Zaman: Cmt Nis 18, 2026 5:09

News Stickies

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Millet 'Evet' Mi Dedi? / Banu AVAR

MİLLET ‘EVET’ Mİ DEDİ?!

50 milyon seçmen vardı. Yüzde 58 EVET, Yüzde 42 HAYIR sonuçla bir oylama geride kaldı.
700 bin oy geçersiz sayıldı. (Bu noktaya dikkat). Ve halkın yüzde 23’ü oy kullanmadı.

Öncelikle;

Bu süreçte, milyarlarca liralık rüşvet, sadaka, yardım, iktidar partisi eliyle dağıtıldı. Tüm basın yayın araçlarında propaganda makinası EVET! diye bağırtıldı. Diyanet, cami imamları, EVET kampanyası yaptı. Tüm illerde Valilikler, ve kaymakamlıkların imkanları kullanıldı.,

TÜM BUNLARA KARŞIN, bu millet yüzde 42 oranında ...
Read more : Millet 'Evet' Mi Dedi? / Banu AVAR | Görüntüleme : 38970 | Yanıtlar : 15 | Dizin : Banu AVAR

Tüm Ayrıntıları İle: EŞBAŞKAN

EŞBAŞKAN

Read more : Tüm Ayrıntıları İle: EŞBAŞKAN | Görüntüleme : 12887 | Yanıtlar : 18 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Gündem Özel▬10 Eylül 10◇A.Bulut, B.Avar, S.Meydan, M.Güller

Elif AKÇINAR soruyor, Arslan BULUT, Banu AVAR, Sinan MEYDAN ve Mehmet Ali GÜLLER halk oylamasında neden "HAYIR" denilmesi gerektiğini -önemli noktalara değinerek- anlatıyor.

İZLE

Resim

İZLENCEYİ İNDİR
Read more : Gündem Özel▬10 Eylül 10◇A.Bulut, B.Avar, S.Meydan, M.Güller | Görüntüleme : 5364 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Bekleme Odası - 3 Eylül 2010 / Sinan MEYDAN

Kanal B - Bekleme Odası

Resim

Gürbüz Evren'in hazırlayıp sunduğu, Bekleme Odası programında bu hafta:

Tarihçi-Yazar Sinan MEYDAN

Cumhuriyet Tarihi Yalancılarına TOKAT

İzle:

Görüntü: XviD 29.00fps
Süre: 1 saat 38 dakika
Dosya Boyutu: 386 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

>>> İNDİR << ...
Read more : Bekleme Odası - 3 Eylül 2010 / Sinan MEYDAN | Görüntüleme : 3890 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Bekleme Odası

Ortağın Çocukları - Anglo-Amerikan Sivil Paşalar Darbesi

Ortağın Çocukları / Anglo-Amerikan Sivil Paşalar Darbesi

Resim

Yazar: Mustafa YILDIRIM

Ulus Dağı Yayınları Ltd.
Ağustos 2010

ISBN 978-975-6047-16-3
Kâğıt: Enzo Creamy 60 g
Boyut: 13,5 X 21 cm
328 sayfa
Kapak: Kuşe Renkli 350 g
20 TL (KDV İçinde)

SİVİL ÖRÜMCEĞİN NATO-TSK-POLİS- AKADEMİSYEN-GENÇLİK AĞI

• Türkiye’de çalışan CIA elemanlarının Listesi

• Adları ve çalıştıkları yıllar.

• Amerika’da polis-asker eğitimiyle ilgili gizli CIA belgeleri.

• Amerikalı istihbaratçının Türk yazarlarla dostluğu.

• ...
Read more : Ortağın Çocukları - Anglo-Amerikan Sivil Paşalar Darbesi | Görüntüleme : 11666 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Kitap Tanıtımları

Anayasa Değişikliği Hakkındaki Yasa Maddelerinin İncelenmesi

Anayasa Değişikliği Hakkındaki Yasa Maddelerinin İncelenmesi

1982 ANAYASASININ BAZI MADDELERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI
HAKKINDAKİ 07.05.2010 TARİH VE 5982 SAYILI YASA
(Halkoylamasına sunulacak nihai metin)

Yasa metni:
13.5.2010 gün ve 27580 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştır

Anayasa Mahkemesi’nin kısmi iptaline ilişkin gerekçeli kararı:
01.8.2010 gün ve 27659 sayılı mükerrer Resmi Gazete’de yayımlanmıştır.

