaları

BASIN AÇIKLAMASI

TARIH : 16 Aralık 2007

NO : BA - 37 / 07

Irak'ın kuzeyindeki Zap, Avaşin, Hakurk bölgeleri ile derinlikteki Kandil Dağı'nın Irak tarafında kalan kesimlerinde
tespit edilen PKK/KONGRA-GEL terör örgütüne ait hedefler, Türk Hava Kuvvetleri savaş uçaklarının 16 Aralık 2007 günü
saat 01:00'dan itibaren uyguladığı, geniş kapsamlı bir hava harekatı ile vurulmuştur.

Hava harekatına katılan uçaklarımız, saat 04:15 itibarıyla emniyetli bir şekilde üslerine dönmüşlerdir.

Uçakların operasyon bölgesini terk etmelerini müteakip, Kara Kuvvetleri ...
Read more : Genel Kurmay -|~|- Basın Açıklamaları | Görüntüleme : 17245 | Yanıtlar : 97 | Dizin : Duyurular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148824 ileti • Toplam 46385 başlık • Toplam 25117 üye

x