Zaman: Prş Haz 26, 2025 1:05

News Stickies

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

ÖZÜ TÜRK ~ Karay Türkleri

Karay (Karaim) Türkleri nereden gelmiştir¿? Kökleri kimlere dayanmaktadır, Hazar Türkleri'nin varisleri midir¿? Nerelerde yaşamlarını sürdürmektedirler¿? Dünya üzerinde ne kadar Karay Türk'ü kalmıştır¿? Karay Türkleri'nin inançları nedir¿?

BÖLÜM - I
http://img50.imageshack.us/img50/8089/11qh6.jpg

Yapım:
TRT - ÖZÜ TÜRK

Görüntü: XVID 25.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 101Kbps
Süre: 30 dk.
Boyut: 199 MB
Çözünürlük: 528x400

Şifre
guncelmeydan

Linkler
Bölüm I
Bölüm II

Karay (Karaim) Türkleri nereden gelmiştir¿? Kökleri ...
Read more : ÖZÜ TÜRK ~ Karay Türkleri | Görüntüleme : 4019 | Yanıtlar : 17 | Dizin : Belgesel Filmler

Güneş Ufuktan Şimdi Doğar - Belgesel | TV-Rip

Güneş Ufuktan Şimdi Doğar

Rutkay Aziz'in sesinden Türk Kurtuluşunun kisa hikayesi...

"Son günlerde işittim ki, İstanbul'daki ırzı kırıklar bizim Erzurum'u Ermenilere vereceklermiş.
Geldim ki görem, bu namertler kimin malını kime verirler!"

Megavideo'dan tek parça izle

:arrow: indir: Güneş Ufuktan Şimdi Doğar - Bölüm 1

:arrow: indir: Güneş Ufuktan Şimdi Doğar ...
Read more : Güneş Ufuktan Şimdi Doğar - Belgesel | TV-Rip | Görüntüleme : 2250 | Yanıtlar : 9 | Dizin : Belgesel Filmler

Güneş Ufuktan Şimdi Doğar - Belgesel | TV-Rip

Güneş Ufuktan Şimdi Doğar

Rutkay Aziz'in sesinden Türk Kurtuluşunun kisa hikayesi...

"Son günlerde işittim ki, İstanbul'daki ırzı kırıklar bizim Erzurum'u ermenilere vereceklermiş.
Geldim ki görem, bu namertler kimin malını kime verirler!"

:arrow: indir: Güneş Ufuktan Şimdi Doğar - Bölüm 1

:arrow: indir: Güneş Ufuktan Şimdi Doğar - Bölüm 2

rar-sifresi: guncelmeydan

Read more : Güneş Ufuktan Şimdi Doğar - Belgesel | TV-Rip | Görüntüleme : 2582 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

Saat Kaç? - Belgesel | VCD-Rip

Saat Kaç?

Resim

8 Kasim gecesi komaya girdi. 9 Kasimda da ayni durum sürdü. Yabanci ülkelerden gelen doktorlar da Türk meslektaslari gibi O’ndan ümitlerini kestiler. 10 Kasim sabahi "Saat Kaç ?" diye sordu. Bu Atatürk’ün son sözleri oldu. Saat dokuzu bes geçiyordu. Atatürk ölmüs, onunla birlikte tarihin en büyük askeri, devlet adami, devrimcisi göçüp gitmisti. Atatürk’ün ölüm haberi tüm yurtta ve dünyada büyük bir aci yaratti. Bayraklar yariya indi. Yurtta yas ilan edildi.

...
Read more : Saat Kaç? - Belgesel | VCD-Rip | Görüntüleme : 3217 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

Gazi'nin İzmir Günleri - Belgesel | VCD-Rip

Gazi'nin İzmir Günleri

Resim

Mustafa Kemal'in yaşamında doğduğu kent Selanik, İmparatorluğun Başkenti İstanbul, Cumhuriyetin Başkenti Ankara kuşkusuz büyük önem taşıyor. Ancak yaşamında tam 18 kez İzmir'e gelen Atatürk'ün aldığı kararlarda ve yaptığı girişimlerde İzmir'in rolü büyük..

İzmir'de düzenlenen Birinci İktisat Kongresi'nin yanı sıra, Mustafa Kemal, Saltanatı kaldırmayı ilk kez 18 Eylül 1922 günü, İzmir hala ateşler içindeyken ilk kez telaffuz etmişti. Elbette, Gazi'nin hilafetin kaldırılması, eğitimde birliğin sağlanması, laik eğitime geçilmesi gibi kararları da, ...
Read more : Gazi'nin İzmir Günleri - Belgesel | VCD-Rip | Görüntüleme : 3324 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

Atatürk - Devrimcilikten Devlet Adamlığına | Belgesel

Atatürk - Devrimcilikten Devlet Adamlığına

Resim

Bilgi / Information

Dil / Language:
Türkçe - English

Süre / Duration:
01:04:45

Çözünürlük / Resolution:
576 x 432

Boyut / Size:
717 MB

Tür / Type:
Belgesel - Documentary

:arrow: indir: Atatürk - Devrimcilikten Devlet Adamlığına - Bölüm 1

:arrow: indir: Atatürk - Devrimcilikten Devlet ...
Read more : Atatürk - Devrimcilikten Devlet Adamlığına | Belgesel | Görüntüleme : 2824 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

Atatürk & Marşlar & Türküler

Resim

Boyut
164 MB

Şifre
guncelmeydan

İndir

Parça 1
Parça 2

Resim

Read more : Atatürk & Marşlar & Türküler | Görüntüleme : 11172 | Yanıtlar : 18 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

960 Adet Yazı Tipi

960 adet yazı tipi...

This board requires you to be registered and logged-in before you can view hidden messages
Read more : 960 Adet Yazı Tipi | Görüntüleme : 4690 | Yanıtlar : 49 | Dizin : Bilgisayar

Kitap Tanıtımı:''Benim Ustalarım''

ResimResim

Garry Kasparov “Benim Ustalarım”. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, İstanbul 2006. Çeviren: Ziya Ahmedov. 508 sayfa.

Eski dünya satranç şampiyonu Garry Kasparov bu yapıtında ve kitabın henüz Türkçe’ye çevrilmemiş diğer ciltlerinde dünya satranç şampiyonluğunun tarihçesini kendi gözünden anlatıyor. Şampiyonların ve hatta dönemlerinin en ünlü, en kritik partilerini analiz ediyor. Onların satranç hayatların biyografileriyle bağdaştırmaya çalışıyor. Daha yeni yayınlanmasına rağmen satranç tarihinin en önemli kitapları arasındaki yerini şimdiden almış durumda. Garry Kasparov’un “Benim Ustalarım” ...
Read more : Kitap Tanıtımı:''Benim Ustalarım'' | Görüntüleme : 1669 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Satranç

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148712 ileti • Toplam 46088 başlık • Toplam 25011 üye

x