Zaman: Prş Eki 23, 2025 9:22

News News of Sizin Makaleleriniz

Site map of Sizin Makaleleriniz » Dizin : Sizin Makaleleriniz

Serdar Ateş: HAFIZAMIZ OLMASA, KENDİNİZİ VATANSEVER SAYDIRACAKSINIZ ! (‘’TİMSAH GÖZYAŞLILARA, İHANETLERİNİ HATIRLATMA ‘’)

TÜRK ASKERİ İÇİN; SÖZDE İÇİ YANAN ROLDEKİ AKEPE'LİLER 14 YILDA 3000'İN ÜZERİNDE TÜRK ŞEHİT VERİLİRKEN NE YAPIYORDU ?

Resim

-2004’te AB-ABD dayatması ile 30.06.2004 tarihinde 5190 sayılı Ceza Muhakemeleri Usulü Kanunu’nda Değişiklik yapılması ve Devlet Güvenlik Mahkemeleri’nin kaldırılması ile terörle mücadeleye ve vatana ihanet dahil olmak üzere tüm bölücü ve hukuk dışı fiiller HSYK denetiminde ağır ceza mahkemeleri görev alanına dahil edilerek,bu suçlar münferit suç haline getirilmiştir.
04.12.2004 tarihinde T.C.K. ve Terörle Mücadele kanunu’nda yapılan ...

Serdar Ateş: HAFIZAMIZ OLMASA, KENDİNİZİ VATANSEVER SAYDIRACAKSINIZ ! (‘’TİMSAH GÖZYAŞLILARA, İHANETLERİNİ HATIRLATMA ‘’)

TÜRK ASKERİ İÇİN; SÖZDE İÇİ YANAN ROLDEKİ AKEPE'LİLER 14 YILDA 3000'İN ÜZERİNDE TÜRK ŞEHİT VERİLİRKEN NE YAPIYORDU ?

Resim

-2004’te AB-ABD dayatması ile 30.06.2004 tarihinde 5190 sayılı Ceza Muhakemeleri Usulü Kanunu’nda Değişiklik yapılması ve Devlet Güvenlik Mahkemeleri’nin kaldırılması ile terörle mücadeleye ve vatana ihanet dahil olmak üzere tüm bölücü ve hukuk dışı fiiller HSYK denetiminde ağır ceza mahkemeleri görev alanına dahil edilerek,bu suçlar münferit suç haline getirilmiştir.
04.12.2004 tarihinde T.C.K. ve Terörle Mücadele kanunu’nda yapılan ...

Esad Cani, Esad Katil

Esad Cani, Esad Katil

Esad Vatansever, Esad Fatih…

Bu ne yaman Çelişki… İnsanların kafası karışık hatta TV lerde tartışan konuşmacı yazar birçok akil adamın bile aklı karışık ...

İki haber iki manşet hemde iki hafta arayla .aynı gazetelerde yarında sonraki günde bir süre daha okuyacaksınız Hatta sosyal medya bile Suriye ve Esad yüzünden iki kutup olmuş

‘’Esad Cani, Esad Katil ‘’ tamam Sonra Esad Vatansever, Esad Fatih… başka ‘’Türkiye Arabuluculuk yaptı Halep te Ateşkes sağlandı’’. ...
Read more : Esad Cani, Esad Katil | Görüntüleme : 1122 | Yanıtlar : 0

" Şii Hilal ve Halep.Tek çıkış LAİKLİK"

" Şii Hilal ve Halep.Tek çıkış LAİKLİK"

Şii Hilali Orta doğudaki Şii çoğunluğunun ya da güçlü olan Şii azınlıklarının bulunduğu bölgeyi tanımlayan jeopolitik bir terimdir.

Bu terim ilk olarak Ürdün kralı Abdullah tarafından söylenmiştir. Şii Müslümanların çoğunlukta olduğu ülkeler Azerbaycan, İran, Bahreyn Irak ve Lübnan'dır. Azınlıkta oldukları ülkeler ise Türkiye, Yemen, Afganistan,Pakistan, Kuveyt, Suudi Arabistan, Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suriye'dir. Bu ülkelere haritadan beraber bakıldığında hilale benzer bir şekil çıkarmaktadır.

Ortadoğu’da bölgesel aktör ve ...
Read more : " Şii Hilal ve Halep.Tek çıkış LAİKLİK" | Görüntüleme : 1105 | Yanıtlar : 0

" İran - Türkiye " savaşına gidiyoruz. #MezhepSavaşı

" İran - Türkiye " savaşına gidiyoruz. #MezhepSavaşı
İran izlediği politikayla Türkiye- Ortadoğu arasındaki sınır hattını Şİİ HİLAL doktrini çerçevesinde Şiileştirerek Türkiye bölgeye hapsedildi.

Ortadoğu'da bizim haberimiz olmadan yaprak kıpırdamaz diyenler girdikleri havadan hala çıkamamışlar .

Bir Musul veya bir Halep gündemiyle acaba 82.İl mi olacak veya hangisi 83 .İl manşeti atan havuz medyası bugün vatana ihanetten ipe çekilmeli.

Gelinen tablo ise gerçekten vahim .

