Nihat genç ile ne var ne yok

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Nihat genç ile ne var ne yok

İletigönderen deniz17 » Pzr Şub 24, 2008 11:22

Nihat genç ile ne var ne yok programının 22.02.2008 tarihli yayını ne zaman koyacaksınız kısa zamanda koymanızı istiyorum
Kullanıcı küçük betizi
deniz17
Üye
Üye

İletiler: 17

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Şub 24, 2008 11:37

deniz17, 22.02.08 tarihinde "Ne Var Ne Yok" programi yayinlanmis olsaydi dükkan senindi :mrgreen: Maalesef bu hafta yoktu, insallah haftaya :wink:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen gokdeniz » Pzr Şub 24, 2008 13:46

adamlarda zerre kadar seyirciye saygi yok ..ne yapmali da bu adamlari kendilerine getirmeli bilmiyorum ..kanal merkezine kucuk bir molotof kokteyli atma gibi bir fikrim var:)))
arkadaslar aramizda kalsin:)) :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
gokdeniz
Üye
Üye

İletiler: 202

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Şub 24, 2008 14:01

gokdeniz, kimseye söylemem :kikirik:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

oke teşekkürler

İletigönderen deniz17 » Pzr Şub 24, 2008 23:16

valla bende cuma günü kanala hiç bakamadım yayınlandı zannetttim yayın akışındada var diye gözüküyordu kusura bakmayın ama cevabınız için teşekkürler umarım haftaya yayınlanır

ayrıca bu vidyoları sitenizde yayınladığınız için teşekkür ediyoruz
Kullanıcı küçük betizi
deniz17
Üye
Üye

İletiler: 17

İletigönderen Panzehir » Pzt Şub 25, 2008 1:00

Aşağıdaki linkten devam edelim. O başlık altında isteğinizi belirtiniz.

http://www.guncelmeydan.com/forum/kayit ... 10426.html

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk