Zaman: Prş Eki 23, 2025 9:21

News News of Sizin Makaleleriniz

Site map of Sizin Makaleleriniz » Dizin : Sizin Makaleleriniz

Diyar-i Gurbette Bayram

DİYAR-I GURBETTE BAYRAM

Yıllar var ki annemle, babamla, ağabeylerimle, ablalarımla, akrabalarımla bir arada bir bayram geçiremiyorum. Sabah erkenden kalkıp babamın peşi sıra bayram namazına gidemiyorum. Cami çıkışı bütün mahalleli ile bayramlaşamıyorum. Gönlüm bayramlarda sevdiklerimle beraber olmayı arzu etse de içinde bulunduğum şartlar buna pek müsade etmedi, etmiyor.

İnsanın ailesinden uzakta bir bayram sabahına gözlerini açması, bayram sevincini yaşayamayacak olmasının en büyük belirtisi oluyor. Bu durum anavatanımızdan uzakta, diyar-ı gurbette olunca daha da değişik bir hal ...
Read more : Diyar-i Gurbette Bayram | Görüntüleme : 1212 | Yanıtlar : 0

Fetih Tarih Oldu Simdi Ayin Zamani

Takvimler 1461’in 23 martını gösterdiğinde Fatih Sultan Mehmed Han’ın şanlı ordusu sefer yolculuğuna başlamıştı. Çok zorlu ve sıkıntılı geçen sefer yolculuğunun nereye olduğunu hazreti Fatih’ten başkası bilmiyordu. Ordunun yorgun düştüğünü gören Sultan Fatih’in “ana” diye hitap ettiği Sâra Hatun Fatih'i bu seferden alıkoyabilmek için: "Hey oğul Trabzon'a bunca zahmet nedendir? Trabzon nedir ki, ondan ötürü şehsuvar'i Saltanat piyade olup pürdap ola?” Dediğinde Padişahın hışımla: "Hey ana bu zahmet din yolundadır. Kim ahirette Allah hazretlerine varıcak ...
Read more : Fetih Tarih Oldu Simdi Ayin Zamani | Görüntüleme : 1067 | Yanıtlar : 0

Atatürk'ün ve Anadolu İhtilali'nin Yaptığı Gibi, Aynı Yoldan Gidilerek, Partiler Üstü Milli Bir Mücadele Örgütlenmelidir

Turkiye'nin ve Islam cografyasinin bolunmesi, Osmanli'nin yuzyil once karsilastigi durumun aynisidir. Islam cografyasi bagimsiz uluslarin ortaya cikmamasi icin bolunmekte ve bombalanmaktadir.

Durum I. Dunya Savasi oncesinin aynidir. Canakkale ve Kurtulus Savaslari'nin yapilma nedenlerinin aynilari su anda da mevcuttur. Osmanli topraklari bolunmekte ve halklar birbirine dusurulmektedir etnik ve dini cizgiler uzerinden bolunerek.

Amac Islam cografyasinda bagimsiz bir gucun ortaya cikmasini ve bir birlik olusturulmasini engellemektir. Hedef Turk Milleti'ni de bolmek ve Iran'i da bombalamaktir. ...

Yahudi Sorunu

Butun insanlik tehdit altinda, sadece Turk Milleti ve Anadolu Halki degil. Bir gurup yilan beyinli azinlik butun ulkeleri, butun dinleri, butun dilleri, butun milletleri bolup yonetmek ve birbirine dusurmek istemektedir. Insanlarin icindeki inanci, kendine guveni, aslan ruhunu oldurmek ve insanlari koyun surusune cevirmek istemektedirler. Dunyayi ve ulkeleri hayvan ciftligi olarak gormektedirler.

Kadercilik boyun egmek degildir, pasif davranmak degildir, Allah neyin nasil olacagina daha karar vermemistir, Tanri insanlari aslana donusturmek, onlara uzerlerinde Allah'tan baska ...
Read more : Yahudi Sorunu | Görüntüleme : 964 | Yanıtlar : 0

Tanri'nin, Anadolu'nun, Ataturk'un Sevgili Evlatlari!

Tanri'nin, Anadolu'nun, Ataturk'un sevgili evlatlari!

Bugun Kemalism, Ataturkculuk dedigimiz sey bir dusuncedir. Ataturk bir dusuncedir. Dogu milletlerine isik olmaktir. Emperyalismin dogu kulturlerini ve insanlarini kolelestirmesine, dogu milletlerinin egitimini, dilini, kulturunu, ruhunu, insanligini tutsak almasina karsi koymaktir.

