Nihat GENÇ SkyTürk'ü bıraktı | Video

Genel & Güncel Konular

Nihat GENÇ SkyTürk'ü bıraktı | Video

İletigönderen Ram » Cum Nis 25, 2008 19:48

SKY Türk'te yayımlanan Ne Var Ne Yok adlı program ekranlara veda etti.

SKY TÜRK’te her hafta yayınlanan, Serdar Akinan ve Nihat Genç’in hazırladığı Ne Var Ne Yok adlı program ekranlardan çekilme kararı aldı.

Nihat Genç’in gündemi muhalif ve aykırı düşüncelerle yorumladığı programın vedası önümüzdeki günlerde çok konuşulacağa benziyor.

Odatv.com olarak; bu şok vedanın perde arkasını Yazar Nihat Genç’e sorduk. İşte Nihat Genç’ten ekranlara veda kararıyla ilgili Odatv.com’a özel açıklamalar…

“Bize karşı yönetimden, idareden herhangi bir baskı yok. Ancak biz yazar – çizer olarak yönetime iktidar tarafından bir baskı yapıldığını görünce biz kendimiz bir karar vererek aramızda bizim yaptığımız konuşmalar işte Karamehmet’i rahatsız etmesin diye kendimiz çekilmeye karar verdik. Fakat bu çekilme cümlelerini de ekranda düzgünce anlattık. Durum bu. Serdarla aynı şekilde aynı fikirde konuşuyoruz bunları, ortaklaşa kararımız. Bütün bunları açıklamak da son derece dikkat ister. Çünkü bir tarafları şey yaparsın, uygun olmayan cümleler kurarsın ama eşek değiliz yani biz şeyi görüyoruz; işte Karamehmet’in şirketleri üzerine bir şeyleri görüyoruz, hissediyoruz, bir baskının olduğunun biz hissediyoruz.

Yani bu kimsenin yorumu değil. Biz de işte bu ekranlardan yüksek sesle konuşup hiç kimseyi zarara sokmayalım, alın teriyle kazanılmış paralar var, bunlara karşı biz bir rahatsızlık vermeyelim diye kendi talebimiz olarak bir çekilme teklif ettik ekranda ve bu çekilme teklifini ekranda söyledik. Ben konuşacağım, adamın milyar dolarları gidecek yani, bu ayıp bir şeydir yani, ben böyle bir töhmet altında kalamam, bunu söyledim yani. Aradan 6 ay geçer, bir yıl geçer tekrar gelir çalışırız, bize burada herkes çalışın diyor, başımızın üstünde yerin var diyor, bizi burada çok onere ediyorlar.

Ama olup biteni dışarıdan izlediğimiz zaman biz böyle bir vehme kapılıyoruz yani, bizim yüzümüzden kimse zarar görmesin, yani biz serbest bir program yapıyoruz, özgür bir program, bu özgürlüğümüzden Karamehmet’in şirketleri rahatsız olmasın diye bir temkin yapıyoruz yani.
”

Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Çetin Taş » Cum Nis 25, 2008 20:02

Karamehmet sanki çok alınteri ile para kazandı.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen orhunefe » Cum Nis 25, 2008 20:03

Yazık oldu... Yalçın Küçük ve ardından Nihat Genç'in gidişi Skytürk'e çok kan kaybettirir.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen kush » Cum Nis 25, 2008 20:33

wallahi kormuyorum desem endishelenmiyorum desem yallan olur.yazik oluyor insanlarimiz.hemde cok yazik
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen İlteriş » Cum Nis 25, 2008 20:46

Medya sahibi olan ve hukumetle baska isleri de olan isadamlarinin, ellerindeki medya araclarini sadece medya isini yapacak olan yurtsever girisimcilere devretmeleri gerekliligi ortaya cikmistir. Bu sayede hukumetler, medya sahibi girisimcileri, onlarin diger islerini baltalamak ile tehdit edemeyeceklerdir, cunku onlarin medyadan baska isleri olmayacaktir. Bu sayede daha ozgur bir medyamiz, ve daha saglikli bilgilendirilmis bir halkimiz olur.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen ihsanerden » Cum Nis 25, 2008 21:54

uzucu, gercekten seyredecek insan kalmadi.milimakimi seyrettirecekler bu cok zeki millete bilemem.ben sahsen zaten seyretmiyorum.sag olsun ram ve turkkanin sayesinde secerek seyrediyorum.akli olan boyle yapar..akp televizyonlarini seyretmesin bu cok zeki millet...bakalim ne yapacaklar o zaman..
Kullanıcı küçük betizi
ihsanerden
Üye
Üye

