Zaman: Sal Haz 17, 2025 11:14

News News of Zahide UÇAR

Site map of Zahide UÇAR » Dizin : Zahide UÇAR

Küresel Aynalar Sirki / Zahide UÇAR

Küresel Aynalar Sirki

İşgal medyası, çıkar kalemleri, devşirilmiş aydın, paçozlaşmış üniversite kadroları “sanal bir gerçeklik” yaratarak ülke gerçeklerini ters yüz etmektedir. Türk Milleti bütün olayları küresel aynalardan izlemektedir.

Küresel ayna ikiye ayrılır:

1-Çukur ayna, 2-Tümsek ayna

İki aynada gerçek görüntü vermez. Merkeze yakınlık durumuna göre görüntü küçülür, büyür, ters döner, ayna gerisine düşer…

Çukur ayna ve tümsek ayna görevi yapan küresel aynalar gerçekleri yutmakta, millete sanal bir gerçeklik sunmaktadır. Çizilen yol askıdadır, bir zemine oturmaz, ...
Read more : Küresel Aynalar Sirki / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1028 | Yanıtlar : 0

İç Savaş Provası / Zahide UÇAR

İç Savaş Provası
Resim

Proje ellerindeydi. Uygulamak kolay olmayacaktı ama anlaşmışlardı bir defa.
Erdoğan Yahudi finansörlerin politik bir kurumu olan CFR’nin gönderdiği programı parti programı haline getirdi. CFR gibi kuruluşlar CİA’nın dünyanın hedef bölgelerindeki gizli operasyonlarını kansız hallediyor.
Tıpkı ülkemizden bir Yahudi Kürdistanı çıkarabilmek için “BARIŞIN ırzına geçtikleri” gibi.

Erdoğan gibi karakterler, hırs ve kinlerinin kölesi olduğu için “Devlet Adamı” olma nitelikleri yoktur. İstediklerini fütursuzca elde ederken, korkularından tedbirler üretmeye başlarlar.

Erdoğan güvenmediği, ...
Read more : İç Savaş Provası / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 4270 | Yanıtlar : 0

Dikkat!!. (S)Akiller Üzerinden Operasyon Yapılabilir / Zahide UÇAR

Dikkat!!. (S)Akiller Üzerinden Operasyon Yapılabilir

Sakil Sırrı Süreyya Önder;

"Silahı bırak demek bu alanları temizlemek demektir. Bu alanlar tam demokratik bir yapıya ne zaman kavuşursa silah o zaman gayrı meşru olur" dedi.

Kısacası;

PKK’ya “silah bırakmayın” diyor.

Peki, Bursa Cumhuriyet(!) Savcısı "halkı düşmanlığa tahrik" soruşturmasını kime açıyor?

Devlet Bahçeli’ye…

Atatürk’ün 1933 Bursa Nutkunda dediği;

“…Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, “Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye ...
Read more : Dikkat!!. (S)Akiller Üzerinden Operasyon Yapılabilir / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1662 | Yanıtlar : 0

Size Ayna Olmaya Devam Edeceğiz Erdoğan / Zahide UÇAR

Size Ayna Olmaya Devam Edeceğiz Erdoğan
Resim

Erdoğan “Sakillere” tepki koyan Türk Vatandaşlarına “çapulcu” dedi(!)..

Evet Sayın Başbakan;

Her yerde bizleri göreceksiniz. Bütün meydanlarda… Her ihanetin boy verdiği yerde göreceksiniz bizleri. İhanete ayna tutmaya devam edeceğiz…

Bakacaksınız o aynaya, koyacaksınız teşhisi.

Biz kendinizi nasıl tarif ettiğinizi ibretle seyredeceğiz.

“PKK’yı beleşten devlet sahibi yapma planına”
karşı çıkanları; “kandan beslenenler” diyerek suçladınız ya? Vallahi bayıldım şu aynadaki tarifinize. Gene çok haklısınız Sayın Erdoğan(!).. Ülkenin yönetimine ...
Read more : Size Ayna Olmaya Devam Edeceğiz Erdoğan / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1579 | Yanıtlar : 0

Paralı Orduya Ne Oldu? / Zahide UÇAR

Paralı Orduya Ne Oldu?

Türk yurdunda ayrık otu olanlar, bütün Türk Halkının doğuştan asker olduğunu unutup, paralı askerlik icat etmişti. Nasıl sonuçlandığından haberi olan var mı?

Bu işsizlikte bile asil Türk Milletinin evlatları paralı askerliğe yazılmadı.

Yani, “Amerikan Kukla Partisi” hedefe ulaşamadı.

