Zaman: Prş Eki 23, 2025 1:34

News News of Sizin Makaleleriniz

Site map of Sizin Makaleleriniz » Dizin : Sizin Makaleleriniz

Senin bedelin kac para Tayyip Efendi?

Herseyin degerini para ile olcen zihniyeti cok da sorgulamamak gerek. Bu Tayyip degil mi varini yogunu, butun degerlerini para ugruna degistiren?
Daha dune kadar hem laik hem musluman olunmaz dedi, sonra degisti! Sahipleri ne isterse onu yapmaya, onu soylemeye devam edecektir. Bugun bedelli askerlik icin aynisini yapiyor.
Yarin sahipleri dinini degistir dese hic tereddut etmeden cikar ben gercek dini buldum, asil din yahudilikmis der.
Zaten milliyeti yok. Bir kere bile Turklukle ilgili guzel bir soz ...
Read more : Senin bedelin kac para Tayyip Efendi? | Görüntüleme : 802 | Yanıtlar : 0

İttifak Çadırdıyor...

Durumu net olarak ortaya koyma zamanı geldi de geçiyor bile.

ABD sermayesinin temsilcisi liberaller + Brüksele bağlı AB ci liberaller + Ayrılıkcı Kürtler ve son olarak da Ilımlı İslamcı cemaatin; Türkiye Cumhuriyeti, TSK ve Ulusalcı aydınlara karşı oluşturduğu ittifak çadırdamaya başladı.

Ülke sermayesinin yeşillenmesi ile birlikte özellikle son seçimlerde elede ettikleri güç ile iyice antidemokratik işler yapmaya başlayan ılımlı İslami kesim ve cemaat destekli kesim ilk olarak ABD ye dayanan liberallerimizi küstürdü. Gazetelerindeki yerlerinden etti, ...
Read more : İttifak Çadırdıyor... | Görüntüleme : 735 | Yanıtlar : 0

Kim Olalım Bu Defa..?

Öyle genişlemeden sorumlu devlet İmparator'u gelmişti dünya'ya evet ammaaa şimdi yok.. Ha gelir mi birdaha öyle bi devlet basireti, öyle bir yürek ve zeka alır başını gidermi sınır ötesine geçer mi sahne arkasına oyunun yönetmeni olacak Er kişi zuhur eder mi Türk kanına birdaha..???
Aslaaa.. O devir, Osmangazi ile başladı Fatih ile devam etti Mustafa Kemal ile son buldu.. Şimdi siz Türkler yeni bir zeka umması içinde bertaraf etmekle meşgul olduğunuz davadan en az kayıpla ...
Read more : Kim Olalım Bu Defa..? | Görüntüleme : 50345 | Yanıtlar : 0

Emperyalizm ortadoğuda herkes için biçtiği roller ile senaryosunu sahneliyor.

Emperyalizm ortadoğuda herkes için biçtiği roller ile senaryosunu sahneliyor.

Eskinin dönek maocusu tv lerde saldıran grubun suriye destekli bir komutanın grubu olduğunu açıklıyor, bugünkü yazısında da pkk nın suriye ve iranın kucağına oturduğunu işaret ediyor.

Başbakan çıkıyor toplantıdan PKK nın arkasındaki ülkeleri biliyoruz, destekçilerinden hesap soracağız mealinde konuşuyor. Onun kastettiği tabii ki Suriye, sakın bizim görüşümüz olan PKK terörünü yaratan,destekleyen ve bugünlere getiren İngiltere, Fransa, ABD gibi emperyalist ülkeleri kast ettiğini sanmayın.

Türkiye ile Suriyeyi ...

Sayın Başbakanım

Biz güzel şeyler yaptık. "Ohal"i kaldırdık,
açılım yapacağız dedik, gittik biz de açılım yapılsın dedik...
Açtık herşeyimizi...
Açıklarımızı görenler de açıklarımızı değerlendirdi, o açıklarımızdan faydalandılar...
Biz çok güzel şeyler yaptık... Referandumlarda evet dedik... düşünsenize; kendimize vekiller seçtik, meclise gönderdik. karar alamadılar, ve gene karar verme işini bize bıraktılar.
Çok güzel şeyler yaptık... halk olarak yaptık... KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'ni rumlara satalım dedik...
Allahtan rumlar istemiyoruz dedi...
Çok güzel şeyler yaptık... en güzellerinden biriydi belki de... AÇILIM ...
Read more : Sayın Başbakanım | Görüntüleme : 1041 | Yanıtlar : 1