İletiler: 113

İletigönderen *CEY* » Cum Nis 25, 2008 22:18

Akepenin demokrasi masalını yiyen aptal var mı hala ?? Üzüldüm :( Ben şimdi ne seyredecem :(
Karanlığın En Yoğun Olduğu Saatler Aydınlığa En Yakın Saatlerdir..
Kullanıcı küçük betizi
*CEY*
Üye
Üye

İletiler: 68

İletigönderen Projecteur » Cmt Nis 26, 2008 1:29

Gokturkmehmet 'e katiliyorum. Insanlari patronlarinin diger islerini dusunmeye iten anlayisla yayincilik yapilabilir mi? Bu islerde bir yanlislik var belli ki ! Ne deokrasiye ne de ahlaki degerlere sigiyor bu olanlar !..
Kullanıcı küçük betizi
Projecteur
Üye
Üye

İletiler: 60

İletigönderen creative » Cmt Nis 26, 2008 10:39

bi adam akıllı nihat abiyi izliyorduk onuda bitirdiler. :evil:
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Nis 26, 2008 18:15

Video eklenmistir.

Inaniyorum ki ART Avrasya TV ve KanalTürk'ün kapilari her zaman aciktir Nihat Genc'e.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen İlteriş » Cmt Nis 26, 2008 18:27

Turk-Kan hanim yeri gelmisken sorayim, Kanalturk ile ilgili cok paylasim yapmiyorsunuz, oysa orada da guzel yayinlar yapiliyor. Dikkatimi ceken ve merak ettigim bir konu. Tesekkurler.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Projecteur » Cmt Nis 26, 2008 20:02

Arkadaslar,
Bu duruma yönelik tepkilerimizi nasil ortaya koyabiliriz? Bu kanalin yayinlarini cok uzun zamandir takip ediyorum. Ozellikle Irak isgali sonrasi yürüttükleri anti-emperyalist tavir, kamuoyu ilgisini Irak'ta öldürülen çocuklara çekme anlayışı beni derinden etkilemiştir. Nihat Genç'te hepimizin bildiği gibi bu kanalın ve hatta Türk televizyonlarının en sağlam duruşlu en vicdanlı yüzlerinin başında gelmektedir. Serdar Akinan'ı ayrıca hepimiz çok takdir edip sevmekteyiz. Peki o zaman bu duruma nasıl tepki vereceğiz? Oyle kuzu kuzu ' Vah vah, yazık oldu' diyerek olaya seyirci mi kalacağız yoksa her demokratik ve medeni ülke vatandaşı gibi bu durumdan duyduğumuz üzüntü ve tepkiyi dile mi getireceğiz? Ne dersiniz? Nasıl bir yol izlenmelidir? Bu kanala sahip çıkmanın bir yolu olduğunu düşünüyor musunuz? Imza kampanyası, Serdar Akinan ya da Nihat Genç'e yoğun e-posta, telefon ya da faksla destek olma gibi tepkiler veremez miyiz?

Unutmayalım, söz söyleme hakkımız giderek elimizden alınmaktadır ! Hakkını koruyamayanın hakkı hukuku da olamaz !...

not: Uzun bir süredir Serdar Akinan'ın e-posta adresini aramaktayım. Bilenlerin paylaşmasını rica ediyorum..

sevgiler..
Kullanıcı küçük betizi
Projecteur
Üye
Üye

İletigönderen deniz17 » Cmt Nis 26, 2008 21:18

Umarım Nihat GENÇ ve Serdar Akinan kısa zamanda ekranlara tekrar döner
Kullanıcı küçük betizi
deniz17
Üye
Üye

İletiler: 17

İletigönderen Ram » Cmt Nis 26, 2008 21:54

Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Projecteur » Cmt Nis 26, 2008 22:38

Ram , teşekkür ederim.

Arkadaslar hepinizi destek vermeye, gazetecinize, yazarınıza sahip çıkmaya çağırıyorum. Bunu nasıl yaparız bilmiyorum. Ama destek metinleriniz en azindan guc verecektir kanala. Kamuoyunun gucune inaniniz. Ulkemizde tam anlamiyla bir demokrasinin yürütülmesi ancak kamuoyunun tepkilerini dile getirmesiyle olur. Bu baskilari yapanlara karsi da sessiz kalmayiniz. Kalmayalim !

Fikirlerini desteklediğimiz insanlari biz de kalemimizle destekleyelim !
Kullanıcı küçük betizi
Projecteur
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x