gönderen TATAR_RMAZAN » Çrş Şub 24, 2010 7:18
Bu adamı ve muadili kişileri seyrettikçe doğruluklarına ve halimize içim acıyor. Sen , ben ve diğerleri aptallıklar sinsilesi tv programlarında seçici olabiliriz , yine aynı bizler ; müziğin çalgıcılık , resimin boyacılık olmadığını bilebiliriz , bizler 1 ton kömüre 1 bulaşık makinasına oy satılmayacağını bilebiliriz , ha şimdiki hükümet ha önceki hükümetlerin her gün '' sizler aptal koyun sürülerisiniz'' zamlarının farkında olabiliriz , rüşvetçiliğin abes olduğunu , hırsızlığın mide bulandırıcı olduğunu , cezaevine girmenin gurur değil utanç olduğunu , komşun açken-ağlarken bizim tok olup gülmememiz gerektiğini bilebiliriz , trilyonları iç etmeyi bırakın 1 adet çekirdek çalmanın günah olduğunu bilebiliriz , delikanlılıkta mangalda kül bırakmayıpta geceleri taksim-osmanbey arası maça aramanın ne denli pislik bir düşünce olduğunu , bürokrasinin ve siyasetin artık sadece torpil - eş-dost-tanıdık çerçevesinde döndüğünü , yağan tek bir yağmurda ortalığı sel götürürken yapılan yağmalamaların aslında biz Türk Milletine yakışmıyor dediğimizi bilebiliriz de...Bilmeyenlerin nedense daha çoğunlukta olduğunu görmek yada düşünüyor olmak içimi acıtıyor..Çok merak ediyorum sen , ben ve bizim gibi düşünen kaç insanım var bu ülkede? Şiirlerle , sanatçı konserleri ile yada ortaya çıkıp söylenen milletimin farklı farklı marşları ile belirsizlik ve keşmekeşlik içinde düzenlenen Cumhuriyet mitinglerine inanmıyorum.Facebooklarda afaki olarak açılan büyük ATATÜRK'e düzülen boş sayfalarla Cumhuriyetin korunacagına yada birlik beraberlik içinde olunacagına inanmıyorum! Öncelikle gerçekten çok asil bir milletin evladı oldugumuzu kendimiz hatırlayabilmeliyiz.Sonra bunu çocuklarımıza aşılayabilmeliyiz.Sonra bunu sabah evinizin kapısında karşılaştıgınız komşumuza yansıtabilmeliyiz.İşte o zaman toplandığımızda bir güç olabiliriz.Boş boş toplanmalarla kime yada kimlere neyi ispatlamaya çalışıyoruz ? Takmışlar zillerini parmaklarına hem kendileri bu güzel ülke ile oynuyorlar hemde %90 ı iyi niyetli yada saf olan halkımı oynatıyorlar.Bu sabah kalkalım artık bunlara ve bunun gibi düşünenlere mahal vermeyelim.Bu ülkenin bugünlere kadar gelebilmesinin en büyük etkeni çekirdek aile yapısıdır.Ben hep bunun için kendimce ailem ile uğraş veriyorum sizlerde yine yılmadan yine azim ile ailelerinizle birlikte bu düşüncelerime destek olun.Fettullahıda , aczimendileride , kendini akıllı sanan dış mihraklarıda alt edebiliriz...Ben zekiyim , ben ahlaklıyım , ben çalışkanım...Çünkü ben Türk'üm...Ne Mutlu Türk'üm diyene ve bunu hakkı ile yaşatabilene.Cümlelerimde olabilecek devrikliklerimin kusuruna bakmayın lütfen.Uykusuz ve yorgun bir şekilde anlamsız konuştugumu düşünmeyiniz.Bu kararmaya başlamış ortamın en kısa zamanda aydınlanacağını biliyor sizleri ve ülkemi çok seviyorum.Saygılarımla...