18 Mayıs'ı Aratan Vaziyet

Denizli'deki Türk büyüklerinin heykellerinin bulunduğu parka gittim. Attila'dan Bumin Kagan'a, Selçuk Bey'den Osman Bey'e hepsini gördüm. Son olarak Atatürk heykelini gördüğüm de ise bakışında üzüntüyle birlikte kaygı olduğunu gördüm. Tesadüf diyemedim. Neden mi? Emperyalizme karşı verilen ilk zafer neydi? İstiklal savaşıydı. Millet yorgundu. Şimdi de yorgun. Millet cahildi, şimdi de cahil. Haberleşme araçlarımız yoktu. Şimdi de yok. Telsim'den tutun telekoma kadar hepsi yabancılarda. Silahlarımız yoktu. Şimdi de yok. Önemli silahlarımızın tamamı ya Amerika'dan ya İsrail'den ...
Read more : 18 Mayıs'ı Aratan Vaziyet | Görüntüleme : 720 | Yanıtlar : 0

Köstebek Beşir Atalay'mış!

Sayın Kılıçdaroğlu Grup toplantısın da Deniz Feneri davasında toplanacak delillerin derhal yok edilmesi için köstebek görevini kimin yaptığını açıkladı...

Eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay... Bu konuyu organize etmesi ve örgütlemesi için de Koruma müdürü görevlendiriliyor... Şu an da hala Atalay'ın koruma müdürlüğünü sürdürüyor...

Biliyorsunuz, Deniz Fenerini, Kamuya yararlı dernek statüsüne sokmak istediler ama Danıştay izin vermedi... Bunun üzerine izinsiz para toplama yetkisi verdiler ve yetmiyormuş gibi Mecliste de bu derneğe "Üstün Hizmet" ödülü verdiler...

Bu ...
Read more : Köstebek Beşir Atalay'mış! | Görüntüleme : 703 | Yanıtlar : 0

Valide Sultanın Vefatı, Tüm İstanbul'u Yasa Boğdu...!!!

Başbakanın annesi vefat etti..Başı sağolsun..88 yaşında bir kadın..Neyse ki fazla acı ve ızdırap içinde kıvranmadan hayata gözlerini yummuş...Besbelli böyle bir evlat yetiştirdiği için kesinlikle cennete gidecektir...Ali Rıza Demircan´a göre cennet kadınlar için oldukça tehlikeli bir yer ama yine de cehennemden iyidir...Biz yalancının yalancısıyız...

Herkesin aklına takılan sorular, bizim de aklımıza takıldı ama biz Başbakan olmadığımızdan net yanıtı veremedik...Rahmetliyi Anadolu Yakasından alarak, Avrupa Yakasında ki Fatih Camiine getirdiler...Nedenini bilmeyiz..Bazıları gibi "Protokol Camisi" diyerek konuyu sulandırmayacağız...Zira, Hanımefendinin, ...
Read more : Valide Sultanın Vefatı, Tüm İstanbul'u Yasa Boğdu...!!! | Görüntüleme : 813 | Yanıtlar : 0

Önce Kahramanlarımızı Kaybettik

Önce Kahramanlarımızı Kaybettik

"Bize ne oldu?" sık sık kendimize ve birbirimize sorduğumuz soru bu. Dehşete düşüren olaylar karşında, dehşete düşüren tepkisizliğimizin en aşırı tepkisi bu soruyu sormaktan ibaret! Ne garip ki, kimsede buna verecek cevap yok. "Ama olmalı, herkes önce kendisinde bu sorunun cevabını bulmalı!" diye düşündüm, kendimden başladım. Sordum kendime. "Bana ne oldu, hepimize ne oldu? Hepimiz efsunlandık mı, üzerimize ölü toprağı mı serpildi?" diyerek, daha da çakılıyoruz yerimize. Gerçekten bana ne oldu? Bunu ...
Read more : Önce Kahramanlarımızı Kaybettik | Görüntüleme : 1080 | Yanıtlar : 0

Namuslu Atatürkçülere dost tavsiyesi

Resim

2006 Dünya Kupası elemesinde Türkiye-İsviçre maçını Türkiye 4-2 kazanmasına rağmen Türkler üzülmüştür. Bunun nedeni gayet nettir. Türkiye kaybetmiştir. Neden mi? Çünkü Türkiye için kazanmak, maçı 3 farkla kazanıp Dünya Kupasına gitmeye hak kazanmaktır. Ama Türkiye bu hedefini başaramadığı için üzülmektedir. Yani burada kazananı belirleyen maçı kazanan değil en çok istenilen hedefe ulaşabilmektir.

Yaşam da böyledir. Bazı maçlara girersin, kaybedersin, üzülürsün, rakibin sevinir. Ama bu durum çok saçmadır. Neden mi? Şöyle.
Atıyorum, başbakanlığa bağlı TİB'e ...
Read more : Namuslu Atatürkçülere dost tavsiyesi | Görüntüleme : 768 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149135 ileti • Toplam 46411 başlık • Toplam 25112 üye

x