Nihat GENÇ ile Veryansın - 19.02.2010

Türkiye'nin vicdanı, halkın sesi Nihat GENÇ, ülkemizin kanayan yaralarını bir bir masaya yatırıyor.

Nihat GENÇ ile Veryansın - 19.02.2010

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Şub 21, 2010 9:21

Gaye KAYA sunuyor, Nihat GENÇ anlatıyor.

Yazar Nihat GENÇ, siyasetten teröre, kültür sanattan ekonomiye, medya eleştirilerine kadar pek çok konuda fikirlerini ART ekranlarından izleyicilere aktarıyor.

Türkiye'nin vicdanı, halkın sesi Nihat GENÇ, ülkemizin kanayan yaralarını Gaye KAYA ile bir bir masaya yatırıyor.

İzle

[BBvideo 576,480]http://tr.sevenload.com/pl/Tz9JRYW/500x408/swf[/BBvideo]

Görüntü: DivX 29.00 fps
Dosya Boyutu: 382 MB
Süre: 1 saat 41 dakika
Çözünürlük: 512x384

Resim

İndir:. :arrow:

Nihat GENÇ ile Veryansın - 19.02.2010 (1)

Nihat GENÇ ile Veryansın - 19.02.2010 (2)

Nihat GENÇ ile Veryansın - 19.02.2010 (mp3)

Rar - Şifresi:.guncelmeydan

Ayrıca bakınız :arrow: nihat-genc-bu-bir-kubilay-vakasi-dir-t24612.html

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Nihat GENÇ ile Veryansın - 19.02.2010

İletigönderen orhunefe » Pzr Şub 21, 2010 10:19

Teşekkürler.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen tnryildiz » Pzr Şub 21, 2010 16:10

Çok teşekkürler...
Kullanıcı küçük betizi
tnryildiz
Üye
Üye

İletiler: 7

İletigönderen kush » Pzr Şub 21, 2010 22:21

tesekkürler
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen tsduf » Pzt Şub 22, 2010 3:52

Emegine saglik, paylasimin icin cok tesekkurler Turk-Kan.
"Cumhuriyeti kuranlar O'nu korumaya da muktedir olmalidirlar."
Gazi Mustafa Kemal ATATURK
Kullanıcı küçük betizi
tsduf
Üye
Üye

İletiler: 58

İletigönderen designas » Pzt Şub 22, 2010 5:46

Çok teşekkürler, emeğine sağlık...
Kullanıcı küçük betizi
designas
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen Comte » Pzt Şub 22, 2010 13:55

Tesekkürler
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Comte
Dilmaç
Dilmaç

İletiler: 195

İletigönderen tsduf » Sal Şub 23, 2010 4:40

Turk-Kan paylasimin icin tekrar tesekkurler yalniz ben bu kez indirdigim dosyalari .rar dan kurtaramiyorum, bir yanlis sifre diyor bir volume diyor, cozemedim acikcasi. Bir fikri olan var mi arkadaslar? Ayrica bu videolarin basindaki turku ne kadar guzel bir turku,ismi nedir,nereden bulabilirim, indirebilecegim bir link var midir acaba biliyor musunuz? cok tesekkurler
Kullanıcı küçük betizi
tsduf
Üye
Üye

İletigönderen gerçeği arayan » Sal Şub 23, 2010 12:37

Nihat Genç haklı. Türkiye’nin CIA-Fethullah-AKP üçlüsüyle işgal altına alındığına kesinlikle inanıyorum. AKP bugüne kadar Türkiye’nin gördüğü en cahil, en hain, en ikiyüzlü, en fanatik ve en çalışkan hükümetlerden biridir. Demokrasi, hukuk ve herhangi bir ahlaki değer tanımadıkları için halkın saflığını ve dindarlığını sonuna kadar sömürdüler. Kendilerinin kukla olması, iplerinin de ABD ve CIA’nın elinde olması da onları hiç gocundurmuyor, yeter ki kendileri yerel diktatör olsunlar, politik gücü ve para kaynaklarını ellerinde tutsunlar.

