Zaman: Cum Eki 24, 2025 1:20

News News of Sizin Makaleleriniz

Site map of Sizin Makaleleriniz » Dizin : Sizin Makaleleriniz

Dağa Çıksan Ne olur

Her ülkede ihtilaller darbeler olur. Demokrasiye en iyi yönetim biçimi gözü ile bakan hiç kimse ne darbeleri ne de ihtilalleri savunabilir.

Zaman zaman darbeler bizim ülkemizde de olmuştur. Yönetime el koyanlar kendi bakış acılarından olayları değerlendirerek bazı uygulamalar yapmışlardır. Birçok canlar haksız yere yanmıştır. Bu durumu kimse savunamaz.

1980 ihtilali sonucu bir çok siyasi kişiler suçlu diye tutuklanmıştır. Haklı haksız bir çok kişi işkence görmüştür. Ceza almıştır. 1980 ihtilalinde en çok ceza evine düşenler devrimciler ...
Read more : Dağa Çıksan Ne olur | Görüntüleme : 960 | Yanıtlar : 0

Türkiye’nin Siyasi hayatında Darbeler

Türkiye cumhuriyetin kuruluşunda 1946 yılına kadar. Tek parti olarak devam etmiştir. 1946 yılına gelindiğinde Türkiye çok partili hayat ilkesi benimsenmiş CHP’den ayrılanlar Adnan Menderes kurmuş olduğu Demokrat Partiye(DP) katıldılar. Türkiye CHP Döneminde belirlenen kanunlar neticesinde 1950 seçimlerinde (DP) oy çokluğunla birinci parti olmuş, bu süre içersin de CHP seçim koşulların kabul etmemiştir. 1954 ve 1957 seçimlerinde kazanmıştır. Türkiye 1950 ve 1960 döneminde kalkınma cabaların başarı ile yürütmüştür.

1955 yılında Atatürk’ evine bomba atıldığı iddiası ardında ...
Read more : Türkiye’nin Siyasi hayatında Darbeler | Görüntüleme : 1022 | Yanıtlar : 0

ÇEKSİDER Ne Yapıyor, İçişleri Bakanlığı'nın Bilgisi Varmı? Gamze Güngörmüş Kona

Gamze Güngörmüş Kona
ÇEKSİDER Ne Yapıyor, İçişleri Bakanlığı’nın Bilgisi Var mı?
Haber gelir gelmez önce her zaman yaptığım gibi olay doğru mu, soruşturdum. Baktım ki fazlası var, belgeli falan, son üç yılda açtığım 3 kamu davasını kazandıran avukatımı aradım. “Dernekler İçişleri Bakanlığı’na bağlıdır, hemen suç duyurusunda bulunalım” dedi. “Önce konu ile ilgili olarak yazacağım ve gazetede yayınlanacak olan yazıyı Dernekler Dairesi Başkanlığı ve İçişleri Bakanı’na fakslayalım, baktık bir ses yok, sonrası malum” dedim.
Olay özetle ...

İhanetin Bedeli / Nevzat Zeyrek

İhanetin Bedeli / Nevzat Zeyrek

"Bu topraklar çok ihanet gördü ama çok Haini'de tarihin karanlık sayfalarına gömdü."
1071'de Malazgirt'den bir gedik açıp, bu toprakları Yurt eylediğimizden beri, entrikalar, Bizans oyunları, Emperyalist hayaller, Milletimizin başından bir türlü eksik olmadı. Her seferindede Türk Milleti, bu dalavereleri boşa çıkardı ve her oyunu bozuşta Haçlılar Milletimize karşı daha da Kinlendi ve artık Türk Milleti, silahla, topla, tüfekle yenemeyeceklerini anlayıp, fetih edemediği bu topraklara, Şirketlerle, Paralarla girdiler. ...
Read more : İhanetin Bedeli / Nevzat Zeyrek | Görüntüleme : 912 | Yanıtlar : 0

