mevdudi yazdı:..... adam bu söylediklerini niye fakültedeki hocalarına söylemiyordun.Gülen cemaatinin adamlarıyla dolaşıyordun her daim
birincisi tanışıyor muyuz.
ikincisi, ben çevremdeki insanları siyasi görüşlerine göre ayıştırmıyorum. o bir Kemalist olarak bana yakışmaz... elbetteki fethullahçı olduğunu bildiğim konuştuğum insanlarda vardır, elbette kürtçü olan konuştuğum insanlarda vardır, elbette türbanlı olup konuştuğum insanlarda vardır... ama bunların hepsi siyasi problemler...
yani o kişilerle siyasi olarak her zaman kavgamı devam ettiririm. ama ilişki durumları kimseyi ilgilendirmez. ve doğru olan budur... bir kişi sırf açık giyiniyor diye ona kaldırım kadını gözüyle bakmak, sarkmak, onu belli bir kalıp içinde değerlendirip o şekilde yaklaşmak, ya da birisi sırf sizden faklı bir siyasi görüşte diye onu tu kaka etmek, dışlamak, hor görmek, ya da sizle aynı dine mensup değil diye recm etmek bir Kemalist olarak bana yakışmaz...
haa adam haindir, alçaktır, güvenilmez, yanar döner adamın tekidir, çanak yalayıcısıdır... onunla cennette bile işim olmaz...
eğer yazıya bir eleştiriniz varsa buyrun meydan burda, yapın eleştiriniz ama kişisel ilişkiler sizi zerre kadar alakadar etmez... haddinize değil...