Bu işgalde yetersiz muhalefetin de bence büyük payı var. Muhalefet sadece hükümetin demeçlerine laf yetiştirmekten ibaret değildir. Mulalefet gereğinde halkı harekete geçirip ülkeyi erken seçime götürebilmeli. Haydi bakalım, sonunda Cumhuriyet savcısını da hapse attılar. Görelim bakalım muhalefet Cumhuriyet savcımızı kurtarıp İsmailağa sorgusunun kaldığı yerden devam etmesi için ne yapacak.
Kullanıcı küçük betizi
gerçeği arayan
Üye
Üye

İletiler: 55

İletigönderen Türk-Kan » Sal Şub 23, 2010 12:45

tsduf yazdı:Turk-Kan paylasimin icin tekrar tesekkurler yalniz ben bu kez indirdigim dosyalari .rar dan kurtaramiyorum, bir yanlis sifre diyor bir volume diyor, cozemedim acikcasi. Bir fikri olan var mi arkadaslar?

Ilisimlerde veya sifrede bir sorun yok. Indirirken hata olusmus olabilir, yeniden indirmek sorunu cözecektir.

Ayrıca bakınız :arrow: nihat-genc-bu-bir-kubilay-vakasi-dir-t24612.html
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen defender8050 » Sal Şub 23, 2010 12:49

yillar önce bir duyum almistim asker artik cumhuriyeti sivillere birakiyor, sahip cikarsa cikar cikmassa cikmaz diye, sene 1998'di sanirim, bir ordu komutanindan aktarimdi, simdi yasananlari düsünüyorumda, halk sahip cikti cumhuriyet mitingleriyle ama karsidakiler öyle oyunlarla halkin bilincini rehin aldilar ki, secim hileleriyle birlikte, AKP isbirlikcilerine destek %47 oldu, bu aslinda Türk halki tarafindan isgalcilere verilmis fiili bir izindir, ve artik Cumhuriyet sahipsizdir, Türkiye fiilen emperyalistlerin isgalindedir, hep dedigim gibi artik yeniden kuvayi milliye vakti gelmistir, cumhuriyet mitinglerinin 2 kat fazlasini basaramazssak, gelecek 10 yillarda Fetullah gülenin corabini topkapi sarayinda gider merakla izleriz, peygamber diye, büyük devlet adami diye
Kullanıcı küçük betizi
defender8050
Üye
Üye

İletiler: 35

İletigönderen gerçeği arayan » Sal Şub 23, 2010 15:02

Bence bu işin kilit noktası polis ve istihbarat içindeki kilit noktaları tutmuş Fethullahçı ve karşı devrimci faşist kadrolar. CIA bu kadroları uzaktan kumandalı bir silahlı yaptırım gücü gibi kullanıyor. Bütün telefon dinlemelerin, Atatürkçü aydınlara ve TSK’ya karşı fitne üretiminin, hukuksuz tutuklamaların arkasında bunlar var. AKP aslında çoktan bir polis ve korku devleti kurdu bile.

Polis içindeki bu BOP’çu ve karşı devrimci kadrolar bir tasviye edilsin, AKP elinden sopası alınmış bir külhanbeyine, dut yemiş bülbüle döner.

Bence muhalefet AKP’nin ortaya attığı tartışma konularına cevap yetiştirmeyi bırakıp bütün gücü ve yeteneğiyle bu kadroların üstüne gitmelidir.

Neler yapılabilir? Benim aklıma gelenler şunlar:

Polis içindeki faşist F tipi kadrolaşma mutlaka ısrarla meclis gündemine taşınmalı, yeni gensorular verilmelidir. AKP gündemi değiştirmek için ne yaparsa yapsın bu gündem sürekli canlı tutulmalıdır. Paralel olarak CIA destekli islamcı faşizme karşı yeni Cumhuriyet yürüyüşleri düzenlenebilir. AKP’den polis içindeki islamofaşist kadroların mutlaka temizlenmesi istenir. AKP tabi ki bunu yapmayacaği için son çare olarak bu görev meclisteki muhalefet birliği tarafından TSK’ya verilebilir. AKP darbeciler diye kıyametleri koparsa da aldırılmaz, bunun darbe falan değil, tam tersine faşist polis devletine karşı demokrasiyi korumak için yapılmış bir operasyon olduğu söylenir. AKP her türlü hukuksuzluğu yapıp arkasından demokrasi diyebiliyorsa, aynısı Cumhuriyet’i korumak için de yapılabilir. Fakat askerin görevi tamamen meclisteki muhalefet birliği tarafından belirlenmek şartıyla.
Kullanıcı küçük betizi
gerçeği arayan
Üye
Üye

İletiler: 55

İletigönderen kahverengi » Çrş Şub 24, 2010 3:34

tesekkurler.
Kullanıcı küçük betizi
kahverengi
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen tsduf » Çrş Şub 24, 2010 5:48

Uzun zamandir izledigim en guzel Veryansin programlarindan biriydi. Cok begendim,Nihat Genc koltuga kitledi iki saat boyunca.