Cici Pkk-Öcalan-Bdp 3'lüsü / Nevzat Zeyrek

Cici Pkk-Öcalan-Bdp 3'lüsü / Nevzat Zeyrek

Son aylarda Medyada olağanüstü bir şekilde Öcalan-Pkk-Bdp şeytan üçlüsünü, sevimli gösterme propagandası yapılıyor. Müstemleke medyası, Yandaş gazete ve Tv'lerle hergün, ben daha çok bölücüleri överim yarışı içindeler, Tv programlarında yüzlerinden Nursuzluk fışkıran program sunucuları ve konukları Bdp-Pkk teröristlerini "Barış" adı altında yere göğe sığdıramazken, Türk Silahlı Kuvvetlerin'in Subaylarını yerin dibine sokuyorlar.
Tv kanallarında eli kanlı teröristleri bunlar "Barış" istiyorlar, "Barış Heveslileri diye bar, bar bağırırlarken, bu ...
Read more : Cici Pkk-Öcalan-Bdp 3'lüsü / Nevzat Zeyrek | Görüntüleme : 1164 | Yanıtlar : 2

Küreselleşmeye Yaklaşımlar

Küreselleşmeye Yaklaşımlar

Bir üniversitenin Sosyoloji dersi notlarının 93-96. sayfalarında, Küreselleşme olgusunu değişik biçimlerde yorumlayan üç farklı okuldan bahsedilmekte. Bunlar, Kuşkucular, Aşırı Küreselleşmeciler ve Dönüşümcüler olarak tanımlanıyor.

Kuşkucular, öz itibariyle, Küreselleşme’nin fazla büyütüldüğünü, tamamıyla küreselleşmiş bir ekonomi oluşturmanın bugünün ekonomisinde mümkün olmadığını; zaten ekonomik blokların var olduğunu, dolayısıyla Küreselleşme’nin iddia edildiği kadar büyük bir değişim ve dönüşüm getirmediğini ileri sürmektedir.

Aşırı Küreselleşmeciler; Küreselleşme’nin, sonuçları her yerde hissedilen somut bir olgu olduğunu, ulus ve sınırötesi, piyasa güçlerinin ...
Read more : Küreselleşmeye Yaklaşımlar | Görüntüleme : 4549 | Yanıtlar : 0

Celal ile Ceren rekora koşuyor..

Resim

Duymayan görmeyen kaldı mı bilmem ama Şahan Gökbakar'ın yenifilminden bahsediyorum. Senaristliğini kendisinin, yönetmenligini ise kardeşi Togan Gökbakarın yaptığı, başrölünü ise Ezgi Mola ile paylaştığı romentik komedi filmi. Öncelikle kimler gitmemeli: Yaş sınırı 15- fazla değil mi derseniz? Bence değil,Recep İvedik serisinden hatir-yacağınız gibi o kaba saba konuşmalar her çocuğun ağzinda sakız olmuştu artı görmesini istemeyeceğiniz birkaç sahne Celal ile ceren full izleolabilir...

Şimdi gelelim kimler gitsine: Vize/Final sınav stresi atmak isteyenler, (hatta üniversite öğrencileri ...
Read more : Celal ile Ceren rekora koşuyor.. | Görüntüleme : 1076 | Yanıtlar : 0

Banu Avar'a "DİNCİ KARI" diyen Yalçın Küçük Gerçeği!/Cem Gümüş

Ulusalcı,Atatürkçü geçinen Yalçın Küçük içimize sızmış bir Lawrence'dır!Bu adamın en büyük destekçilerinden biri de Y-CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu!Yalçın Küçük terör örgütünün yayın organı MED TV'den inmiyordu,Abdullah Öcalan'a övgüler düzüyordu. PKK'yı 'pekaka' diye değil aynı BDP'liler gibi 'pekeke' diye teleffuz ediyordu!
Resim
"....PKK'ye de gelince tam tersine çok büyümüştür.Hem psikolojik olarak çok büyümüştür,kürt hareketi çok büyümüştür.Çok etkilidir ....Düşündüğümden başka yerlerde etkilidir.Bana göre bugün geldiği yer de inanılmayacak kadar ileri bir yerdir"

Bebek katiliyle görüştüğünde ise APO'dan gurur ...
Read more : Banu Avar'a "DİNCİ KARI" diyen Yalçın Küçük Gerçeği!/Cem Gümüş | Görüntüleme : 2854 | Yanıtlar : 0

.

.
Read more : . | Görüntüleme : 2244 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149139 ileti • Toplam 46414 başlık • Toplam 25113 üye

x