Zaman: Cmt Oca 31, 2026 22:57

News Stickies

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Hitler'in İmamları / Cengiz ÖZAKINCI

Hitler'in

İmamları

Resim
Hacı Emin El-Hüseyni, I. Dünya Savaşı
başında Osmanlı subayı üniformasıyla
▦ Kudüs Müftüsü olarak anılan Muhammed Emin el Hüseyni (1895-1974) Kahire'de El-Ezher üniversitesinde bir yıl kadar İslam Hukuku okumuş; 1913 'te 18 yaşlarında Mekke'ye gidip hacı olmuş, İstanbul'da öğrenimini sürdürürken I. Dünya Savaşı patlak verince topçu subayı olarak İzmir'de görev yapmıştı.

▦ Kasım 1916'da, savaş sürerken '"hastalık" bahanesiyle Osmanlı ordusundaki görevini bırakıp Kudüs'e yerleşen Hüseyni, birden bire "iyileşerek", İngiliz uydusu Şerif ...
Read more : Hitler'in İmamları / Cengiz ÖZAKINCI | Görüntüleme : 19682 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Cengiz ÖZAKINCI

Bugün LİBYA Yarın Kim?! / Banu AVAR

Bugün LİBYA Yarın Kim?!

19 mart 2003 Irak işgâl ediliyor!

Bush: ‘Amerika ve müttefik güçler Irak halkını özgürleştirecek!’ demişti.

19 mart 2011 Libya bombalanıyor!

Obama: ‘Amerika ve müttefik güçler, tehdit altındaki Libyalılara yardım götürüyoruz!’ dedi.

Libya işgâl ediliyor! Kuzey Afrika ve Ortadoğu kanıyor, işgâl ve zulüm ekranlardan canlı yayında!

O kadar koyu bir propaganda var ki artık vicdanlar suskun…

Mantık bir kenarda!

Libya’ya müdahale için talepte bulunan din kardeşi Arap Ligi! Birleşmiş Milletler, Amerika'nın siyasi ...
Read more : Bugün LİBYA Yarın Kim?! / Banu AVAR | Görüntüleme : 15435 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Banu AVAR

ALLAHTAN Korkun! / Banu AVAR

ALLAHTAN Korkun!

Erzurum konuşmamdan sonra yalan haber kampanyası ve linç başladı…

14 Mart'ta Erzurum Atatürk Üniversitesinde Güneş Vakfının davetlisi olarak bir konuşma yaptım. Konuşmamda Kuran’ın ‘Oku’ sözüyle /Allah’ın kelamıyla başladığını söyledim. Kuran-ı Kerim’i ‘anlayarak’ okumamız gerektiğini söyledim. Linç başladı!

Ülkemizin 70 yıldır batı hegemonyasında sarsıldığını, eğitimin, ekonominin, siyasetin ve kültürün batı sultasında olduğunu anlattım.

Dinimizin ve dilimizin elimizden alınmak istendiğini örnekleriyle belirttim.

Sonunda İstiklal marşımızın ilk sözcüğünü hatırlattım: ‘Korkma!’

Kıyamet koptu!

Bir kısım ...
Read more : ALLAHTAN Korkun! / Banu AVAR | Görüntüleme : 3290 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Banu AVAR

Kent ve Yaşam - 17 Mart 2011 / Banu AVAR

GÜNCEL MEYDAN
İzlence Adı: Kent ve Yaşam
Sunucu - Yayıncı: Osman GÜDÜ - Ulusal Kanal
Konuk(lar):
Banu AVAR
Tarih: 17 Mart 2011
Bilgi: Kuzey Afrika ve Ortadoğu'da küresel hesaplar ve perde arkası...

İndirme ilişimine sağ tuşla tıklayarak "farklı kaydet" seçeneği ile indirebilirsiniz
Resim:
İndirme İlişimi: http://blip.tv/file/get/GuncelMeydan-KentVeYaam17Mart2011BanuAVAR171.avi

Read more : Kent ve Yaşam - 17 Mart 2011 / Banu AVAR | Görüntüleme : 1712 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Bilgin ve Vakur Kimilerine: Hakaret Ediyorsunuz, Dikkat Edin Bilgin ve Vakur Kimilerine: Hakaret Ediyorsunuz, Dikkat Edin

Aşağıdaki yazı kimilerinin bilinen bir konudaki genel tutumuna yönelik yazılmıştır, dileyen alınabilir:

Halkın isyanı haklıdır, halk açtır, baskıdan çıldırmıştır, öfkelidir. E bunlar doğal. Meydanlara dökülmeleri de doğal. Doğal olmayan, yönlendirici tetikçilerdir, dışarıdan beslenen küme temsilcileridir ve bunlara verilen açık ve kesin küresel destektir.

Ne bunlar dile getiriliyor diye ilgili ülkenin halkının haklı isyanı haksızmış gibi sunuluyor ne de yıkılan veya direnen câni-zorba başları ve uygulamaları, yöntemleri aklanıyordur.

Bulunan açık dış bağlantıları görmezden gelen bazı kimseler, ...
Read more : Bilgin ve Vakur Kimilerine: Hakaret Ediyorsunuz, Dikkat Edin | Görüntüleme : 1782 | Yanıtlar : 0 | Dizin : GM

DÜNYA DÜZENİ Başlıyor / Banu AVAR

Resim

DÜNYA DÜZENİ başlıyor, ilk program 12 Mart 21:30'da KANAL 99'da.

