Zaman: Cmt Nis 18, 2026 11:19

News Stickies

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Füze Kalkanı Manyetik Şiddet Silahıdır / Mahiye MORGÜL

Füze Kalkanı Manyetik Şiddet Silahıdır

Füze Kalkanı dedikleri şey, sadece manyetik şemsiye değildir, aynı zamanda kurulduğu bölge halkına yöneltilmiş bir manyetik şiddet silahıdır. Halkımız bu bilgilerden mahrumdur. Gökyüzünden gelen manyetik şiddeti kim bilecek?

Evinin içinde bile ne kadar manyetik şiddet altında olduğunu bilmiyor halkımız. Diyorum ki, bir tansiyon ölçen alet gibi, manyetik şiddet ölçen bir alet icat edilse, evlerimizde bir tane elektrikli alet tutmayız.

Füze Kalkanı hakkında bildiğimiz, bunun bir manyetik savunma silahı olduğudur.

Batının ...
Read more : Füze Kalkanı Manyetik Şiddet Silahıdır / Mahiye MORGÜL | Görüntüleme : 4120 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Mahiye MORGÜL

Genç Kardeşlerime Özel / Banu AVAR

Genç Kardeşlerime Özel

‘Durum’

NUTUK’ta Mustafa Kemâl Atatürk ülkenin 1919’daki genel durumunu anlatırken şu noktaların altını çizer:

• ‘I. Dünya Savaşı'nda yenilmiş zedelenmiş şartları çok ağır bir ateşkes anlaşması imzalamış bir devlet.’
  • ‘Millet yorgun ve çok fakir.’
  • ‘Milleti ve memleketi I. Dünya Savaşı'na sürükleyenler kendi hayatlarını kurtarma kaygısına düşerek memleketten kaçmışlar. Saltanat ve hilâfet makamında oturan Vahdettin soysuzlaşmış şahsını ve bir de tahtını koruyabileceğini hayal ettiği alçakça tedbirler araştırmakta. Damat Ferit Paşa 'nın başkanlığındaki hükûmet âciz ...
Read more : Genç Kardeşlerime Özel / Banu AVAR | Görüntüleme : 9921 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Banu AVAR

Yolsuzluk ve Yoksulluk - 27.10.2010 / DENİZ FENERİ Davası

Resim

Tuncay MOLLAVEİSOĞLU soruyor, Gazeteci-Yazar Aykut KÜÇÜKKAYA ve CHP Konya Milletvekili Atilla KART yanıtlıyor.

“Yüzyılın Yolsuzluk Davası: DENİZ FENERİ

İzle:

>> İndir < ...
Read more : Yolsuzluk ve Yoksulluk - 27.10.2010 / DENİZ FENERİ Davası | Görüntüleme : 1915 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Yolsuzluk ve Yoksulluk

Diyalog - 22 Ekim 2010 / Erol BİLBİLİK

Muharrem BAYRAKTAR'ın konuğu, Emekli Deniz Binbaşı, Araştırmacı-Yazar Erol BİLBİLİK

İZLE

İKİNCİ İZLEME SEÇENEĞİ : 

Resim

İZLENCEYİ İNDİR

Rar - Şifresi: guncelmeydan
Read more : Diyalog - 22 Ekim 2010 / Erol BİLBİLİK | Görüntüleme : 3543 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Diyalog

Neler Oluyor¿? - 20 Ekim 2010 / Arslan BULUT

Gazeteci Yazar Arslan BULUT anlatıyor: "Neler oluyor¿?"

Resim

Türkiye'nin gündeminin şekillendiği saatlerde 'neler oluyor' sorusunun yanıtı artık "Neler Oluyor¿?" programında ekrana geliyor. Olayları sıcağı sıcağına yorumlamak, gündemi oluşurken yakalamak "Neler Oluyor¿?"u izlemekle mümkün olacak.

Elif AKÇINAR soruyor, birbirinden değerli konuklar gündemi sorguluyor.

İzle

Füze kalkanının amacı İran'dan korunmak mı, İran'a saldırmak mı¿?
Füze kalkanına "evet" demek Türkiye'ye ne kaybettirir¿?

>> İndir < ...
Read more : Neler Oluyor¿? - 20 Ekim 2010 / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2515 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Neler Oluyor¿?

Onları da “Millet”ten mi sayacağız?

BU YAZI YAZAR TARAFINDAN KALDIRILMIŞTIR...
Read more : Onları da “Millet”ten mi sayacağız? | Görüntüleme : 5181 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Hüseyin Tolga ARSLAN

Türkçüler, Solcular Ve Gerçek Müslümanlar Operasyon Odağında

Türkçüler, Solcular Ve Gerçek Müslümanlar Operasyon Odağında!

Söyleşiye gideceğim bir kentten gelen mektupta şu satırlar var:

‘MHP ilçe yöneticisi, geleceğinizi duyduğunda, "-Banu Avar solcu ama olsun çok sağlam milliyetçi, mutlaka katılırız " dedi. CHP Gençlik kollarındakiler "-Banu Avar sağcı ama olsun,seve seve katılırız" dediler.. Ulusalcılıkla Milliyetçilik artık bir oldu.

Kimi sizi Türk Milliyetçisi, hatta ülkücü sanıyor, kimi ise solcu ulusalcı...’

Garip değil mi? Emperyalizm önce bizi aç açıkta bırakıyor. Sonra Şucu ve bucular olarak bizi ...
Read more : Türkçüler, Solcular Ve Gerçek Müslümanlar Operasyon Odağında | Görüntüleme : 13380 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Banu AVAR

Diyalog - 15 Ekim 2010 / Oktay SİNANOĞLU

Muharrem BAYRAKTAR'ın konuğu, Oktay SİNANOĞLU

İZLE

İKİNCİ İZLEME SEÇENEĞİ : 

Resim

İZLENCEYİ İNDİR
Read more : Diyalog - 15 Ekim 2010 / Oktay SİNANOĞLU | Görüntüleme : 4238 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Diyalog

Gündem Özel - 4 Ekim 2010 / Erdal SARIZEYBEK

Resim

Ulusal Kanal - Gündem Özel

Emekli Jandarma Albay, Yazar Erdal SARIZEYBEK: KURT KAPANI

İzle

>>> İNDİR << ...
Read more : Gündem Özel - 4 Ekim 2010 / Erdal SARIZEYBEK | Görüntüleme : 8978 | Yanıtlar : 11 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Ben İlan Ediyorum: Bu Yıl, ATTİLÂ İLHAN Yılı! / Banu AVAR

Ben İlan Ediyorum: Bu Yıl, ATTİLÂ İLHAN Yılı!

Onunla yüzyüze konuşamayalı 5 yıl oldu! Bu 5 yılda en çok düşündüğüm, en çok okuduğum yazar oydu.

Ben tek değilim, biliyorum. Madem kimse yeltenmeyecek, bu yılı Attilâ İlhan Yılı ilan ediyorum.

Ne üniversiteler, ne yayınevleri, ne gazeteci, ne yazar örgütleri bir hazırlık yapmadı. Yapıldıysa da duyurulmadı. 10 ekim Pazar günü Attilâ İlhan’ı ebediyete uğurlayışımızın 5. yılı!

* * *
Ne zaman durumu yorumlamakta zorlansam kitaplarına başvurdum. Yeni ...
Read more : Ben İlan Ediyorum: Bu Yıl, ATTİLÂ İLHAN Yılı! / Banu AVAR | Görüntüleme : 8882 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Banu AVAR

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148862 ileti • Toplam 46420 başlık • Toplam 25116 üye

x