Erdoğan ve AKP politikaları sonucunda Türkiye bölgede hemen hemen herkes ...
Read more : " İran - Türkiye " savaşına gidiyoruz. #MezhepSavaşı | Görüntüleme : 1122 | Yanıtlar : 0

ABD,Rusya,Suriye,İran ve Barzani Türkiye'yi Menbiç tuzağına çekiyor.Büyük kumpas!

ABD,Rusya,Suriye,İran ve Barzani Türkiye'yi Menbiç tuzağına çekiyor.Büyük kumpas!

AKP hükümeti Suriye operasyonuyla ülkenin bekasini tehlikeye sokmuş ve Erdoğan'ın beş yıldır istediği Suriye bataklıgina dalmış olup yarını stratejik açıdan değerlendirememistir.

Rusya-ABD-Suriye-Iran ve Barzani kumpasına düşmüştür.
1-Rusya-ABD-Suriye-Iran ve Barzani kumpasına düşmüştür.

2-Barzani Barzanistan da rahattır ve Irak hükümetiyle sorunu yoktur.

3-Suriye YPG -PKK ile müttefik olup Kürt gruplara kurşun sıkmamaktadir .

4- İran kendi bütünlüğü adına ülkesinde ayrılıkçı Kürtçü terör istememektedir ve IRAK Suriye ekseninde PKK veya ...

LOZAN’A İFTİRA ATIYORLAR

Son zamanlarda ‘Lozan 2023’te bitecek’ diye söylemler yayılmaktadır. Lozan Barış Antlaşması Türkiye Cumhuriyeti’nin tapu senedidir. Kan ile imzalanmış bu antlaşmanın süresi olamaz, oldurulamaz!

Lozan bu topraklarda var oluş sebebimizdir. Lozan-ı inkar etmek; gelmiş, geçmiş, geleceğimizi inkar etmek demektir.
Sevr-i yol haritası edinen, gerçekleri saptıran, genç kuşakları kandırmaya yönelik uydurulan yalanlara inanmamamız asıl görevimizdir.

Lozan-ı unutanlara, unutturanlara hatırlatmak isterim.

İngiltere temsilcisi ve Konferans Başkanı Lord Curzon, ABD temsilcisi Mr. Child ile birlikte İsmet Paşa’ya, üstüne basa ...
Read more : LOZAN’A İFTİRA ATIYORLAR | Görüntüleme : 1641 | Yanıtlar : 2

NASIL EĞİTİM? NASIL ÖĞRETİM?

Eğitim ve öğretim dediğimiz zaman o kadar kutsal bir şeyden bahsetmiş oluyoruz ki! Anlatmakla bitmez. Bu konuda sevgili peygamberimiz Hz Muhammet’in ve sevgili önderimiz Mustafa Kemalin değerli sözlerini hepimiz bilmekteyiz.

Öğrenmenin yaşı yoktur kelimesi aslında bize her ne yaşta olursanız olun bir okulda okuyabilirsiniz olmanın üstünde bir kelimedir. İnsan isterse yaşa önem vermeden bir okul okuyabilir. Öğrenmek sadece okulda yapılan bir eylem değildir. Olmamalıdır. Ülkemizde kitap okuma oranının az olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Kitap okumanın ...
Read more : NASIL EĞİTİM? NASIL ÖĞRETİM? | Görüntüleme : 1036 | Yanıtlar : 0

50 yıllık yatırım bir gecede yok edilir mi

Bir ticaret adamısınız ve 50 yıl boyunca ınanılmaz bır yatırım yapmıssınız ve 5 veya 10 yıl daha bu sekılde gıtsenız tum pıyasada zaten tekel olacaksınız tum pıyasayı elınıze gecıreceksınız..
Ve bir gece 50 yıllık yatırımınızı rıske atarak guc kullanarak tekel olmaya calısıyorsunuz...
Dusunun 50 yıllık bır yatırımı ,5 veya 10 yıl sonra nıhaı hedefıne ulasacak bır yatırımı bır gecede yok edıyorsunuz....
Bu derece buyuk organıze olmus feto hareketı neden bu darbeye kalkıstı???
Aklı basında hıcbır ...
Read more : 50 yıllık yatırım bir gecede yok edilir mi | Görüntüleme : 1050 | Yanıtlar : 0

FETTULLAH GÜLENCİLER ŞİMDİ NEREYE KAYBOLDU?

Ömrüm boyunca bir cemaate ihtiyacım olmadı. Benim için cemaat denilince namaz kılmak için gittiğimde saf tuttuğum insanlardır. Müslüman olmak için yüce Allah’ımın gönderdiği yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim ve Peygamberimiz Hz Muhammed yetiyor.

Herhangi bir cemaatle bağım olmadığı için zaman zaman cemaatçilerin beni sevmediğini fark ederdim. Ben onların şeyhlerine tapmıyor eleştiriyor ama onlar ile gerekirse din adına tartışıyor, bildiğim doğrular onları rahatsız ediyordu.

Bir gün birisi ile bir sohbet esnasında Kur’an-ı Kerim’in Türkçe mealini okuduğumu çok ...
Read more : FETTULLAH GÜLENCİLER ŞİMDİ NEREYE KAYBOLDU? | Görüntüleme : 1581 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149136 ileti • Toplam 46412 başlık • Toplam 25112 üye

x