Ayrica arkadaslar bu calan turkunun ismini bilen var mi, googla da cok aradim ama ismine dahi ulasamadim. Bu turku hakkinda bilgisi olan lutfen paylassin.cok tesekkurler paylasiminiz icin.
Kullanıcı küçük betizi
tsduf
Üye
Üye

İletigönderen TATAR_RMAZAN » Çrş Şub 24, 2010 7:18

Bu adamı ve muadili kişileri seyrettikçe doğruluklarına ve halimize içim acıyor. Sen , ben ve diğerleri aptallıklar sinsilesi tv programlarında seçici olabiliriz , yine aynı bizler ; müziğin çalgıcılık , resimin boyacılık olmadığını bilebiliriz , bizler 1 ton kömüre 1 bulaşık makinasına oy satılmayacağını bilebiliriz , ha şimdiki hükümet ha önceki hükümetlerin her gün '' sizler aptal koyun sürülerisiniz'' zamlarının farkında olabiliriz , rüşvetçiliğin abes olduğunu , hırsızlığın mide bulandırıcı olduğunu , cezaevine girmenin gurur değil utanç olduğunu , komşun açken-ağlarken bizim tok olup gülmememiz gerektiğini bilebiliriz , trilyonları iç etmeyi bırakın 1 adet çekirdek çalmanın günah olduğunu bilebiliriz , delikanlılıkta mangalda kül bırakmayıpta geceleri taksim-osmanbey arası maça aramanın ne denli pislik bir düşünce olduğunu , bürokrasinin ve siyasetin artık sadece torpil - eş-dost-tanıdık çerçevesinde döndüğünü , yağan tek bir yağmurda ortalığı sel götürürken yapılan yağmalamaların aslında biz Türk Milletine yakışmıyor dediğimizi bilebiliriz de...Bilmeyenlerin nedense daha çoğunlukta olduğunu görmek yada düşünüyor olmak içimi acıtıyor..Çok merak ediyorum sen , ben ve bizim gibi düşünen kaç insanım var bu ülkede? Şiirlerle , sanatçı konserleri ile yada ortaya çıkıp söylenen milletimin farklı farklı marşları ile belirsizlik ve keşmekeşlik içinde düzenlenen Cumhuriyet mitinglerine inanmıyorum.Facebooklarda afaki olarak açılan büyük ATATÜRK'e düzülen boş sayfalarla Cumhuriyetin korunacagına yada birlik beraberlik içinde olunacagına inanmıyorum! Öncelikle gerçekten çok asil bir milletin evladı oldugumuzu kendimiz hatırlayabilmeliyiz.Sonra bunu çocuklarımıza aşılayabilmeliyiz.Sonra bunu sabah evinizin kapısında karşılaştıgınız komşumuza yansıtabilmeliyiz.İşte o zaman toplandığımızda bir güç olabiliriz.Boş boş toplanmalarla kime yada kimlere neyi ispatlamaya çalışıyoruz ? Takmışlar zillerini parmaklarına hem kendileri bu güzel ülke ile oynuyorlar hemde %90 ı iyi niyetli yada saf olan halkımı oynatıyorlar.Bu sabah kalkalım artık bunlara ve bunun gibi düşünenlere mahal vermeyelim.Bu ülkenin bugünlere kadar gelebilmesinin en büyük etkeni çekirdek aile yapısıdır.Ben hep bunun için kendimce ailem ile uğraş veriyorum sizlerde yine yılmadan yine azim ile ailelerinizle birlikte bu düşüncelerime destek olun.Fettullahıda , aczimendileride , kendini akıllı sanan dış mihraklarıda alt edebiliriz...Ben zekiyim , ben ahlaklıyım , ben çalışkanım...Çünkü ben Türk'üm...Ne Mutlu Türk'üm diyene ve bunu hakkı ile yaşatabilene.Cümlelerimde olabilecek devrikliklerimin kusuruna bakmayın lütfen.Uykusuz ve yorgun bir şekilde anlamsız konuştugumu düşünmeyiniz.Bu kararmaya başlamış ortamın en kısa zamanda aydınlanacağını biliyor sizleri ve ülkemi çok seviyorum.Saygılarımla...
Kullanıcı küçük betizi
TATAR_RMAZAN
Üye
Üye

İletiler: 1

Sonraki

Şu dizine dön: Nihat GENÇ ile Veryansın

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x