Soros’un “sizin en iyi ihraç malınız ordunuzdur” dediği Türk Ordusu Amerika’nın taleplerini karşılamayınca, paralı askerlik gündeme geldi. Amerika’nın katil ve talancı, ırz düşmanı güvenlik şirketi Blackwater(askeri eğitimli personel ve askeri ...
Read more : Paralı Orduya Ne Oldu? / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 3649 | Yanıtlar : 0

Anadolu Şehir Devletçikleri Kurma Hayâli / Zahide UÇAR

Anadolu Şehir Devletçikleri Kurma Hayâli

Hırslarının kölesi, nefsinin hizmetçisi, Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin düşmanı bir zatı kullanarak ulus devleti Anadolu şehir devletçiklerine dönüştürmek isteyenler, Baskın Oran üzerinden hedefini duyurdu.

Baskın Oran;

“İkiye bölmek yetmez, Türkiye’yi tümden bölelim! Özerklik sadece Kürtlerin yaşadığı bir yerde olmasın. Tüm Türkiye özerk yapılara ayrılmalı.Özerklik sadece Kürtlerin yaşadığı bir yerde olmasın. Tüm Türkiye özerk yapılara ayrılmalı. Özerklikle ilgili bir soruya ise, “Özerklik sadece Kürtlerin yaşadığı bir yerde olmasın. ...
Read more : Anadolu Şehir Devletçikleri Kurma Hayâli / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 4199 | Yanıtlar : 0

İhanet Müzesi / Zahide UÇAR

İhanet Müzesi

Resim
T.B.M.M…

Geleceğin ihanet müzesi…

“Sakallı İngiliz, cübbeli hahamların koynunda yetişenlerin” yer aldığı 11 yıllık iktidar dönemi yıkım süreci oldu.

Mareşal Mustafa Kemal Atatürk; “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin nüfus cüzdanı”nı çıkarıp, milletinin eline veren Atasıdır. Atatürk’e o yüzden düşmanlar.

21. yüzyılın savaş yöntemleri değişti. Küresel elit “hedef ülkeleri terör ile dizayn ediyor”.

PKK’yı kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Devletini dizayn etme hesabı yapanlar;

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve devletin kurucusu ile kan davası olanları iktidara taşıdı. ...
Read more : İhanet Müzesi / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 3544 | Yanıtlar : 0

Emperyalizmin Pervaneleri / Zahide UÇAR

Emperyalizmin Pervaneleri

Emperyalist fenerin etrafında pervane kesilenler, voltaj yükseldikçe korkmaya başladı. Sağa-sola çarpmaları bundandır. Kör gözleri kendileri için ne kadar odun topladığını görmüyor.

Tepelerinde beyzbol sopası, onun-bunun elinde yolsuzluk dosyası...

Katil köşeye sıkışırsa, sağa-sola şuursuzca mermi sıkar.

Silivri'de ki polis terörü, güvenilirliği sıfırın altına düşmüş yargıya emir vermeleri bundandır.

Suç makinesi haline gelmişsseniz, ihtiraslarınız sizi iki cehennem arasına sürüklemişse...

7 uçakla kaçacak yer bulamamışsanız...

Son kullanım tarihiniz yaklaşmışsa...

Yılana sarılırsınız böyle...

Belânızı ...
Read more : Emperyalizmin Pervaneleri / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1195 | Yanıtlar : 0

Sa-Kil Adamlar: Cellâdın Müshil İlacı… / Zahide UÇAR

Sa-Kil Adamlar: Cellâdın Müshil İlacı…

09 Eylül 2013 tarihli “İktidar; Ermeni ve PKK Diasporasının Neresinde?” başlıklı köşe yazımda;

“İddia ediyorum, basına ve hükümetin politikalarına Ermeni ve PKK diasporası hakim!” diye yazmıştım. Ne yazık ki haklı çıktım. Gene 09 Aralık 2009 tarihli bir köşe yazımda süreci;

"AKP ve Damat Ferit Hükümeti" başlığı ile analiz etmiştim.

Ancak uyanabilenlere "günaydın" diyorum. Eh, bu da bir şeydir!..

Şu sa-kil(kıl) adamlar listesine baktım da... Anladım ki; PKK ...
Read more : Sa-Kil Adamlar: Cellâdın Müshil İlacı… / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1016 | Yanıtlar : 0

Hilâl Kaplan Diye Biri!.. / Zahide UÇAR

Hilâl Kaplan Diye Biri!..

Bu kadın kimdir? Bu güne kadar bu ülkeye kaç kuruşluk hizmeti olmuştur da, her konuda konuşuyor belli değil... Böylelere benim köylüm;

“Aka da konar, b... da” der.

Maşallah; Atatürk düşmanlığından sonra Türk Bayrağı düşmanlığına da başlamış.

Hatun hangi karanlık mahfillerin kucağında emperyalizme gebe kaldıysa, şimdi ABD hastanesinde Erdoğan’ın ebeliğini yaptığı doğumhanede piçleşmiş fikirlerini sıçmakla meşgul.

Türk Bayrağına devlet bayrağı denecekmiş.

Bu devletin adı yok ya?

Bana bak kadın;

Biz bu ...
Read more : Hilâl Kaplan Diye Biri!.. / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 2056 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148684 ileti • Toplam 46065 başlık • Toplam 25009 üye

x