Bugun karsilastigimiz durum sudur. Amerikan merkez bankasi altin karsiligi olmadan trilyonlarca dolar basmis, bircok hukumeti, basin kurulusunu, guclu ve onemli insanlari satin almistir, kumar oynanmistir. Orta Dogu kontrol altina alinacak, hicbir bagimsiz millet kalmasina izin verilmeyecek, petrol ...
Read more : Tanri'nin, Anadolu'nun, Ataturk'un Sevgili Evlatlari! | Görüntüleme : 905 | Yanıtlar : 5

PKK KİMDEN CESARET ALIYOR?/Burçak YAZICI

Son dönemde hain PKK saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Öyle ki bu saldırılar sonunda başbakan bile PKK’ya destek veren ülkelerden bunun hesabı sorulacak söyleminde bulundu.
Şimdi düşündüklerimi yazacağım muhtemelen ilerleyen dönemde özellikle Askeri Akademi düşünen bir öğrenci olarak bunlar önüme koyulacak belki de istediğim yere ulaşmamda önümde engel teşkil edecek.
Fakat şunu da biliyorum ki korkunun ecele faydası yok düşündüğümü ifade etmeye korkacak olduktan sonra Askeri Akademiye girmişim girmemişim benim için anlam ifade etmeyecektir.
Evet ...
Read more : PKK KİMDEN CESARET ALIYOR?/Burçak YAZICI | Görüntüleme : 1033 | Yanıtlar : 0

Türkiye İntihar Ediyor

Turkiye intihar ediyor. Tek kurtulus yolu yukselen dogu ile birlikte hareket edip Islam cografyasinin savunmasini yapmak. Batan batinin tetikcisi yapilmamali Turkiye. Sangay orgutune girip, nukleer silahlar edinip, Cin ve Rusya ile mutlak askeri isbirligi yaparsak, ancak o zaman bolunmekten kurtaririz ulkeyi. Belki de Islam cografyasini da kurtarabiliriz bati isgalinden ondan sonra. Aksi halde Turkiye de bolunecek, komsusunu bolmeye calisirken. Suriye'yi Turkiye'ye vurdurtuyorlar ki halklar birbirine dussun ve ulkeler bolunsun. GAP projesi ile iki ...
Read more : Türkiye İntihar Ediyor | Görüntüleme : 1542 | Yanıtlar : 7

One Minute - Tın Minute… / Burçak YAZICI

Çevremizde baktığımızda bir çoğumuzun dikkatini çekmiştir. Mahallemizin, sokağımızın ağır ağabeyleri vardır. Bu ağabeyler güçleri ile veya çirkeflikleri ile bir şekilde mahallede kendini kabul ettirmiştir.
Bizimde mahallemizde böyle bir Erol ağabey vardır. Kimisi ondan gerçekten korktuğundan kimisi ise ne şeytana bulaş ne salavat getir diyerekten ondan uzak durmaktadır. Bu Erol ağabeyin birde yandancıları vardır. Bir nevi gönüllü hizmetkarlarıdır bu yandancılar.
Sokakta olan hemen hemen her olayın içinde Erol ağabey vardır. Aslında dışarıdan baktığında kuru gürültü olduğu ...
Read more : One Minute - Tın Minute… / Burçak YAZICI | Görüntüleme : 1024 | Yanıtlar : 0

Reklam Yazarı Şair Hasan Sancak Kafiyeli Konuşturuyor!..

Reklam Yazarı Şair Hasan Sancak Kafiyeli Konuşturuyor!..

Kafiyeli Konuşmak İster misiniz?

HAYDİ!..HEP BİRLİKTE KAFİYELİ KONUŞALIM!..

Aşağıdaki yazının tamamı Alaçamlı Halk Şairi Reklâm Yazarı Eğitimci Gazeteci Hasan Sancak’ ın kendi aklından bulmuş olduğu düşünce ürünüdür. Bu yazı Türkiye’de ve dünyada ilk defa yayınlanmaktadır. Anlatılan bu önemli konu ile birlikte yediden yetmişe herkes kafiyeli konuşmayı ve yazmayı çok sevecek ve öğrenecektir.

Her tanıdığım insana halk şiirinin önemi üzerinde durduktan sonra isterlerse kafiyeli konuşabileceklerini anlatıyorum. Son harfi ”L” ...
Read more : Reklam Yazarı Şair Hasan Sancak Kafiyeli Konuşturuyor!.. | Görüntüleme : 818 | Yanıtlar : 0

Bilirkişiler, haberimi okuyun.Reklam Yazarı Şair Hasan Sancak

SÖZ HAKKI İSTİYORUM!...

SKANDAL BİLİRKİŞİ RAPORUNU İHBAR EDİYORUM!..

Bilirkişiler, haberimi okuyun.Reklam Yazarı Şair Hasan Sancak

BU HABERİMİ YAPMAK-GERÇEKTEN YÜREK İSTER
ONURLU OLMAK GEREK-ÇOK SAĞLAM BİLEK İSTER

Bu Haberimi Yayınlayan Hür-Bağımsız ve Onurlu Forum Sitelerine Üye Olacağım!..

ogretmen_hasansancak@mynet.com

HÜR,BAĞIMSIZ VE ONURLU BİLİRKİŞİLERDEN DESTEK VE CEVAP BEKLİYORUM!..

Bilirkişilere Hodri Meydan!...

Haberimde yazdıklarımın doğru olmadığını düşünüyorsanız,
kendinize güveniyorsanız,
raporumuzun arkasındayız diyorsanız,
yüreğiniz yetiyorsa,
canlı bir televizyon yayınında, hepinizi tartışmaya bekliyorum.

COCA COLA’YA KARŞI ...
Read more : Bilirkişiler, haberimi okuyun.Reklam Yazarı Şair Hasan Sancak | Görüntüleme : 884 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149136 ileti • Toplam 46412 başlık • Toplam 25112 üye

x