2011 KAN YILI!

Kuzey Afrika ve Ortadoğu'da küresel hesaplar ve perde arkası...

'HANGİ DÜNYA DÜZENİ DİYE SORMAYA DEVAM EDİYORUZ! KALDIĞIMIZ YERDEN YENİDEN BAŞLIYORUZ.

DÜĞMEYE BASILDI AFRİKA VE ORTADOĞU BİR BİR AYAKLANDI… BU COĞRAFYA DÜNYA PETROL REZERVLERİNİN YARISINA SAHİP. DOĞAL GAZIN VATANI!

EMPERYALİZME YENİ PAZARLAR GEREK

AMERİKA İFLAS EDİYOR. KÜRESEL SERMAYE KRİZDE!.

O ZAMAN DARBELER VE SAVAŞLAR GÜNDEMDE!

İLK PETROL SAVAŞINDA OSMANLI İMPARATORLUĞU DARMADAĞAN EDİLMİŞTİ. ...
Read more : DÜNYA DÜZENİ Başlıyor / Banu AVAR | Görüntüleme : 4893 | Yanıtlar : 13 | Dizin : Banu AVAR

Arslan BULUT: Hrant DİNK Cinayeti Türkiye'nin 11 Eylül'üdür!

Arslan BULUT: Hrant DİNK Cinayeti Türkiye'nin 11 Eylül'üdür!

Hrant DİNK cinayeti, Rahip Santoro cinayeti ve Malatya'daki misyonerlerin öldürülmesi Türkiye'nin 11 Eylül'üdür. Nedim ŞENER, Hrant DİNK cinayeti ile ilgili bağlantıların üzerine gittiği için tutuklanmıştır. Ergenekon operasyonunu yürütenlerin bir çete olup olmadığı gündeme gelmiştir. Gerçek "Ergenekon" bu soruşturmaları yönlendiren gizli güçtür.
Read more : Arslan BULUT: Hrant DİNK Cinayeti Türkiye'nin 11 Eylül'üdür! | Görüntüleme : 3175 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Devlet ve Siyaset

MÜYESSER! / Banu AVAR

MÜYESSER!

Odatv yi en başta onun yazısını okumak için açardım..

Bir süre yazısını görmeyince Barış’ı aradım..

‘Babasını kaybetti’ dedi.

Numarasını aldım tanıştık. Annesi Alzheimer hastasıydı.. Hergün annesinin bulunduğu yere gidiyor öğle yemeğini onunla yiyordu.

Başı çok kalabalıktı. Yazı yazamıyordu…

Sadi Somuncuoğlu devlet bakanıyken basın işlerini yapmıştı. Bir zamanlar Deniz Baykal’a da raporlar hazırlamıştı. Yetkin parlamento muhabirlerinden biriydi. İşinde mükemmeldi..

Bıçak gibi bir kalemi vardı. Çok iyi bir yazardı…

‘Yazmalısın!’ demiştim. ‘Anneme gidemediğim gün fenalaşıyor!’ demişti.. ...
Read more : MÜYESSER! / Banu AVAR | Görüntüleme : 5188 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Banu AVAR

'Devrim' Değil, 'Paylaşım Savaşı' / Banu AVAR

'Devrim' Değil, 'Paylaşım Savaşı'

Hala tarafım Trablus’dan evlenmiş. Libyalı akrabalarımız var. İçim yanarak ekrandaki görüntülere bakıyorum… BBC, Bingazi’den, parçalanmış vücutları ekrana taşıyor. Kanla yıkanmış insanların çıplak bedenleri özel teknikle saklanıyor… El Cezire de CNN de öyle yapıyor..Hani izleyenleri rahatsız etmemek adına! Ne kadar insanca!!!

Önce bir ülkeyi başından ayağına kendine bağlayacaksın. Yıllarca tüm kılcal damarlarına yerleşip neyi var neyi yok el koyacaksın. Eğitip şekillendirdiğin ve hertürlü zülmüne destek verdiğin diktatörleri karabasan gibi o ülkelerin başında ...
Read more : 'Devrim' Değil, 'Paylaşım Savaşı' / Banu AVAR | Görüntüleme : 8883 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Banu AVAR

Vardiya Bizde Facebook Grubu'na Davet

Vardiya Bizde Facebook Grubu

HUKUKSUZLUĞA MARUZ KALMIŞ SUBAYLARIN YAKINLARI OLARAK HAKLARIMIZI ARAMAK İÇİN BİRLEŞTİK. BAŞIMIZA GELENLERİ BİZE YAKIŞAN VE KANUNA UYGUN ŞEKİLDE İFADE EDEBİLMEK İÇİN BURADAYIZ.

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_168537593193862&ap=1

Duyarlı, desteklerini esirgemeyecek Güncel Meydan üyelerimize davetimizdir.
Read more : Vardiya Bizde Facebook Grubu'na Davet | Görüntüleme : 1342 | Yanıtlar : 0 | Dizin : VARDİYA BİZDE

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149189 ileti • Toplam 46464 başlık • Toplam 25170 üye

x