Halkoylamasına sunulacak nihai metin:
Resmi Gazete’de ayrıca yayımlanmamıştır

7/11/1982 tarihli ve 2709 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 10 uncu maddesinin ikinci fıkrasına “Bu maksatla alınacak ...
Read more : Anayasa Değişikliği Hakkındaki Yasa Maddelerinin İncelenmesi | Görüntüleme : 8251 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Halk Oylaması Yazıları

Tüm Yalanlara 'HAYIR!' / Banu AVAR

Tüm Yalanlara 'HAYIR!'

Bu millet uzun zamandır yalanlarla boğuşuyor. Her gelen bir başka yalanla geliyor, yalanı yalan çamuruyla yuğup yıkıyor. Gerçekler her suda daha da kararıyor…

Ekranlarda danışıklı döğüşen hanımlar beyler, karşılarına oturtuyor siyasileri, seçme yalanlara çanak tutuyor…

Yeni bir stil deniyor ekrandaki sunucu. AKP’li yetkiliye en 'doğru' soruları‚ en 'komik' şekilde yönlendiriyor… Acaba Vamık Volkan’dan mı tavsiye alıyor? Böylece DOĞRULAR 'dehşet abartılı iddialar' olarak kulaklara değiyor…

’Söyleyin sayın bakan, AKP, Amerika’dan mı emir alıyor?’ ...
Read more : Tüm Yalanlara 'HAYIR!' / Banu AVAR | Görüntüleme : 11871 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Banu AVAR

Küresel ‘Memurlar’: Savaş ve Referandum / Banu AVAR

Küresel ‘Memurlar’: Savaş ve Referandum

Bugün bütün Avrupa, milyonlarca kişinin azgın bir hırs uğruna katledilişini anıyor. Avrupalı, yakasında barış günü simgesi, gelincik, mezarlıklara koşuyor.

Onları katledenler, 1 Eylülü Dünya Barış Günü ilan edenler, Nobel barış ödülleri verenler, malum en çok silah üretenler, ülkeleri işgal edenler, Afrika’yı yok edenler, Asya’ya göz dikenlerdir!

Onlar gizli bir örgütün üyeleridir. Afganistan’da ‘Birçok hükümet yetkilisine ödeme yaptık, yapıyoruz!’ açıklaması yenidir. Soros Gürcistan’da ‘Hükümetten bir çok ismi maaşa bağladım!’ diyebilmiştir.

Bu ...
Read more : Küresel ‘Memurlar’: Savaş ve Referandum / Banu AVAR | Görüntüleme : 7871 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Banu AVAR

"Neden HAYIR" Sorusuna En İyi Cevap / Teoman ALİLİ

"Neden HAYIR" Sorusuna En İyi Cevap

"NEDEN HAYIR" SORUSUNA BENDEN İYİ CEVAP VEREN OLAMAZ

Başlık çok iddialı gelmiş olabilir, hatta bazı okurlarımız "bu adam da iyice ukalalaştı" diyebilirler ancak kimse kusura bakmasın "söz konusu vatansa gerisi teferuattır." Belki bu yazdığım yazı yüzünden Türkiye'ye girişim ömür boyu yasaklanabilir, ben de ömür boyu sürgüne mahkum olabilirim ama artık yumuşak geçişlerin değil silkinişlerin zamanıdır. Dostlar bilenler bilir, bilmeyenler şimdi öğrenecek. Ben Yugoslavya parçalanırken gönüllü olarak parçalanma karşıtı gruplarda ...
Read more : "Neden HAYIR" Sorusuna En İyi Cevap / Teoman ALİLİ | Görüntüleme : 7848 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Teoman ALİLİ

GATS Sözleşmesi ve Millî Eğitim / Mahiye MORGÜL

GATS Sözleşmesi, Din Dersini de Diyanet’i de Kaldırıyor

Hizmetlerin Piyasaya Devredilmesini taahhüt eden GATS Sözleşmesini imzalayan Tansu Çiller’den beri adım adım buraya getirildik. Yakında Din Dersi de kalkacak, aha söylüyorum. Diyanet İşleri Başkanlığı da kalkacak. Çünkü GATS Sözleşmesi gereği bu böyle.

Bu işin anayasasını yapan da, “kefenleri giydik” diye nutuk atıyor. Bunu söylerken üzerinde ne giysi var, baktım ki Mavi-Beyaz İsrail gömleği.

Evet, Din Eğitimi ve Din Hizmetleri dahil, bütün hizmetlerin piyasaya devredilmesi sözleşmesidir GATS! ...
Read more : GATS Sözleşmesi ve Millî Eğitim / Mahiye MORGÜL | Görüntüleme : 3573 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Mahiye MORGÜL

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148862 ileti • Toplam 46420 başlık • Toplam 25116 üye

x